Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

Smartphone-reparatie

MicroFix repareert smartphones en telefoons van bijna elk merk. Bij ons maakt het niet uit of je een iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, Nokia, OnePlus, HTC of een ander merk smartphone hebt.

Apple geautoriseerde service provider
Smartphone reparatie

Je smartphone-reparatie snel en vakkundig uitgevoerd

MicroFix streeft ernaar om de reparaties zo snel mogelijk af te ronden. Soms hebben we wat langer nodig. Bijvoorbeeld als we jouw onderdelen niet op voorraad hebben. Of bij waterschade. Maar geen paniek. Als de reparatie van jouw smartphone wat langer duurt, kun je via onze website gewoon de status van de reparatie volgen.

Eigenlijk kun je het niet zo gek bedenken of we hebben er wel een oplossing voor. Van slijtage-klachten tot een gebroken scherm en van loszittende knoppen tot vastlopende software, MicroFix zorgt dat je in mum van tijd weer herenigd bent met jouw goed werkende smartphone.

Smartphone scherm-reparatie

Ligt je smartphone aan diggelen, omdat je scherm gebarsten is of andere mankementen vertoont? Niet getreurd, dit probleem lossen wij supersnel voor je op. Onze smartphone-experts draaien hun hand inmiddels niet meer om voor het vervangen van het scherm van jouw smartphone. Of je nu een iPhone, Samsung, HTC of ander merk smartphone hebt. De reparatie laat je vakkundig uitvoeren door MicroFix.

Voorkomen is beter dan je scherm repareren

Hebben we net de beeldscherm-reparatie van je smartphone uitgevoerd? Overweeg dan om direct een screenprotector door onze specialisten te laten plaatsen. Daarmee is de kans dat het beeldscherm van je smartphone nog eens stuk gaat aanzienlijk kleiner.

Is je scherm nog heel, maar heb je toch vreemde vlekken op je beeld? Dan kan het zijn dat je LCD-scherm stuk is. Als je nog een poosje met je smartphone moet doen, is het verstandig dit scherm zo snel mogelijk te vervangen. De experts van MicroFix staan klaar om deze reparatie voor je uit te voeren.

Is daar iemand?

Hallo? Als een van de speakers van je smartphone defect is, is bellen echt geen pretje meer. Als jij je gesprekspartner niet meer duidelijk hoort, is een goed gesprek voeren niet eenvoudig. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat de speaker van je telefoon ermee ophoudt. Welke speaker ook vervangen moet worden, MicroFix repareert het. Snel en zorgvuldig.

Maar wist je dat MicroFix ook hét adres is voor de reparatie van computers en randapparatuur van je smartphone? Oplaadkabels, dock connectors of earphone jacks. Ze kennen geen geheimen meer voor onze specialisten.

MicroFix: het adres voor iedere smartphone-reparatie

Heb jij een kapotte telefoon? Dan is het goed te weten dat je bij MicroFix terecht kunt voor de reparatie. Wij repareren ieder merk smartphone.

Reparatie van je iPhone

iPhone reparaties zijn voor onze Apple experts dagelijkse kost. Zo repareren zij met gemak jouw iPhone als je last hebt van:

 • gebarsten scherm
 • vochtschade
 • defecte homeknop
 • problemen met de oorspeaker
 • kapotte microfoon
 • defecte volumeknop
 • problemen aan de camera of selfie-camera
 • softwareproblemen

Reparatie van je Android of Windows smartphone 

Maar ook als je een Samsung, HTC of LG hebt, of een Nokia, weten onze experts precies wat ze moeten doen. De reparatie van je Android of Windows smartphone is vaak al klaar terwijl je wacht. Wij repareren:

 • gebarsten schermen
 • problemen met camera’s
 • laadconnectoren die stuk zijn
 • defecte knoppen
 • problemen met de speaker of oorspeaker
 • vochtschade
 • kapotte microfoon
 • vastgelopen software

Reparatie is snel, professioneel en wanneer het jou uitkomt

Bij MicroFix bepaal jij wanneer je jouw apparaat laat repareren. Meld je jouw device nu aan voor reparatie? Dan zorgen wij dat we op het afgesproken tijdstip klaar staan om jouw telefoon of tablet zo snel mogelijk weer tiptop in orde te hebben.

Kom je liever gewoon even langs voor reparatie?

Je kunt natuurlijk ook gewoon even bij ons binnenlopen voor de reparatie van je smartphone.

 

Ga je liever de deur niet uit voor reparatie?

Kun je niet zelf naar een vestiging komen? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om je smartphone bij je thuis op te halen voor reparatie. Zijn we klaar met het repareren van je smartphone? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug!

Bekijk ook:

Smartphone-garantie

Als jouw smartphone nog onder de fabrieksgarantie valt, kan MicroFix hem waarschijnlijk kosteloos voor je repareren. En houd jij jouw garantie van de fabrikant.

Maar ook als de garantie al verlopen is, ben je bij MicroFix aan het juiste adres. Doordat onze medewerkers beschikken over de juiste opleiding, repareren ze jouw smartphone snel en met kennis van zaken. Daar hebben wij zoveel vertrouwen in, dat we je op iedere reparatie standaard drie maanden garantie geven.

Eerste hulp bij waterschade

Vochtschade is een van de meest voorkomende problemen bij smartphones. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Met hoge nood storm je het toilet in, gaat zitten en… plons! MicroFix begrijpt dat je je smartphone weer zo snel mogelijk bij je wilt hebben. Daarom repareren we ook bij vochtschade zo snel mogelijk. Zet jij je toestel vast uit?

Geef je smartphone nieuwe energie

Zeker wanneer je smartphone al wat ouder wordt, kan je batterij langzaam minder goed worden. Op het moment dat jij standaard overal je powerbank mee naartoe sleept, wordt het tijd om een vervanging van je accu te overwegen. Bij MicroFix is deze reparatie vaak zo gepiept.

microfix smartphone reparatie

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Smartphone reparatie

Het beeldscherm van mijn smartphone heeft barsten, kunnen jullie dit repareren?

Barsten in je beeldscherm, da’s balen! Maar geen nood, onze experts repareren je scherm graag én snel. Vaak terwijl je wacht.

Mijn telefoon heeft waterschade. Is dit nog te fixen?

Wist je dat vochtschade aan een smartphone een van de meest voorkomende problemen is? MicroFix repareert jouw smartphone met vochtschade zorgvuldig en snel. Zo kun jij er in no-time weer mee aan de slag.

Kan er een nieuwe batterij in mijn smartphone geplaatst worden?

Na een tijdje kan je smartphone trager worden en kan tegelijkertijd de batterij sneller leeg lopen. Wij begrijpen dat dit ontzettend irritant is. Loop jij op zak met een powerbank, omdat je smartphone anders het einde van de dag niet haalt? Dan is het tijd voor een nieuwe batterij. Met een nieuwe batterij geef jij je smartphone nieuwe energie en kan jij weer genieten van een toestel dat lang meegaat zonder vaak op te laden.

Raden jullie het plaatsen van een screenprotector aan?

Jazeker. Bij MicroFix zeggen we namelijk: voorkomen is beter dan genezen. En heb je net een schermreparatie laten doen? Ook dan is het overwegen van een screenprotector zeker de moeite waard. Onze specialisten helpen je hier graag mee verder, zodat de kans op een kapot scherm van je smartphone veel kleiner wordt.