Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

iMac

MicroFix repareert,
je defecte iMac

Je defecte iMac repareren we vaak binnen enkele dagen. Valt de Apple iMac reparatie nog binnen de fabrieksgarantie? Dan is dit helemaal gratis.

Je iMac bij ons laten repareren geeft veel voordelen, want we zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten, dus ook jouw iMac. We gebruiken dan ook enkel en alleen originele Apple iMac onderdelen. Alleen zo behoud je je garantie.

We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je iMac daarom met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Zowel voor als na de iMac reparatie.

Apple iMac reparatie onder Apple fabrieksgarantie bij MicroFix

Tegenwoordig geeft Apple 2 jaar garantie op een iMac. MicroFix is als Authorised Service Provider van Apple een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de iMac garantieclaim uit. Voor jou en voor Apple.

Valt je iMac reparatie buiten de garantie?  Ook dan repareren we ‘m voor je. We geven je dan van tevoren een prijsopgave. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

MicroFix is het enige bedrijf in Nederland dat Apple iMac garantie en service verleent zonder zelf producten van Apple te verkopen. We hebben er dus belang bij dat we je iMac snel en goed repareren.

Na de iMac reparatie, heb je 3 maanden garantie op het door ons gerepareerde onderdeel. Wel zo prettig.

iMac SSD upgrade

De ervaring van onze iMac technici is, dat een SSD upgrade een enorme versnelling geeft aan een iMac die nog geen SSD heeft. Natuurlijk levert Microfix uitsluitend de Originele Apple SSD, behalve van wege de kwaliteit en snelheid heeft dit ook als voordeel dat je altijd weer bij Apple, Microfix of andere geautoriseerde Apple servicepartner terecht kunt mocht er later wat anders aan de hand zijn, zonder dat de vreemde SSD als mogelijke oorzaak wordt gezien.

Kijk anders ook eens op Trustpilot naar onze reviews

Je kunt snel terecht bij één van onze vestigingen