MacBook reparatie

Voor de reparatie van je MacBook kom je natuurlijk naar Microfix. Want of je jouw MacBook nu gebruikt voor je werk of voor school, één ding is zeker. Je kunt niet zonder je MacBook. Wel zo fijn dat wij hem in no-time voor je repareren! En natuurlijk alleen met officiële Apple onderdelen.

Je MacBook bij ons laten fixen heeft veel voordelen, want we zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten, zoals de iPhone, maar ook jouw MacBook Air of MacBook Pro. We gebruiken dan ook enkel originele onderdelen. Alleen zo behoud je je garantie. We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je MacBook met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Zowel voor als na de reparatie.

Wist je trouwens dat Microfix een onafhankelijke Apple Authorised Service Provider is die garantie en service verleent zonder zelf producten van Apple te verkopen? We hebben maar één belang, jouw MacBook snel en goed repareren.

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
Macbook reparatie

De reparatie van je MacBook is bij ons in goede handen

Of je nu een MacBook, MacBook Pro hebt of een MacBook Air, wij repareren jouw MacBook snel en vakkundig. Onze Apple-experts kennen jouw MacBook als hun broekzak en weten hem vlug weer aan de praat te krijgen. Van een defect beeldscherm tot een versleten accu en van een haperend toetsenbord tot vochtschade: Microfix maakt blij!

Heeft je MacBook-beeldscherm een reparatie nodig?

Zitten er ineens strepen in je LCD-scherm? Werkt je backlight niet meer? Heb je vlekken in je display? Laat de coating van je Retina-scherm los? Of heeft je MacBook een flinke smakkerd gemaakt en is je beeldscherm gebarsten? Dan ben je niet blij! Gelukkig weet Microfix raad met een defect beeldscherm en zorgen we dat het probleem met je beeldscherm snel en vakkundig verholpen is.

Problemen met je MacBook-accu oplossen

Wanneer je een MacBook koopt, weet je zeker dat deze lang mee gaat. Veel langer dan een ander merk laptop. Daardoor kan je accu na een poosje minder goed gaan functioneren. Hij laadt bijvoorbeeld niet meer goed op, je MacBook moet continu aan de lader aangesloten zijn of je MacBook wordt ontzettend traag. En in het ergste geval kan het zelfs voorkomen dat je accu een keer helemaal leeg was en nu niet meer op wilt starten. Dit is simpelweg een kwestie van slijtage van je accu. Wanneer je jouw MacBook-batterij laat vervangen, behoren deze problemen vaak direct tot het verleden.

Vochtschade repareren

Heeft jouw MacBook vochtschade opgelopen? Er is niet veel voor nodig: je zit geconcentreerd te werken, de telefoon rinkelt en je grijpt hem… en daar gaat je drankje! Precies over je MacBook heen, uiteraard. Snel zet je jouw MacBook uit en haalt hem van de stroom. Veegt zo goed en kwaad als het kan alle vocht eraf. Maar je weet het eigenlijk wel: het leed is eigenlijk al geleden. Want zelfs als je MacBook het straks weer doet, dat vocht zorgt vroeg of laat voor problemen. Bijvoorbeeld in de vorm van roest.

Toetsenbord van je MacBook reageert niet

Een ander probleem dat we regelmatig bij een MacBook zien, is dat het toetsenbord ineens niet meer werkt. In veel gevallen zit er dan een vuiltje onder één van de toetsen. Uiteraard kun je zelf proberen om je toetsenbord zelf voorzichtig schoon te maken met perslucht, maar in de praktijk werkt dit vaak niet echt goed. Jouw MacBook kan namelijk last hebben van een bekend toetsenbord-probleem. Het toetsenbord van je MacBook:

 • Slaat bepaalde toetsen niet aan, waardoor letters of tekens niet verschijnen
 • Herhaalt tekens of letters onverwacht
 • Voelt ‘plakkerig’ aan of reageert niet altijd hetzelfde

Is dit het geval bij jouw MacBook? Controleer dan in ieder geval even of jouw MacBook in aanmerking komt voor het serviceprogramma van Apple. Reparatie is dan vaak kosteloos bij Microfix. Staat jouw MacBook niet in het lijstje, maar heeft hij wel dezelfde symptomen? Dan helpen we je natuurlijk ook graag weer op weg.

microfix macbook reparatie

Natuurlijk kun je ook met andere MacBook problemen bij ons terecht!

Microfix maakt altijd blij, dus ook wanneer je een andere reparatie aan je MacBook wilt laten uitvoeren. Bijvoorbeeld voor de reparatie van:

 • Vervanging van je harde schijf
 • Upgrade van je harde schijf naar SSD
 • Vervangen van je logic board
 • Reparatie van je speakers
 • Reparatie van het trackpad
 • Als je niet precies weet wat er mis is met je MacBook

MacBook fabrieksgarantie bij Microfix

Tegenwoordig geeft Apple twee jaar garantie op MacBooks. Microfix is als Apple Authorised Service Provider de aangewezen partij voor afhandeling van reparaties op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim uit voor jou en voor Apple.

Valt je reparatie buiten de garantie? Ook dan fixen we ‘m voor je. We geven je dan van tevoren een prijsopgave. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Na het fixen, heb je 3 maanden garantie op het door ons gerepareerde onderdeel. Wel zo prettig.

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Wanneer wij u, na grondige diagnose van uw defecte apparaat, een prijsopgave doen en u besluit niet tot reparatie over te gaan berekenen wij u onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten zijn product afhankelijk. Indien wij uw apparaat niet kunnen repareren berekenen wij u uiteraard ook geen onderzoekskosten. Wanneer wij na uitvoerig testen van uw apparaat géén klacht hebben kunnen constateren (no-fault-found) zullen wij ook de onderzoekskosten in rekening brengen.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam en Den-Haag. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.