Portables

Onze service stelt je in staat om de beste performance te leveren

Jouw klanten willen tijdens het ondernemen het liefst niet denken aan ICT-apparatuur die niet werkt. MicroFix begrijpt dat. Onze op maat gemaakte service zorgt er dan ook voor we je altijd binnen vier uur helpen. Binnen de gehele Benelux.

Service ontworpen om nooit stil te staan

Met de routine van jouw klanten in gedachten, ontwikkelt MicroFix op maat gemaakte servicecontracten. Zo zijn zij er zeker van dat ze altijd goede hulp ontvangen. MicroFix biedt onder andere 24/7 reparaties op locatie, werken wij uitsluitend met gecertificeerde engineers en bieden wij SLA’s die precies aansluiten op de wensen van je klanten. Zo staat hun bedrijf nooit stil.

24/7 onderhoud en reparatie op locatie

Portables spelen een steeds grotere rol in bedrijfskritische processen. Wanneer deze stuk gaan. ligt het werk stil. MicroFix snapt dat het geen optie is om het apparaat naar ons toe te sturen. Daarom bieden wij onze klanten 24/7 on-site reparatie of vervanging. Op deze manier zijn je klanten er zeker van dat zij op de snelst mogelijke manier weer online zijn. Wij doen dit in de gehele Benelux.

MicroFix Portables onderhoud

Gecertificeerde engineers

MicroFix krijgt dagelijks te maken met problemen rondom bedrijfskritische processen. Als klant mag je daarom verwachten dat wij dat net zo serieus nemen als jij zelf. Dit is de reden dat MicroFix uitsluitend werkt met gecertificeerde engineers. Zo ben jij er als klant zeker van dat onze service altijd van de hoogste kwaliteit is.

MicroFix Portables engineers

SLA’s die aansluiten op je workflows

Het bedrijfsleven is mobieler dan ooit. Wij hebben de handen ineengeslagen met de belangrijkste fabrikanten en resellers die de toon zetten op het gebied van bedrijfs­dienstverlening. Zo ben je er bij ons zeker van dat wij de beste service verlenen op ICT-gebied. Met op maat gemaakte SLA’s en een duidelijke inventarisatie van workflows bieden wij service die altijd aansluit op de behoefte van onze klant.

MicroFix Portables certified

Kwaliteitsgaranties van het hoogste niveau

MicroFix heeft service en kwaliteit altijd als hoogste prioriteit. Door onszelf aan te sluiten bij de grootste brancheorganisaties op ICT-gebied, laten wij zien dat wij het belang van de klant op de best mogelijke manier behartigen. Zo kun jij zorgeloos ondernemen, terwijl MicroFix alle ICT uit handen neemt.

ISO certificering logo

ISO 9001 wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten. Aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. En aan de eisen van de organisatie zelf. Daarnaast biedt het goede aanknopingspunten voor het opzetten en inrichten van een kwaliteitsmanagementsysteem. Zo ben je als eindgebruiker van onze diensten er zeker van dat wij je belang altijd als hoogste prioriteit hebben.

Aan de slag

Wij maken het verrassend gemakkelijk om een propositie op te stellen die voldoet aan alle wensen van jouw klant. Neem contact met ons op.

Contact opnemen