MULTI-FUNCTIONALS

Ongestoord bestanden
blijven printen.

Uw printer en/of copier is en blijft een essentieel onderdeel binnen het bedrijf en moet probleemloos functioneren. In de praktijk krijgt u helaas weleens te maken met storingen waardoor de machine niet optimaal meer functioneert.

Onderhoud & Reparatie

op locatie.

Je printer en/of copier is en blijft een essentieel onderdeel binnen het bedrijf en moet probleemloos functioneren. In de praktijk krijg je helaas weleens te maken met storingen waardoor de machine niet optimaal meer functioneert. Wij zorgen ervoor dat de storing snel en professioneel verholpen wordt zodat u weer operationeel bent.

Onderhoud

Jaarlijks preventief onderhoud is goed voor je kantoormachines. De machines worden gereinigd, stofvrij gemaakt en gecontroleerd op slijtage van de onderdelen. In overleg kunnen versleten onderdelen snel worden vervangen.

Reparatie

MicroFix onderhoudt alle grote merken multi-functionals. Indien gewenst kunnen we het apparaat waarbij de storing zich voordoet preventief controleren en onderhouden, dit helpt toekomstige storingen te voorkomen.

Op locatie

Het slepen met een Multi-Functional naar de dichtsbijzijnde MicroFix vestiging kan een hele klus zijn. Daarom onderhoudt en repareert MicroFix alle multi-functionals op locatie binnen de gehele Benelux.

Neem de stap.

Haal alles uit onze service door het op maat te laten maken. Maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Contact opnemen   >