WERKPLEKKEN

Laat werknemers veiliger en efficiënter werken.

MicroFix installeert volledige werkplekken voor haar klanten. Van grote kantoren tot individuele werkplekken, bij ons kun je rekenen op scherpe inkooptarieven, en passend onderhoud. MicroFix werkt namelijk samen met alle grote merken. Zo ben je er zeker van dat het onderhoud en reparatie aan je hardware altijd gecoverd is.

Overal op de werkvloer

zijn wij actief bezig.

Van fabrieksvloer tot individueel bureau, MicroFix installeert, onderhoudt en repareert alle hardware. Wil je bijvoorbeeld al je hardware vervangen of nieuw installeren, en zie je op tegen het complexe process dat daar bij komt kijken? Wij bij MicroFix werken met ervaren engineers, die je werkplekken in no-time up and running hebben. Zo kun je ongestoord door met je bedrijfsprocessen.

Afgestemd op
werknemers

Laat je medewerkers zelf kiezen met welke devices ze het meest voor elkaar krijgen, en biedt ze heldere keuzes over het aanbod aan ondersteunde producten.

Uitrol en beheer
anno nu

Bij het uitrollen en beheren van werkplekken komt veel planning kijken. MicroFix regelt alles, zodat jij zo min mogelijk hinder ondervindt en het bedrijf door kan gaan.

Gepersonaliseerd
onderhoud en reparatie

Door middel van SLA's die aansluiten op je workflow zorgt MicroFix ervoor dat je zo min mogelijk hinder ondervindt wanneer er iets stuk gaat. Dus ook in het weekend.

"Wij hebben het onderhoud uit handen gegeven bij MicroFix. Wij én onze werknemers zijn er zeer tevreden over. Reparaties on-site zijn in enkele uren weer opgelost, en het updaten van onze systemen gebeurt in het weekend."

John Doe
CEO, Voorbeeld

Wij maken het uitrollen van je kantoor nog eenvoudiger.

Het uitrollen van een volledig kantoorpand vergt veel hardwarematige kennis, en een strakke planning. Wij bij MicroFix begrijpen dat iedereen andere eisen stelt aan zijn of haar hardware. Door de juiste inventarisatie uit te voeren en een strakke planning toe te passen weet jij als klant zeker dat de hardware aansluit bij het process, en de installatie vakkundig uitgevoerd wordt.

lock

Gedeelde verantwoordelijkheid
voor onderhoudt en reparatie

MicroFix onderhoud en repareert werkplekken binnen duidelijk gedefineerde SLA's. Zo houd jij je systeem up-to-date, en regelt MicroFix het onderhoudt en reparatie aan de hardware. Zo delen we onze verantwoordelijkheid en ben je verzekerd van de beste oplossing voor je werkplekken. Bekijk via de links hieronder wat wij voor jou als bedrijf kunnen betekenen.

Fabrikanten  > 

ICT leveranciers   >

Lease & Verzekeraars  >

MKB   >

screwdriver

Onderhoudt en reparatie binnen de garantie van je product

MicroFix onderhoudt en repareert hardware van alle grote merken. Het maakt dus niet uit welk merk apparatuur je hebt. Heb je nog garantie op je apparatuur? MicroFix repareert apparatuur ook binnen de garantie van je product. Reparatie is dan volledig gratis. Bekijk via de links hieronder wat wij voor jou als ondernemer kunnen betekenen.

Fabrikanten  > 

ICT leveranciers   >

Lease & Verzekeraars  >

MKB   >

Neem de stap.

Haal alles uit onze service door het op maat te
laten maken. Maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Contact opnemen   >