iPhone-reparatie

Is je Apple iPhone stuk? We begrijpen dat dit erg vervelend is. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken, want MicroFix repareert je iPhone terwijl je wacht!
In onze vestigingen repareren we alle iPhones. Of je nu een iPhone 8 hebt of het laatste model, wij maken hem voor je! MicroFix fixt álles wat er stuk kan aan je iPhone en daarnaast behoud je ook nog je garantie. Je kunt bij MicroFix bijvoorbeeld terecht voor het reinigen van de laad-connector van je iPhone, maar ook als je toestel geen bereik meer heeft of wanneer je oorspeaker of camera het niet meer doet. Bij MicroFix lossen we alles op. We doen echt iedere iPhone-reparatie!

Ga direct naar:
iPhone 6 | iPhone 6s | iPhone 6 plus | iPhone 7 | iPhone 7 plus | iPhone 8 | iPhone 9iPhone X | iPhone XR | iPhone XS | iPhone SE | iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max | iPhone 12

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
iphone reparatie

MicroFix: we vervangen je scherm terwijl je wacht

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Is het beeldscherm van jouw iPhone kapot? Gelukkig vervangen wij jouw iPhone scherm terwijl je daarop wacht. Of je nu valschade of drukschade hebt. Kom gewoon even langs in onze vestigingen in RotterdamDen HaagAmsterdam of Leiden.

iPhone batterij repareren

Wil je weten wanneer je jouw iPhone batterij moet repareren of vervangen? Er zijn verschillende signalen die aangeven dat jouw batterij aan vervanging toe is. We sommen de meest voorkomende even voor je op:

Je batterij loopt sneller leeg dan een ballon

Is je batterij nadat je je WhatsApp-berichten gecheckt hebt, of je een paar korte telefoontjes hebt gepleegd, alweer bijna leeg?

Je iPhone wordt heet

Tijdens het opladen genereert je batterij warmte. De lithium-ion batterijen in je iPhone zijn ontworpen om deze warmte zoveel mogelijk binnen te houden. Als je dus merkt dat je telefoon heet wordt tijdens het opladen, is het tijd om je batterij om te wisselen

Lage accu capaciteit

De accucapaciteit blijft onder de 80% als de iPhone is opgeladen.

Waarom laat je MicroFix jouw iPhone repareren?

Onze experts hebben ruime ervaring met het repareren van iPhones.

iPhone-reparatie doen we al tien jaar! En we hebben nu al meer dan 5000 Trustpilot reviews.

Maar bij MicroFix begrijpen we ook hoe belangrijk jouw smartphone voor je is. Je wilt niet met een defecte iPhone rondlopen, maar je wilt hem ook geen dagen kwijt zijn. Daarom doen we er altijd alles aan om hem zo snel mogelijk weer aan je terug te geven. Gerepareerd, en wel natuurlijk. Vaak is hij gewoon klaar terwijl je wacht, meestal binnen een half uur!

MicroFix is Apple Authorised Service Provider, een erkende serviceprovider voor alle Apple producten, dus ook  iPhone-reparatie. Als erkend Apple reparateur gebruiken we alleen originele onderdelen. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit. En weet je zeker dat je nog steeds gebruik kunt maken van je garantie van Apple als dat nodig is.

We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt en repareren je iPhone alleen met originele onderdelen. We testen je iPhone zowel vóór als na de reparatie met speciale Apple software en volgens de richtlijnen van Apple.

microfix iphone reparatie

Onze garantie

Wanneer je iPhone-reparatie niet onder de garantie valt, is het verstandig om hem toch te laten repareren. Lang niet iedere Apple reseller of reparateur kan “klaar terwijl je wacht” reparaties doen. Zij bieden dan aan om je iPhone voor reparatie op te sturen waardoor je deze dagen lang kwijt bent, of er worden niet originele onderdelen gebruikt.

Bij MicroFix repareren we je iPhone veel sneller, want wij hebben daarvoor de speciale Apple gereedschappen, onderdelen en autorisatie. Wij houden niet van onduidelijkheid en dat geldt vast en zeker ook voor jou. Daarom geven we je na het vervangen van het scherm of batterij altijd 3 maanden garantie. Of je nu met een kapotte Homebutton bij ons komt of met een defecte accu. Wel zo prettig en duidelijk.

Binnen de fabrieksgarantietermijn behoud je de garantie van Apple. We zijn namelijk Apple geautoriseerd service provider en werken alleen met originele onderdelen.

Je iPhone laten repareren terwijl je wacht

We kunnen ons voorstellen dat je niet langer dan strikt nodig zonder jouw iPhone wilt zitten. Daarom kun je bij ons gewoon langskomen in onze vestigingen voor de reparatie van je toestel. Past dit niet in jouw drukke schema? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om je toestel bij je thuis op te halen voor reparatie*. Zijn we klaar met het repareren van je iPhone? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug!

*Pick-up & Return service voor jouw iPhone is tijdelijk gratis. Blijf vooral thuis en wij halen het toestel bij je op.

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Veel reparaties zijn voor de hand liggend en voor eenvoudige problemen hanteren wij vaste reparatieprijzen. Loop gerust even binnen op een van onze vestigingen. Wij doen een snelle diagnose die geen kosten met zich mee brengt. Mochten de problemen in het toestel toch complexer zijn, nemen we je toestel in voor uitgebreider onderzoek. Mocht het defect niet onder de fabrieksgarantie vallen maken we een schriftelijke prijsopgave. Wanneer je aan de hand van deze prijsopgave besluit je apparaat door ons te laten repareren, berekenen wij geen onderzoekskosten.
Wij berekenen wel onderzoekskosten als je besluit het toestel niet te laten repareren. Ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing hebben kunnen constateren of de storing software gerelateerd is (no-fault-found), brengen we onderzoekskosten in rekening. De hoogte van deze onderzoekskosten zijn afhankelijk van het apparaat. Zie afbeelding hiernaast.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam, Den-Haag en Rotterdam. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.