iPad reparatie

iPad reparatie is complex. Je iPad heeft namelijk geen schroeven aan de buitenkant. Het glas is verlijmd met het frame. En onder het glas zitten al je essentiële onderdelen. Om die reden werkt Apple met een omruilservice. Is je iPad defect dan krijg je binnen garantie van Apple een nagelnieuw toestel. Je oude toestel wordt dan ingenomen. Functioneert je Apple iPad niet meer naar behoren? Heel vervelend natuurlijk, maar MicroFix behandelt, repareert jouw iPad snel en vakkundig.

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
ipad reparatie

Voor een iPad reparatie ben je bij MicroFix aan het juiste adres

Als Apple Authorised Service Provider behandeld MicroFix alle modellen iPads. Of je nu een iPad 4 hebt, een mini of een iPad Pro, je kunt bij MicroFix terecht voor:

 • Defecte displays
 • Waterschade
 • Accu problemen
 • Laadproblemen
 • Software
 • problemen met de camera
 • problemen met volume- of homeknop
 • problemen met de microfoon
 • En nog veel meer

Glas of display van je iPad defect?

Als je iPad gevallen is, is je glas waarschijnlijk stuk. Ook het touchscreen kan beschadigd zijn. Nog maar niet te spreken van de schade aan de binnenzijde van het apparaat. Daarom kunt u bij MicroFix terecht om uw gehavende iPad tegen een gereduceerde prijs om te laten ruilen. Kom gerust langs op een van onze vestigingen of meld je iPad direct aan voor reparatie.

Batterij van je iPad vervangen

Wanneer de batterij van je iPad ouder wordt, presteert deze steeds minder goed. Met duidelijke reden: Apple wil namelijk de prestaties en functionaliteit van jouw iPad zo goed mogelijk behouden. Daarom vertragen ze je iPad wanneer je accu niet meer goed is. Zo voorkomen ze dat jouw iPad op de meest onhandige momenten spontaan uitvalt. Wanneer je de batterij van je iPad versleten is krijg je tegen een sterk gereduceerde prijs een compleet nieuwe iPad met 100% capaciteit zodat je weer jaren ongestoord verder kunt. Het resultaat? Een snelle en weer top werkende iPad!

LCD defect

Heb jij alleen nog maar groen beeld op je iPad? Of zie je allemaal vervelende strepen in beeld? Dan is je Lcd-scherm waarschijnlijk defect. Wij doen je dan een voorstel voor een nieuw device tegen een aangepaste prijs.

Oplaadconnector iPad defect

Een van de problemen die wij regelmatig tegenkomen, is een defecte of versleten oplaadconnector. Dan wil je iPad niet meer goed opladen. Meestal is er aan de buitenkant van je iPad niets te zien, maar reageert je iPad niet meer goed op de Lightning-connector. Wij doen je dan een voorstel voor een nieuw device tegen een aangepaste prijs.

Met je iPad kun je de allermooiste foto’s maken. Tenminste, als de camera’s van je iPad goed werken! Is de lens van je iPad-camera stuk? Wij doen je dan een voorstel voor een nieuw device tegen een aangepaste prijs.

Het kan ook zijn dat je zwarte stippen op je foto’s ziet. De oorzaak daarvan is vaak stof aan de binnenzijde van je lens of op de censor. We maken je lens dan schoon. Het is dan niet nodig om de camera helemaal te vervangen. En dat scheelt jou dan weer onnodige kosten!

microfix ipad reparatie

Homeknop van je iPad defect?

Heeft de homeknop van je iPad het na jaren trouwe dienst begeven? Geen paniek!

Maar wist je dat er ook een work-around is? Je kunt de homeknop op jouw iPad door Assistive touch softwarematig bedienen. Het instellen van de softwarematige bediening van de homeknop is heel eenvoudig.

 1. Ga naar Instellingen
 2. Selecteer daar de optie Algemeen.
 3. Klik daarna in Algemeen op de optie Toegankelijkheid.
 4. Zoek nu naar de feature Assistive Touch en schakel deze in.
 5. Nu zie je een donker gekleurd vierkant met daarin een witte cirkel.
 6. Klik op dit symbool en selecteer daarna “Thuis”. Vanaf nu kun je het thuisscherm via de software van je iPad besturen.

Toch liever een fysieke knop?

Is er iets mis met je iPad en weet je niet wat?

Merk je dat je iPad niet meer werkt zoals hij zou moeten, maar weet je niet precies wat er aan de hand is? Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we bij MicroFix kennis opgedaan van alle iPad-modellen en de problemen die een iPad mogelijk heeft. Daardoor sporen we het probleem met jouw iPad snel op en zorgen voor een oplossing. Loop gerust binnen op een van onze vestigingen voor advies. Je defecte iPad behandelen we vaak binnen enkele dagen. Valt het fixen nog binnen de fabrieksgarantie? Dan is dit helemaal gratis!

Je iPad bij ons laten fixen geeft veel voordelen, want we zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten, dus ook jouw iPad. We gebruiken dan ook enkel en alleen originele onderdelen. Alleen zo behoud je je garantie. Wel zo’n fijn idee, toch? We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je iPad daarom met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Zowel voor als na de reparatie.

iPad Apple garantie bij MicroFix

Tegenwoordig geeft Apple 2 jaar garantie aan consumenten op iPads. MicroFix is als Apple Authorised Service Provider een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim voor jou en voor Apple uit. Valt je iPad reparatie buiten de Apple garantie? Ook dan fixen we je iPad voor je. We geven je dan van tevoren een prijsopgave. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. MicroFix is een onafhankelijke serviceprovider in Nederland die Apple garantie en service verleent zonder zelf producten van Apple te verkopen. We hebben er dus belang bij dat we je iPad snel en goed repareren. Na het fixen, heb je 3 maanden garantie op het door ons uitgevoerde werkzaamheden. Wel zo prettig.

Klaar terwijl je wacht of vanuit huis?

We kunnen ons voorstellen dat je niet langer dan strikt nodig zonder jouw tablet wilt zitten. Daarom kun je bij ons gewoon langskomen op een van onze vestigingen. Past dit niet in jouw drukke schema? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om je iPad bij je thuis op te halen voor reparatie.* Zijn we klaar met de iPad-reparatie? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug!

*Pick-up & Return service voor jouw Apple tablet is tijdelijk gratis. Blijf vooral thuis en wij halen jouw laptop bij je op.

Zie ook
Apple reparatie
iPad reparatie Leiden
iPad reparatie Amsterdam

 

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Wanneer wij u, na grondige diagnose van uw defecte apparaat, een prijsopgave doen en u besluit niet tot reparatie over te gaan berekenen wij u onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten zijn product afhankelijk. Indien wij uw apparaat niet kunnen repareren berekenen wij u uiteraard ook geen onderzoekskosten. Wanneer wij na uitvoerig testen van uw apparaat géén klacht hebben kunnen constateren (no-fault-found) zullen wij ook de onderzoekskosten in rekening brengen.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam en Den-Haag. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.