MicroFix behandelt
Apple-accessoires

MicroFix verzorgt Apple-garantie voor alle accessoires zoals EarPods, AirPods, AirPods Pro, Kabels, Laders, Apple TV. We behandelen vaak binnen enkele dagen of terwijl je wacht. Valt dit nog binnen de fabrieksgarantie? Dan is dit helemaal gratis.

Waarom schrijven we: ‘MicroFix behandelt Apple-accessoires’ in plaats van repareren? Veel accessoires zijn uit één stuk gemaakt en zijn eigenlijk niet te repareren. We kunnen ‘m dan wel schoonmaken, inspecteren en soms omruilen.

Slimme Apple software en testgereedschappen

MicroFix is door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple-producten, dus ook jouw accessoire. We gebruiken dan ook alleen originele onderdelen. Alleen zo houd je je garantie. Wij hebben diverse technische hulpmiddelen om te inspecteren en goed in te stellen. Zo leveren we precisiewerk op maat. We houden ons aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je accessoire daarom met speciale Apple software en volgens de Apple-richtlijnen.

MicroFix - accessoires

Testen, inspecteren & reinigen

Wij testen, inspecteren en reinigen alle Apple-accessoires. Zo testen we bijvoorbeeld de geluidssterkte van AirPods en reinigen we waar nodig. Als dit niet helpt ruilen we om. Gratis bij garantie, tegen betaling na garantie.  Ook kabels en laders controleren we en doen we wat nodig is.

Fabrieksgarantie MicroFix

Tegenwoordig geeft Apple 1 tot 2 jaar garantie op accessoires. MicroFix is een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim uit. Voor jou en voor Apple. Valt je accessoire buiten de garantie?  Ook dan repareren we ‘m voor je. We geven je dan van tevoren een prijsopgave. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

MicroFix is het enige bedrijf in Nederland dat Apple-garantie en -service verleent zonder zelf producten van Apple te verkopen. We hebben er dus belang bij om jouw accessoire snel en goed repareren. We houden natuurlijk wel altijd rekening met de Apple-richtlijnen. Na reparatie, heb je drie maanden garantie op het door ons gerepareerde onderdeel. Wel zo prettig.

Op Trustpilot kan je alle reviews over MicroFix lezen, nu al meer dan 5000. Ook de minder goede, eerlijk zoals het hoort.

Zie ook
AirPods Pro serviceprogramma
– MacBook reparatie

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Accessoires

Mijn AirPods zijn kapot. Kan ik dit repareren?

AirPods zijn zo ontwikkeld dat je ze niet zelf kunt demonteren. Probeer je dit wel, dan beschadig je ze zeer waarschijnlijk onherstelbaar. De oplossing? Onze specialisten maken je AirPods weer werkend in een mum van tijd.

Wat als mijn linker- of rechter AirPod niet goed werkt?

Als een van de twee AirPods niet goed werkt, doorloop dan de volgende stappen:

Controleer op zowel je rechter als linker AirPod het gaas voor de luidspreker en microfoon.
Zie je hier vuil? Verwijder dit.

Probleem niet verholpen? Ga dan naar instellingen > toegankelijkheid > audio/visueel > balans. Zorg ervoor dat balans in het midden staat.
Probleem nog niet opgelost? Maak dan een afspraak met MicroFix; wij gaan dan aan de slag met je Airpods.

Zit er fabrieksgarantie op Apple-accessoires?

Jazeker! Op alle producten van Apple zit fabrieksgarantie. Meestal is dit twee jaar. Werken jouw accessoires niet meer (goed)? En vallen ze onder de fabrieksgarantie? Dan repareren we die gratis; wij claimen je garantie dan bij Apple. Valt jouw accessoire niet meer onder de fabrieksgarantie? Dan krijg je na reparatie van jouw Apple-product drie maanden garantie van ons op de reparatie!