Computer reparatie

Voor je werk ben je afhankelijk van je computer. Je moet er dan ook niet aan denken dat je lang zonder zit. Ongeacht het merk van je PC of laptop zorgt MicroFix voor een snelle computer reparatie.

MicroFix repareert jouw computer snel en vakkundig. Wat het probleem ook is. Wij hebben zoveel vertrouwen in onze computer reparaties dat we je standaard drie maanden garantie geven op de reparatie. Dat geeft een vertrouwd gevoel, toch?

Computer reparatie

Heb je een duidelijk probleem met je hardware?

Aan een computer of laptop kan natuurlijk van alles kapot gaan. Denk aan je moederbord, processor, je harde schijf of videokaart. Ook de aan/uit-knop en audio- of beeld-uitgangen zijn gevoelig voor problemen. Doordat je deze vaak aanraakt of er kabels in stopt, bestaat de kans op slijtage. Deze hardware kun je beter niet zelf repareren. Gelukkig weten onze experts precies wat ze moeten doen om jouw computer te repareren.

Heeft je computer een virus opgelopen?

Om je computer te beschermen, heb je natuurlijk een virusscanner op je computer. Maar soms glipt er toch iets tussendoor. Heeft jouw computer een virus opgelopen? Dat is niet alleen heel vervelend, maar het verwijderen van een virus op je computer kan ook nog eens behoorlijk lastig zijn.

Zeker als je niet precies weet wat je moet doen. Onze specialisten houden hun kennis van virussen echter goed op peil en kunnen ze vaak snel verwijderen. Vaak kan dat zonder dat je kostbare data verloren gaat.

Start je PC niet meer op?

Als je computer niet meer opstart, is het lastig om zelf het probleem te achterhalen. Het kan van alles zijn: zoals een probleem met je geheugen, met je grafische kaart of met je harde schijf. De mogelijkheden zijn eindeloos.

In zo’n geval kun je jouw computer het best naar onze vestiging in Leiden brengen. Dan onderzoeken we het probleem en zorgen voor de reparatie van je computer.

Back-up maken van je computer?

Om je data nog beter te beschermen is het verstandig regelmatig een back-up te maken van de data op je computer. Daar zijn verschillende manieren voor. Welke manier het best bij jou past, is natuurlijk afhankelijk van jouw situatie.

Weet je niet welke mogelijkheden er zijn of welke manier voor jou geschikt is? Dan helpen onze experts je graag verder met onafhankelijk advies. En helpen jou met het maken van een back-up van je computer. Kom langs in de winkel in Leiden, of maak online een afspraak.

Klaar terwijl je wacht of vanuit huis?

We kunnen ons voorstellen dat je niet langer dan strikt nodig zonder jouw iPhone wilt zitten. Daarom kun je bij ons gewoon langskomen op onze vestiging in Leiden voor de reparatie van je toestel. Past dit niet in jouw drukke schema? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om je toestel bij jou thuis op te halen voor reparatie. En als hij dan klaar is, dan leveren we hem weer zo snel mogelijk bij je af.

Meer informatie over de pickup & return service     >

 

We repareren elk merk computer

Welk merk computer of laptop je ook hebt, wij zorgen voor de reparatie. Dus met een foutmelding die telkens terugkomt, een blauw scherm of een softwareprobleem ben je bij ons aan het juiste adres.

De reparatie van je computer is bij onze specialisten in goede handen. Ook als je geen enkel idee hebt wat er met je computer aan de hand is, fixen wij hem voor je!

microfix computer reparatie

Harde schijf gecrasht of upgraden?

Heb jij te weinig ruimte op je harde schijf? Is je computer traag? Of is hij zelfs gecrasht? Bij Microfix vervangen we jouw harde schijf en monteren snel een nieuwe. Bijvoorbeeld met HDD meer capaciteit. Of een snelle SSD. Net wat jij fijn vindt.

Maar we helpen je ook met data-recovery als je harde schijf gecrasht is. Dan proberen we zoveel mogelijk informatie van je oude harde schijf te redden vóór we overgaan tot vervanging van je harde schijf en reparatie van je computer.

Snelle reparatie van je computer

De meeste hardware die nodig is voor computer reparaties hebben we gewoon op voorraad. Daardoor kunnen we snel aan de slag met de reparatie van je computer. In sommige gevallen is hij al klaar terwijl je wacht.

Mocht het wat langer duren voor onze experts klaar zijn met de computer reparatie, dan kun je het reparatieproces via onze website volgen.

 

Zie ook

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij ons hoofdkantoor en werkplaats in Leiden. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 36,30 € 30,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 72,60 € 60,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Matrixprinter
 • Multifunctional/ MFP
 • Inktprinter
 • Laserprinter
 • Overige Apparatuur
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

Iphone 13 op aanraden van medewerker ingeleverd om NFC te maken.
Was eerst wat huiverig om telefoon zomaar in te leveren.
De medewerker was zeer overtuigend en nam mijn twijfel weg. Achteraf bleek volledig terecht.
Best case scenario kwam uit en had de iphone binnen 2 dagen gemaakt en wel weer terug.
Top zaak met vaklui in dienst.

Edward

Ik heb recent mijn iPhone X zijn batterij laten vervangen. Was heel snel gebeurd in Leiden. Top service!

Hans

Mijn Macbook was gecrasht
Mijn Macbook was gecrasht. Harde schijf werd niet herkend. De zeer vriendelijke technicus van Microfix heeft 2 uur lang gewerkt naar een oplossing, helaas was het moederbord defect. Ondanks alle tijd die erin gestoken is hoefde ik niets te betalen. Een pleister op de wond, maar toch heel erg gewaardeerd.

Saun

Accu vervangen van iPhoneXS het duurde…
Accu vervangen van iPhoneXS het duurde wat langer voor ik het toestel terug had, maar werd aangenaam verrast toen ik de telefoon inschakelde, wat blijkt…zijn de speakers ook geheel gratis vervangen.
Toestel werd keurig verpakt weer teruggestuurd. Alles samengevat, het duurde wat langer voordat ik het toestel terug had (iets meer dan een week) maar wel zeer tevreden. Ik zou MicroFix aanraden als het werk goed gedaan moet worden. Top Service !!!

Paul

De eerste keer ben ik geholpen met een nieuwe batterij voor mijn MacBook, nu een jaar geleden. Alles functioneert nog steeds probleemloos. Recentelijk was mijn iPhone in het water gevallen en niet meer te redden. De volgende dag was een nieuwe voor me besteld. Goede service, duidelijke informatie en ze houden zich aan afspraken. Een betrouwbaar en deskundig bedrijf.

JVP

Ik heb de accu van mijn Iphone 7plus laten vervangen. Ik kon zonder afspraak terecht. De professionele uitstraling van de bedrijfsinrichting gaf mij een betrouwbaar gevoel. Dit in tegenstelling van veel bedrijfjes waar ook telefoonreparatieservice wordt aangeboden. De medewerker heeft mij plezierig en correct geholpen. In korte tijd was mijn toestel weer helemaal in orde, voor een zeer aanvaardbare prijs. Al eerder had ik goede ervaring met dit bedrijf. Aanbevelenswaardig!

Johan

De reparatie van de laptop werd snel en professioneel uitgevoerd. Jammer dat de lenovo levertijd zo lang was voor een batterij

Carlo

Niet goedkoop zo’n moederbord van Mac mini vervangen. Verder geen klachten. Prima bedrijf. Had wel de techneut zelf even gesproken willen hebben over hoe zoiets nu na 2 jaar kapot kan gaan.

Maarten

Schermreparatie goed en snel uitgevoerd. Enige minpuntje dat het nieuwe scherm best duur was – al zal Microfix daar misschien niet zo veel aan kunnen doen.

Mooie wachtruimte om te wachten terwijl je iPhone word gerepareerd

Alexander

Contact is goed. Goede service en het ontstane probleem en inzicht daarmee om te gaan was zeer professioneel. We zijn tot een mooi compromis gekomen en daarmee werd de zaak tot volle tevredenheid afgehandeld!

J van der Plas

Mijn 2 maanden oude iPad kreeg in het scherm ineens onverklaarbare strepen, dus heb ik deze opgestuurd naar het reparatiecentrum.

Ik heb binnen 1,5 week een splinternieuwe iPad toegestuurd gekregen. Mailtjes omtrent de reparatie werden altijd meteen beantwoord.

Topservice!
Dankjewel!!!

Iwan

Mijn printer deed het meer. Gelukkig heeft MicroFix het weer opgelost!

Snelle service. Dankjewel!

Donna

Veelgestelde vragen

Computer reparatie

Help, mijn computer is gecrasht! Wat moet ik doen?

Na jarenlange trouwe dienst crasht je computer en start hij niet meer op. Erg vervelend, helemaal als  je ervan afhankelijk bent. Breng je computer daarom naar de vestiging in Leiden. Wij repareren hem dan snel en deskundig, zodat jij er vlug weer mee aan de slag kunt. Er kunnen veel oplossingen voor het probleem zijn; daarom onderzoeken we je pc eerst. Dit doen we netjes, eerlijk en vakkundig, precies zoals je mag verwachten.

Hoelang duurt het om mijn computer te repareren?

De tijd die we nodig hebben voor de reparatie van jouw computer ligt aan de oorzaak. Is het een hardwareprobleem? De meeste hardware die hiervoor nodig is, hebben we gewoon op voorraad. Zo kunnen we dus vlug beginnen met repareren van je computer; soms kun je er hierdoor zelfs op wachten! Onze specialisten doen er alles aan om je pc zo snel en deskundig mogelijk te repareren.

Hebben jullie een ophaalservice voor de reparatie van mijn computer?

Wij begrijpen dat je misschien wel wat anders te doen hebt dan naar ons toe komen voor een reparatie. Gebruik dan onze handige pick-up & returnservice! We halen je toestel op, en zodra hij klaar is, dan brengen we hem weer bij je terug!

Meer informatie over de Pickup & Return Service    >