SERVERS

Service om de veiligheid van werken te verhogen.

Een server is bedrijfskritische hardware. MicroFix begrijpt dat. Daarom zijn wij altijd binnen 4 uur ter plaatse. In de gehele Benelux.

Geoptimaliseerd voor alle werkzaamheden.

Wat de functie van je in-company server ook is, MicroFix optimaliseert iedere server zodat hij precies doet wat jij er van verwacht. Omdat wij hierdoor precies weten hoe de server is ingesteld, kunnen wij op het moment dat je problemen ervaart, direct en vakkundig handelen. Zo kun je binnen no-time weer aan de slag.

mini-servers

Laat de server voor jou werken

Een server presteert pas optimaal zodra deze correct is geconfigureerd. Als aanvulling op de standaard hardware installatie richten onze engineers de server voor het eerste gebruik zorgvuldig in. Zo ben je er zeker van dat je ongestoord aan het werk kunt.

24/7 ondersteuning

Van servers wordt verwacht dat ze dag en nacht hun werk doen. Doen ze dit niet? Dan biedt MicroFix 24/7 on-site support. Binnen 4 uur is er een gespecialiseerde engineer op locatie om de storing of het defect te verhelpen.

Bestanden herstellen

Belangrijke bestanden die verloren gaan door defecte hardware. Niets is vervelender. Tijdens het repareren van je server houd MicroFix dit in gedachten. Vervangen wij harde schijven, zal een team van ervaren engineers proberen je bestanden terug te halen en deze terug te plaatsen op de gerepareerde server.

Bestanden altijd veilig

Tijdens het installatie proces van de servers houden wij rekening met de veiligheid van je bestanden. De meest geavanceerde anti-virus software zal er voor zorgen dat je je geen zorgen hoeft te maken over ongewenste indringers.

Kies voor veiligheid.

Haal alles uit onze service door het op maat te
laten maken. Maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Contact opnemen   >