Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

Telefoonreparatie in Den Haag 

Is je telefoon stuk? Bij MicroFix ben je zo weer blij gemaakt. Welk merk telefoon je ook hebt, wij maken hem snel en vakkundig. Meestal klaar terwijl je wacht.

Problemen met je Samsung, HTC, Nokia, Windows of iPhone? Of het nu om een screenprotector, een te vervangen scherm, je camera of processor gaat: wij repareren jouw telefoon in Den Haag en omgeving.

Apple geautoriseerde service provider
microfix telefoon reparatie den haag

Ongelukje gehad met je telefoon?

Heb je je telefoon laten vallen of heeft je telefoon waterschade? Kan gebeuren, maar je trouwste compagnon moet snel weer gemaakt worden natuurlijk! Dankzij onze telefoonreparatieservice is jouw toestel in no-time weer zo goed als nieuw.

Zijn je knoppen naar de knoppen?

Een ander veelvoorkomend probleem zijn telefoons waarvan de knoppen stuk zijn. Reageert je homeknop of volumeknoppen traag of helemaal niet meer? Het zijn onderdelen die vaak sneller slijten dan andere delen van je telefoon, omdat je er vaak aan zit. Gelukkig zijn ze makkelijk te vervangen en voelt je gsm na reparatie weer als nieuw!

Dat is dan ook de reden dat wij je adviseren altijd met je mobiele telefoon langs te komen. We kunnen de telefoon bijna altijd repareren. Is een telefoon echt aan vervanging toe? Dan vertellen we je dat natuurlijk eerlijk zodat jij op zoek kunt naar een andere telefoon.

Reparatie is ook goed voor je portemonnee

Je telefoon laten repareren is daarnaast ook nog aanzienlijk goedkoper dan een nieuw toestel aanschaffen. Ja, zelfs wanneer je jouw nieuwe toestel in combinatie met een nieuw abonnement koopt. De toestelprijs zit dan namelijk gewoon in het maandelijkse bedrag dat je aan je provider betaalt.

microfix telefoon reparatie den haag

Repareren is beter voor het milieu

Telefoons worden tegenwoordig natuurlijk steeds mooier. Maar onze planeet vindt het allemaal helemaal niet zo mooi. Weet je dat de metalen die voor het maken van jouw telefoon gebruikt worden erg schadelijk zijn voor het milieu?

Politiek Den Haag heeft de wens uitgesproken onze aarde leefbaar te houden voor toekomstige generaties. De productie van telefoons zo laag mogelijk houden, draagt daar mooi aan bij. Daarom kun je jouw telefoon beter laten repareren dan het nieuwste model aan te schaffen. Zo kun jij nog wat langer van je telefoon in Den Haag genieten en geef je onze wereld net wat betere kansen voor de toekomst!

Kennis van zaken en de beste service

Bij MicroFix weten we hoe vervelend het is om zonder je telefoon te zitten. Daarom repareren we zo snel mogelijk jouw apparaat. We laten onze medewerkers trainen en certificeren door de merken waarvoor we werken. Daardoor werkt er altijd een gecertificeerd expert aan jouw telefoon. Of dit nu een Samsung of een iPhone is.

MicroFix is niet voor niets de grootste serviceprovider van Nederland. En natuurlijk repareren we ook altijd met originele onderdelen. Wel zo betrouwbaar, en je weet zeker dat je fabrieksgarantie niet ineens is vervallen na de reparatie van je telefoon.

Waarom laat je ons jouw telefoon repareren?

Eigenlijk hebben onze reparateurs in Den Haag en omstreken ieder denkbaar probleem al wel eens voorbij zien komen. En opgelost natuurlijk. Telefoons met waterschade, een afgebroken headphone jack in de telefoon, een kapotte oplaadingang. Noem maar op. Hierdoor weten we precies hoe we deze problemen moeten oplossen. Het overgrote deel van de reparaties zijn daardoor binnen een uur klaar!

MicroFix garantie

Valt je telefoon nog binnen de fabrieksgarantie? Dan maken wij hem voor je. Zonder kosten. Is je garantie al verlopen? Ook dan kunnen wij je mobieltje uiteraard repareren. Nadat we je telefoon (in Den Haag of ergens anders) hebben gemaakt, bieden we je standaard drie maanden garantie op onze reparatie.

 

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek