Werkplekken

Laat ICT voor je werknemers werken

MicroFix repareert en onderhoud volledige werkplekken voor jouw klanten. Van grote kantoren tot individuele werkplekken, je kunt rekenen op scherpe inkooptarieven en passend onderhoud. Wij repareren hardware voor nagenoeg alle merken. Zo ben je er zeker van dat de inzetbaarheid van de hardware van je klanten altijd goed geregeld is.

Overal op de werkvloer

zijn wij actief bezig

Van fabrieksvloer tot individueel bureau, MicroFix installeert,
onderhoudt en repareert alle hardware. MicroFix werkt met ervaren
engineers, die je werkplekken in no time weer up and running hebben.
Zo kunnen je klanten ongestoord verder met hun bedrijfsprocessen.

“Wij hebben het onderhoud uit handen gegeven bij MicroFix. Mijn werknemers zijn er zeer tevreden over. Reparaties on-site zijn in enkele uren weer opgelost.”

Marc Sulsters
CTO, OWN agency

MicroFix onderhoud

Gedeelde verantwoordelijkheid voor onderhoud en reparatie

MicroFix onderhoudt en repareert werkplekken binnen duidelijk gedefinieerde SLA’s. Jij houdt je systeem up-to-date. MicroFix regelt het onderhoud en reparatie aan de hardware. Zo delen we onze verantwoordelijkheid en ben je verzekerd van de beste oplossing voor je werkplekken. Bekijk via de links hieronder wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Fabrikanten  > 

ICT leveranciers   >

Lease & Verzekeraars  >

MKB   >

Onderhoud en reparatie binnen de garantie van je product

MicroFix onderhoudt en repareert hardware van alle grote merken. Het maakt dus niet uit welk merk apparatuur je hebt. Heb je nog garantie op je apparatuur? MicroFix repareert apparatuur ook binnen de garantie van je product. Reparatie is dan volledig gratis. Bekijk via de links hieronder wat wij voor jou als ondernemer kunnen betekenen.

Fabrikanten  > 

ICT leveranciers   >

Lease & Verzekeraars  >

MKB   >

Neem de stap

Versterk je propositie door onze service-oplossingen aan te bieden. Maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Contact opnemen   >

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek