Garantie

Heb je nog Apple fabrieksgarantie?

Valt je apparaat nog onder de Apple fabrieksgarantie? Dan repareren wij ‘m voor je.  Gratis, want Apple betaalt ons daarvoor. Denk je dat je garantie al verlopen is? Kom dan toch langs. Want voor sommige problemen zijn er speciale reparatieprogramma’s. Dan is het een door Apple erkend probleem. Trouwens, ook zonder garantie kunnen wij je apparaat natuurlijk voor je repareren.

Na reparatie bieden we je standaard 3 maanden garantie. Met uitzondering van service- en revisiebeurten van printers of problemen die ontstaan zijn door onjuist gebruik.

Uitbreiding op de fabrieksgarantie voor organisaties en ondernemingen

MicroFix biedt je de FixPack: een aantrekkelijke uitbreiding op de standaard fabrieksgarantie van je hardware. Met FixPack verleng je de garantietermijn of verkort je de respons- en reparatietijd. De FixPack is beschikbaar in standaard en bedrijfsspecifieke supportniveaus.

Op deze manier ben je verzekerd van een optimale ondersteuning tegen de laagst mogelijke kosten.

 

Als je de FixPack tegelijk met je product aanschaft, bespaar je kosten bij het upgraden of het uitbreiden van je garantie.

Ook hebben we voor veel producten zogenaamde `post warrant´ services. Zo is de bedrijfszekerheid gegarandeerd, ook nadat de fabrieksgarantie is verlopen.

Met FixPack haal je meer rendement uit je investeringen in hardware en software.

Met een FixPack

  • Heb je slimme ondersteuning voor de IT-middelen waar je bedrijf op draait.
  • Is budgetplanning eenvoudiger dankzij vaste prijzen, inclusief onderdelen en arbeidsloon.
  • Kies je servicelevels voor reactie- en reparatietijden die passen bij jouw bedrijfsbehoefte.
  • Hebben ICT-storingen zo weinig mogelijk impact op de productiviteit van jou en je organisatie.
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek