Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

Voor een telefoon reparatie in Amsterdam ga je naar MicroFix!

Als je telefoon kapot is, ben je behoorlijk onthand. Want of je jouw telefoon nou vooral gebruikt om je socialmedia-feeds te checken, om je oma dagelijks even te bellen of om je e-mail tijdens je werkdag bij te houden, zonder je telefoon wordt alles een stuk lastiger! Gelukkig is er een adres waar je terecht kunt om je telefoon te laten repareren. Snel en vakkundig en… meestal al klaar terwijl je wacht! De monteurs van MicroFix gaan graag voor je aan de slag om jouw telefoon reparatie in Amsterdam uit te voeren.

microfix telefoon reparatie amsterdam

De voordelen van je telefoon laten repareren

Telefoons worden tegenwoordig natuurlijk steeds mooier. En dus willen we steeds een nieuwe telefoon. Fantastisch voor ons, maar onze planeet vindt het  niet zo leuk meer. Want wist je dat de metalen die voor het maken van jouw telefoon gebruikt worden erg schadelijk zijn voor het milieu?

Om onze aarde leefbaar te houden voor de generaties na ons, moeten we de productie van telefoons zo laag mogelijk houden. Daarom kun je jouw telefoon beter laten repareren bij een klein defect, dan telkens het nieuwste model aan te schaffen. Zo kun jij nog wat langer van je telefoon genieten en geef je onze wereld net wat betere kansen voor de toekomst!

Telefoon reparatie in Amsterdam: goed voor je portemonnee

Je telefoon laten repareren is daarnaast aanzienlijk goedkoper dan een nieuw toestel aanschaffen. Zelfs wanneer je jouw nieuwe toestel in combinatie met een nieuw abonnement koopt. De toestelprijs zit dan namelijk gewoon in het maandelijkse bedrag dat je aan je provider betaalt. En misschien betaal je dan zelfs een tikkeltje te veel. Reken maar eens uit!

 

Reparaties voor ieder merk telefoon

Onze monteurs weten van wanten. Geen probleem is hen te gek en geen telefoon reparatie te ingewikkeld. Je kunt bij hen aankloppen voor een iPhone reparatie, maar ook voor een Samsung reparatie. En voor alle andere merken telefoons: van Nokia tot HTC. Dus welk merk telefoon jij ook hebt, onze technici repareren hem voor je!

Elk type telefoon reparatie in Amsterdam

Onze technici in onze vestigingen in Amsterdam draaien hun hand niet om voor de reparatie van jouw telefoon. Een iPhone-batterij vervangen? Geen probleem! iPhone-scherm in Amsterdam repareren? Klaar in een wip! Knoppen van je Samsung toe aan reparatie? Binnen no time gefixt! Het enige wat jij hoeft te doen om je telefoon te laten repareren, is binnenwandelen bij één van onze vestigingen. De rest regelen wij.

Jouw telefoon reparatie in Amsterdam: klaar terwijl je wacht

Bij MicroFix willen we je graag blij maken. Dat doen we door je telefoon gewoon goed voor je te repareren. Met originele onderdelen én razendsnel. Want bij MicroFix hebben we de meeste onderdelen om jouw telefoon mee te repareren op voorraad. Dat betekent dat je nooit lang hoeft te wachten. De meeste telefoon reparaties zijn bij onze telefoonwinkels klaar terwijl je wacht! Geen zin om te wachten? Dan kun je ook even een rondje door het mooie Amsterdam lopen. Net waar jij op dat moment zin in hebt.

En hebben we toch een keertje wat langer nodig voor de reparatie van jouw telefoon? Dan kun je de status van de reparatie altijd online volgen. Zo hoef jij je telefoon niet langer dan strikt noodzakelijk te missen.

Hét adres voor iPhone repair in Amsterdam

Kortom, we hebben van alle merken heel veel know-how in huis. Dat blijkt ook uit het feit dat we al jaren Apple Premium Service Provider zijn. Dat wordt je niet zomaar. Om die titel te mogen voeren, moeten we aantonen dat we aan aantal voorwaarden voldoen. De serviceprestaties van alle Apple service providers worden namelijk het hele jaar door op een aantal punten gemeten. Dit gaat onder andere om reparatie-snelheid, klanttevredenheid en een aantal interne criteria van Apple. En alleen het neusje van de zalm krijgt de titel Apple Premium Service Provider.

Met andere woorden: MicroFix in Amsterdam behoort tot de crème de la crème onder de Apple Service Providers. Waarom zou je dan je iPhone of iPad bij een willekeurige telefoon-winkel aanbieden voor reparatie?

microfix telefoon reparatie amsterdam

Telefoon reparaties buiten én binnen de garantie

Een bijkomend voordeel van je Apple telefoon laten repareren door een Apple Authorised Service Provider is dat wij jouw iPhone binnen de fabrieksgarantie mogen repareren. Dan nemen wij de garantieclaim van Apple over en repareren jouw telefoon. Vaak zonder kosten voor jou.

Zo’n zelfde service mogen we ook voor andere telefoonfabrikanten, zoals Samsung, leveren. Dus als jouw smartphone nog onder de fabrieksgarantie valt, kan MicroFix hem waarschijnlijk kosteloos voor je repareren. En behoud jij jouw garantie van de fabrikant. Hoe chill is dat?

Maar ook als de garantie al verlopen is, ben je bij MicroFix aan het juiste adres. Doordat onze medewerkers beschikken over de juiste opleiding, repareren ze jouw telefoon snel en met kennis van zaken. Daar hebben wij zoveel vertrouwen in dat we je op iedere reparatie standaard drie maanden garantie geven. Dat is onze MicroFix garantie op iedere telefoon reparatie in Amsterdam. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan!

Geen verrassingen achteraf

Wij houden niet van verrassingen, dat blijkt wel uit onze uitstekende garantie. Maar we gokken dat jij, net als wij, ook niet dol bent op nare surprises. Je wilt niet na de reparatie van je telefoon ineens geconfronteerd worden met een torenhoge rekening. Daarom vertellen onze experts in Amsterdam je altijd vooraf wat de verwachte kosten van de reparatie van jouw telefoon zijn. Kun je jouw telefoon reparatie declareren bij de verzekering? Geef dat dan eventjes aan: dan sturen we je een prijsopgave per e-mail, die jij dan weer kunt gebruiken voor je verzekering. Zo helpen we je nog beter bij de reparatie van je telefoon in Amsterdam.

Waar kun je terecht voor de reparatie van je telefoon?

MicroFix bedient vanuit haar vestigingen de hele randstad moeiteloos. Maar om het jou nog makkelijker te maken hebben we in Amsterdam maar liefst twee vestigingen. Op zoek naar een telefoon reparatie in Amsterdam? Dan is er altijd een MicroFix-vestiging bij jou in de buurt. Onze Amsterdamse locaties vind je hier:

Amsterdam West

Jan van Galenstraat 60H

1056 CC Amsterdam

Tel: +31 (0) 71 – 568 25 55

 

Amsterdam Zuid-Oost

Paasheuvelweg 34A

1105 BJ Amsterdam

Tel. +31 (0) 71 – 568 25 55

Ga je liever de deur niet uit voor de reparatie van je telefoon?

Als je − om welke reden dan ook − niet in staat bent bij ons langs te komen voor de reparatie van je telefoon, kun je gebruikmaken van onze Pick-Up & Return-service. Wij halen je defecte telefoon op en brengen hem gerepareerd en wel bij je terug. Wil je jouw iPhone laten repareren? Dan is deze Pick-Up & Return-service zelfs tijdelijk helemaal gratis!

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je je reparatie aanmeldt. Staat er voor jouw reparatie geen vast tarief? Dan krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Besluit je daarna van de reparatie af te zien? Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Gratis eerste diagnose en verdere kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan doen we meteen een snelle diagnose, gratis.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarmee je apparaat door ons repareren? Dan is ook dit uitgebreidere onderzoek gratis.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af van je apparaat. Zie in de tabel de kosten voor jóuw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek