iMac

MicroFix repareert
je defecte iMac

Een iMac repareren we vaak binnen enkele dagen. Valt de Apple iMac-reparatie nog binnen de fabrieksgarantie? Dan is dit helemaal gratis.

Je iMac bij ons repareren heeft veel voordelen. Wij zijn namelijk geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple-producten, dus ook jouw iMac. We gebruiken dan ook alleen originele Apple-onderdelen. Alleen zo houd je je garantie.

We houden ons daarbij aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je iMac daarom met speciale Apple-software en volgens de Apple-richtlijnen.

Apple iMac-reparatie onder Apple-fabrieksgarantie bij MicroFix

Tegenwoordig geeft Apple twee jaar garantie op een iMac. MicroFix is als Authorised Service Provider van Apple een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de iMac garantieclaim uit. Voor jou en voor Apple.

Valt de reparatie buiten de garantie?  Ook dan repareren we ‘m voor je. We geven je dan van tevoren een prijsopgave. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

MicroFix is het enige bedrijf in Nederland dat Apple-garantie en -service verleent zonder zelf producten van Apple te verkopen. We hebben er dus belang bij dat we je iMac snel en goed repareren.

Na de reparatie, heb je drie maanden garantie op het door ons gerepareerde onderdeel. Wel zo prettig.

iMac SSD upgrade

De ervaring van onze iMac technici is, dat een SSD upgrade een enorme versnelling geeft aan een iMac die nog geen SSD heeft. Natuurlijk gebruikt Microfix alleen maar de originele Apple SSD. Ten eerste natuurlijk vanwege de kwaliteit en snelheid. Maar het heeft ook als voordeel dat je altijd weer bij Apple, Microfix of andere geautoriseerde Apple servicepartner terecht kunt. Mocht er later iets anders aan de hand zijn.

Kijk anders ook eens op Trustpilot naar onze reviews.