WERKPLEKKEN

Laat ICT voor je werknemers werken.

MicroFix repareert en onderhoud volledige werkplekken voor uw klanten. Van grote kantoren tot individuele werkplekken, u kunt rekenen op scherpe inkooptarieven, en passend onderhoud. Wij repareren hardware voor nagenoeg alle merken. Zo ben je er zeker van dat de inzetbaarheid van de hardware van je klanten altijd gecoverd is.

Overal op de werkvloer

zijn wij actief bezig.

Van fabrieksvloer tot individueel bureau, MicroFix installeert, onderhoudt en repareert alle hardware. MicroFix werkt met ervaren engineers, die je werkplekken in no-time weer up and running hebben. Zo kunnen je klanten ongestoord verder met hun bedrijfsprocessen.

Afgestemd op
werknemers

Medewerkers kiezen met welke devices zij het meeste voor elkaar krijgen. MicroFix sluit met haar service daar naadloos op aan.

Reparatie en onderhoud
anno nu

Bij snelle service aan werkplekken komt veel planning kijken. MicroFix regelt alles, zodat jou klanten zo min mogelijk hinder ondervinden en de business snel door kan gaan.

Gepersonaliseerd
onderhoud en reparatie

Door middel van SLA's die aansluiten op de workflow zorgt MicroFix ervoor dat waar je klant zich ook bevindt, service wordt verleend. Ook in het weekend.

"Wij hebben het onderhoud uit handen gegeven bij MicroFix. Mijn werknemers zijn er zeer tevreden over. Reparaties on-site zijn in enkele uren weer opgelost."

Marc Sulsters
CTO, OWN agency

lock

Gedeelde verantwoordelijkheid
voor onderhoud en reparatie

MicroFix onderhoudt en repareert werkplekken binnen duidelijk gedefinieerde SLA's. Zo houd jij je systeem up-to-date, en regelt MicroFix het onderhoud en reparatie aan de hardware. Zo delen we onze verantwoordelijkheid en ben je verzekerd van de beste oplossing voor je werkplekken. Bekijk via de links hieronder wat wij voor jou als bedrijf kunnen betekenen.

Fabrikanten  > 

ICT leveranciers   >

Lease & Verzekeraars  >

MKB   >

Onderhoud en reparatie binnen de garantie van je product

MicroFix onderhoudt en repareert hardware van alle grote merken. Het maakt dus niet uit welk merk apparatuur je hebt. Heb je nog garantie op je apparatuur? MicroFix repareert apparatuur ook binnen de garantie van je product. Reparatie is dan volledig gratis. Bekijk via de links hieronder wat wij voor jou als ondernemer kunnen betekenen.

Fabrikanten  > 

ICT leveranciers   >

Lease & Verzekeraars  >

MKB   >

Neem de stap.

Versterk je propositie door onze service oplossingen aan te bieden. Maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Contact opnemen   >