iPhone X scherm Touch Probleem

iPhone X-beeldschermen Touch-problemen zijn door Apple vastgesteld bij sommige iPhone X beeldschermen. Deze kunnen optreden door een defect onderdeel in de beeldschermmodule. Apparaten met dit probleem kunnen de volgende symptomen vertonen:

  • Het beeldscherm of een deel van het beeldscherm reageert niet of niet altijd op aanraking
  • Het beeldscherm reageert terwijl het niet is aangeraakt

De beeldschermmodule van in aanmerking komende apparaten kan gratis vervangen worden door Microfix.
Dit programma is niet van toepassing op andere iPhone-modellen.

“Klaar terwijl u wacht service”

Maak voorafgaand aan de reparatie een reservekopie van de iPhone in iTunes of iCloud. Lees meer over het voorbereiden van een iPhone op service.
Breng uw iPhone X naar onze werkplaats in Leiden of Amsterdam en wij vervangen uw scherm terwijl u geniet van een kopje koffie!
Als uw iPhone X schade heeft waardoor de reparatie wordt bemoeilijkt, zoals een gebarsten scherm, moet dat probleem voorafgaand aan de service worden opgelost. In bepaalde gevallen kunnen kosten in rekening worden gebracht voor deze aanvullende reparatie.

Aanvullende informatie vervangingsprogramma iPhone X-beeldschermen Touch-problemen

Apple kan de reparatie beperken tot het oorspronkelijke land of de oorspronkelijke regio van aankoop. Voor iPhone X-apparaten die zijn gekocht in landen aangesloten bij de EER kan reparatie in andere EER-landen worden uitgevoerd.

De dekking van de standaardgarantie voor de iPhone X wordt niet verlengd door dit Apple programma.

Het programma “iPhone X-beeldschermen Touch-problemen biedt dekking voor de in aanmerking komende iPhone X-apparaten gedurende drie jaar na de eerste detailhandelsverkoop van het apparaat.

iPhone X reparatie aanmelden

U kunt voor “Klaar terwijl u wacht reparatie” terecht in onze vestigingen in Leiden, Amsterdam-Zuidoost en Amsterdam-West.
U vindt de openingstijden en adressen de adressen van deze vestigingen hier
Hulp nodig? U kunt met ons chatten of bellen op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur wij helpen u graag verder. Ons telefoonnummer is 071 – 568 25 55