Apple garantie

Apple garantie en reparatie voor iPhone 12, iPhone 11 Pro Max,  iPhone 11, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone X, iPhone 8. iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 6s plus.

Wij repareren je iPhone met garantie op de originele Apple onderdelen. Als je nog Apple garantie hebt op je iPhone, en het probleem daaronder valt, is natuurlijk de gehele iPhone reparatie zonder kosten.

Apple garantie iPod Touch 6 en  iPod Touch 7 modellen.

Maar natuurlijk vallen de iPod modellen zoals de iPod Touch 6 en de iPod Touch 7 onder dezelfde garantie regels.

Apple garantie Watch Modellen

De verschillende Apple Watch modellen zoals de Apple Watch 4, de Apple Watch 5, en de Apple Watch 6 horen hier ook bij.

Apple

iPad reparatie

Is je iPad, iPad Pro of iPad mini kapot? Of heb je een ander probleem?

Wij verzorgen je iPad reparatie. Dat doen wij onder Apple garantie als die nog geldig is. Als dat niet zo is doen we eerst prijsopgave.

Apple ipad reparatie

iMac reparatie

Probleem met je iMac of met je iMac Pro? Wij repareren je iMac onder Apple garantie als die nog geldig is. Is dat niet zo dan maken we eerst een prijsopgave zodat je weet waar je aan toe bent,

iMac te traag? Wij upgraden je iMac met garantie op de Apple onderdelen. De beste versnelling voor je iMac is installatie van een SSD. Natuurlijk gebruiken we daarvoor alleen Originele Apple SSD’s gemaakt voor de iMac

Apple imac reparatie

MacBook (pro) reparatie

Is je MacBook of MacBook Pro kapot? Of heeft je MacBook een ander probleem, zoals een scherm of toetsenbord dat niet meer goed werkt?

Wij repareren je MacBook onder garantie van Apple als die nog geldig is. Als die niet meer geldig is maken we eerst een prijsopgave, zodat je weet waar je aan toe bent. Je kunt snel terecht in één van onze vestigingen
Is je MacBook of MacBook Pro kapot? Of heeft je MacBook een ander probleem, zoals bijvoorbeeld een scherm of toetsenbord dat niet meer goed werkt?

Wij repareren je MacBook onder garantie van Apple als die nog geldig is. Als die niet meer geldig is maken we eerst een prijsopgave, zodat je weet waar je aan toe bent. Je kunt snel terecht in één van onze vestigingen

Apple macbook reparatie

Accessoire reparatie

Kapotte Apple TV, kabel, adapter, stylus, keyboard, AirPod, Magic Mouse of een ander accessoire? Wij repareren je accessoire met garantie van Apple op de onderdelen.

Apple accessoire reparatie