Uw bedrijf is always on. Dit vormt de basis voor rendement. Wij begrijpen dit en leveren innovatieve aftersales serviceoplossingen die waarde toevoegen en de klanttevredenheid verhogen. Wij fixen alle devices met liefde. Gegarandeerd vakkundig en zo snel als we kunnen. We maken het waar. Voor jullie. Want daar wordt iedereen blij van. MicroFix. Blij gemaakt.

MicroFix biedt betrouwbare oplossingen voor alle aftersales services. Break-fix, on-site en 24/7 support.

Break-Fix

Wij behandelen uw reparaties volgens vaste SLA-afspraken. Wij valideren de garantieclaims aan de hand van uw guidelines. Onze uitgebreide logistieke mogelijkheden stellen ons in staat, waar dan ook in Europa, devices snel op te halen en te retourneren. Onze service-portals worden op maat en in de juiste taal ingeregeld. Uw klanten worden gedurende het gehele proces door ons geïnformeerd.

On-site

Wij bieden next business day on-site reparatie- en installatie-services binnen de gehele Benelux. Wij werken met een vaste crew ervaren engineers, met kwalificaties op gebied van printers, servers, notebooks en desktops.

24/7 support

Onze 24/7 support garandeert 7 dagen per week, 24 uur per dag reparatie en swap services binnen de gehele Benelux. Onze engineers staan binnen 4 uur op locatie en handelen de storing binnen enkele uren af.

Merken: Apple HP Lenovo Dell Lexmark Zebra e.a.