iPhone-reparatie

Is je Apple iPhone stuk? We begrijpen dat dit erg vervelend is. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken, want MicroFix repareert je iPhone terwijl je wacht.

In onze vestiging in Leiden we alle iPhones. Of je nu een iPhone 8 hebt of het laatste model, wij maken hem voor je. MicroFix repareert álles en daarnaast behoud je ook nog je garantie.

Je kunt bij MicroFix bijvoorbeeld terecht voor het reinigen van de laad-connector van je iPhone. Als je toestel geen bereik meer heeft. Of wanneer je oorspeaker of camera niet meer werkt. Bij MicroFix lossen we alles op.

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
iphone reparatie

We vervangen je scherm terwijl je wacht

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Is het beeldscherm van jouw iPhone kapot? Gelukkig vervangen wij jouw scherm terwijl je wacht. Of je nu valschade of drukschade hebt. Kom gewoon even langs in onze vestiging in Leiden.

iPhone-batterij repareren

Wil je weten wanneer je de batterij moet repareren of vervangen? Er zijn verschillende signalen die aangeven dat de batterij aan vervanging toe is. We sommen de meest voorkomende voor je op.

De batterij loopt sneller leeg dan een ballon

Is je batterij leeg nadat je je WhatsApp-berichten gecheckt hebt? Of als je een paar korte telefoontjes hebt gepleegd?

Je iPhone wordt heet

Tijdens het opladen genereert je batterij warmte. De lithium-ion-batterijen in je smartphone zijn ontworpen om deze warmte zoveel mogelijk binnen te houden. Als je telefoon heet wordt tijdens het opladen, is het tijd om de batterij te vervangen.

Lage accu-capaciteit

De accu-capaciteit blijft onder de 80% als de iPhone is opgeladen.

Waarom laat je MicroFix jouw iPhone repareren?

Onze experts hebben ruime ervaring met het repareren van iPhones. Dit doen we al tien jaar! En we hebben nu al meer dan 5000 Trustpilot reviews.

Maar bij MicroFix begrijpen we ook hoe belangrijk jouw smartphone voor je is. Je wilt niet met een defecte iPhone rondlopen, maar je wilt hem ook geen dagen kwijt zijn. Daarom doen we er altijd alles aan om hem zo snel mogelijk weer aan je terug te geven. Gerepareerd en wel natuurlijk. Vaak is hij gewoon klaar terwijl je wacht, meestal binnen een half uur!

MicroFix is Apple Authorised Service Provider, een erkende serviceprovider voor alle Apple producten. Als erkend Apple reparateur gebruiken we alleen originele onderdelen. Dus hoge kwaliteit. En je weet zeker dat je nog steeds gebruik kunt maken van de garantie van Apple.

We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je iPhone zowel vóór als na de reparatie met speciale Apple-software.

Apple service provider Microfix
microfix iphone reparatie

Onze garantie

Lang niet iedere Apple reseller of reparateur kan ‘klaar terwijl je wacht-reparaties’ uitvoeren. Zij bieden dan aan om je smartphone voor reparatie op te sturen waardoor je deze dagen kwijt bent.

Bij MicroFix repareren we veel sneller, want wij hebben daarvoor de speciale Apple-gereedschappen, -onderdelen en -autorisatie. Wij houden niet van onduidelijkheid en dat geldt vast en zeker ook voor jou. Daarom geven we je altijd drie maanden garantie. Of je nu met een kapotte Homebutton bij ons komt of met een defecte accu. Wel zo prettig en duidelijk.

Binnen de fabrieksgarantietermijn behoud je de garantie van Apple. We zijn namelijk Apple geautoriseerd service provider en werken alleen met originele onderdelen.

Je iPhone laten repareren terwijl je wacht

Je kunt bij ons gewoon langskomen in onze vestiging in Leiden voor de reparatie van je toestel. Past dit niet in jouw drukke schema? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om je toestel bij je thuis op te halen voor reparatie. Na reparatie brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk terug!

Meer informatie over de Pickup & Return Service    >

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij ons hoofdkantoor en werkplaats in Leiden. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 36,30 € 30,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 72,60 € 60,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Matrixprinter
 • Multifunctional/ MFP
 • Inktprinter
 • Laserprinter
 • Overige Apparatuur
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

Iphone 13 op aanraden van medewerker ingeleverd om NFC te maken.
Was eerst wat huiverig om telefoon zomaar in te leveren.
De medewerker was zeer overtuigend en nam mijn twijfel weg. Achteraf bleek volledig terecht.
Best case scenario kwam uit en had de iphone binnen 2 dagen gemaakt en wel weer terug.
Top zaak met vaklui in dienst.

Edward

Ik heb recent mijn iPhone X zijn batterij laten vervangen. Was heel snel gebeurd in Leiden. Top service!

Hans

Mijn Macbook was gecrasht
Mijn Macbook was gecrasht. Harde schijf werd niet herkend. De zeer vriendelijke technicus van Microfix heeft 2 uur lang gewerkt naar een oplossing, helaas was het moederbord defect. Ondanks alle tijd die erin gestoken is hoefde ik niets te betalen. Een pleister op de wond, maar toch heel erg gewaardeerd.

Saun

Accu vervangen van iPhoneXS het duurde…
Accu vervangen van iPhoneXS het duurde wat langer voor ik het toestel terug had, maar werd aangenaam verrast toen ik de telefoon inschakelde, wat blijkt…zijn de speakers ook geheel gratis vervangen.
Toestel werd keurig verpakt weer teruggestuurd. Alles samengevat, het duurde wat langer voordat ik het toestel terug had (iets meer dan een week) maar wel zeer tevreden. Ik zou MicroFix aanraden als het werk goed gedaan moet worden. Top Service !!!

Paul

De eerste keer ben ik geholpen met een nieuwe batterij voor mijn MacBook, nu een jaar geleden. Alles functioneert nog steeds probleemloos. Recentelijk was mijn iPhone in het water gevallen en niet meer te redden. De volgende dag was een nieuwe voor me besteld. Goede service, duidelijke informatie en ze houden zich aan afspraken. Een betrouwbaar en deskundig bedrijf.

JVP

Ik heb de accu van mijn Iphone 7plus laten vervangen. Ik kon zonder afspraak terecht. De professionele uitstraling van de bedrijfsinrichting gaf mij een betrouwbaar gevoel. Dit in tegenstelling van veel bedrijfjes waar ook telefoonreparatieservice wordt aangeboden. De medewerker heeft mij plezierig en correct geholpen. In korte tijd was mijn toestel weer helemaal in orde, voor een zeer aanvaardbare prijs. Al eerder had ik goede ervaring met dit bedrijf. Aanbevelenswaardig!

Johan

De reparatie van de laptop werd snel en professioneel uitgevoerd. Jammer dat de lenovo levertijd zo lang was voor een batterij

Carlo

Niet goedkoop zo’n moederbord van Mac mini vervangen. Verder geen klachten. Prima bedrijf. Had wel de techneut zelf even gesproken willen hebben over hoe zoiets nu na 2 jaar kapot kan gaan.

Maarten

Schermreparatie goed en snel uitgevoerd. Enige minpuntje dat het nieuwe scherm best duur was – al zal Microfix daar misschien niet zo veel aan kunnen doen.

Mooie wachtruimte om te wachten terwijl je iPhone word gerepareerd

Alexander

Contact is goed. Goede service en het ontstane probleem en inzicht daarmee om te gaan was zeer professioneel. We zijn tot een mooi compromis gekomen en daarmee werd de zaak tot volle tevredenheid afgehandeld!

J van der Plas

Mijn 2 maanden oude iPad kreeg in het scherm ineens onverklaarbare strepen, dus heb ik deze opgestuurd naar het reparatiecentrum.

Ik heb binnen 1,5 week een splinternieuwe iPad toegestuurd gekregen. Mailtjes omtrent de reparatie werden altijd meteen beantwoord.

Topservice!
Dankjewel!!!

Iwan

Mijn printer deed het meer. Gelukkig heeft MicroFix het weer opgelost!

Snelle service. Dankjewel!

Donna

Veelgestelde vragen

iPhone-reparatie

Hoe lang duurt een iPhone-reparatie?

Bij MicroFix begrijpen we ook dat jij zo snel mogelijk je iPhone weer wilt gebruiken. Daarom repareren we die terwijl je wacht. Kost je meestal nog geen 30 minuten!

Wat kost een iPhone-reparatie?

De kosten hangen af van de reparatie en de versie iPhone die jij hebt. Als je jouw apparaat bij ons aanmeldt voor reparatie, zie je vooraf het tarief. Zie je geen vast tarief voor jouw reparatie? Dan krijg je een prijsopgave van ons.

Besluit je daarna je toestel niet te laten repareren? Dan betaal je alleen de onderzoekskosten. Als je smartphone niet meer valt te repareren, krijg je het onderzoek gratis. Gebruik jij onze pick up & return-service, dan betaal je natuurlijk wel die vervoerskosten. En komen we bij je op de zaak voor de reparatie, dan betaal je natuurlijk de voorrijkosten.

Kunnen jullie alle iPhone-reparaties doen?

In veel gevallen repareren wij jouw iPhone zelf. Soms doet de Apple store de reparatie; meestal speelt dat bij de nieuwste Apple-modellen.

Wat is de garantietermijn op een iPhone-reparatie?

Goed nieuws: wij zijn Apple Authorised Service Provider. Zeg maar een verlengstuk van Apple op gebied van garantie en service. Wij doen dan ook namens Apple de garantiereparaties voor jou. Valt je reparatie buiten de garantietermijn? Dan krijg je drie maanden garantie op het gerepareerde onderdeel.