Portables

Onze service stelt je in staat om de beste performance te leveren.

Uw klanten willen tijdens het ondernemen het liefst niet denken aan ICT apparatuur die niet werkt. MicroFix begrijpt dat. Onze op maat gemaakte service zorgt er dan ook voor dat wat er ook gebeurt u altijd binnen 4 uur geholpen bent. Binnen de gehele Benelux.

Service ontworpen om nooit stil te hoeven staan.

Met de routine van uw klanten in gedachten ontwikkelt MicroFix op maat gemaakte service contracten, zodat zij er zeker van zijn dat zij altijd goed geholpen worden. Zo biedt MicroFix onder andere 24/7 reparaties op locatie, werken wij uitsluitend met gecertificeerde engineers en bieden wij SLA’s die precies aansluiten op de wensen van je klanten. Zo staat hun bedrijf nooit stil.

24/7 onderhoud en reparatie op locatie.

Portables gaan een steeds grotere rol spelen in bedrijfskritische processen. Wanneer deze stuk gaan komt het werk stil te liggen. MicroFix snapt dat het geen optie is om het apparaat naar ons toe te sturen. Daarom bieden wij onze klanten 24/7 on-site reparatie of vervanging. Op deze manier zijn je klanten er zeker van dat zij op de snelst mogelijke manier weer online zijn. Wij doen dit in de gehele Benelux.

MicroFix Portables onderhoud

Gecertificeerde engineers.

MicroFix krijgt dagelijks te maken met problemen rondom bedrijfskritische processen binnen een bedrijf. Als klant mag je daarom verwachten dat wij dat net zo serieus nemen als jij zelf. Dit is de reden dat MicroFix uitsluitend werkt met gecertificeerde engineers. Zo ben jij er als klant zeker van, dat de service die wij bieden altijd van de hoogste kwaliteit is.

MicroFix Portables engineers

SLA’s die aansluiten op je workflows.

Het bedrijfsleven is mobieler dan ooit. Wij hebben de handen ineengeslagen met de belangrijkste fabrikanten en resellers die de toon zetten op het gebied van bedrijfs­dienstverlening. Zo ben je er bij ons zeker van dat wij de beste service verlenen op ICT gebied. Met op maat gemaakte SLA’s en een duidelijke inventarisatie van uw workflows bieden wij service die altijd aansluit op de behoefte van onze klant.

MicroFix Portables certified

Kwaliteitsgaranties van het hoogste niveau.

MicroFix heeft service en kwaliteit altijd als hoogste prioriteit. Door onszelf aan te sluiten bij de grootste brancheorganisaties op ICT gebied, laat MicroFix aan haar klanten zien dat wij hun belangen op de best mogelijke manier behartigen. Zo kun jij zorgeloos ondernemen, terwijl MicroFix alle ICT uit handen neemt.

De juridische documenten van ICTWaarborg zijn dé norm in de ICT-branche en zorgen ervoor dat bedrijven zonder rompslomp kunnen ondernemen. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van de ICT-branche. Door samen te werken met ICT Waarborg laten wij aan onze klanten zien dat wij hun belangen op de best mogelijke manier willen behartigen. Zo weet jij als klant zeker dat er duidelijke afspraken worden gemaakt, waar je ons aan kunt houden.

ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf. Daarnaast vormen de eisen met elkaar goede aanknopingspunten voor het opzetten en inrichten van een kwaliteitsmanagementsysteem. Zo ben je als eindgebruiker van onze diensten er zeker van dat wij je belang altijd als hoogste prioriteit hebben.

Aan de slag.

Wij maken het verrassend gemakkelijk om een propositie op te stellen die voldoet aan alle wensen van uw klant. Neem contact met ons op.

Contact opnemen   >