Welkom bij
MicroFix Zakelijk

MicroFix is dé serviceprovider voor al je zakelijke oplossingen. Nauwe samenwerking met alle belangrijke ICT leveranciers bieden krachtige zakelijke tools en dienstverlening zodat je bedrijf nooit stil hoeft te staan. Veel toonaangevende ICT merken hebben hun service bij MicroFix ondergebracht.

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van alle portables, servers, printers maar ook volledige werkplekken.

Wat kunt u van ons verwachten:

  • Reparatie van diverse merken binnen en buiten garantie
  • 24/7 on-site ondersteuning en reparatie (Benelux)
  • Service contracten met verschillende SLA’s
  • Geavanceerde portals en systeemkoppelingen op maat
  • Diverse logistieke oplossingen binnen de EU
  • Uitrol en imaging van apparatuur op locatie
  • Installatieservice binnen de Benelux
  • Swap service met verschillende SLA’s

Advies op maat?
Neem contact op

Portables

Mobiele apparaten

MicroFix biedt, reparatieservice en uitgebreide contract mogelijkheden, zoals verlengde garantie op mobiele apparaten. Waar je ook bent, wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer online kunt. Wij helpen je on-site of in één van onze vestigingen.
◎    Mobiele telefoons
◎    Tablets
◎    Notebooks

Zakelijk

Zakelijke
Werkplekken

Het is belangrijk dat je werknemers zorgeloos kunnen blijven werken. In geval van storing zorgt MicroFix ervoor dat alle hardware, op locatie en binnen de SLA wordt gerepareerd. Uw onderneming ondervind minimale hinder van storing.

Zakelijke werkplekken

Servers
Onderhoud & Reparatie

MicroFix biedt haar klanten 24/7 support voor bedrijfskritische apparatuur zoals servers. Wij komen binnen 4 uur op locatie om de continuïteit van uw business te waarborgen. Onze engineers staan direct voor je klaar om downtime van de server te minimaliseren. Je bent snel weer online.

server

Printers/Multi-Functionals
On-Site Service

Niets is vervelender dan een printer die zijn werk niet doet. MicroFix onderhoudt en repareert Multi-Functionals, Large-Format printers, Thermische printers, Label printers, Laser printers en Designjets voor u op locatie. Ook periodiek onderhoud kan door ons worden verzorgd.

printers multi functionals
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek