MicroFix fixt
je defecte accessoires

Je defecte accessoire repareren we vaak binnen enkele dagen. Valt het fixen nog binnen de fabrieksgarantie? Dan is dit helemaal gratis.

Je accessoire bij ons laten fixen geeft veel voordelen, want we zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten, dus ook jouw accessoire. We gebruiken dan ook enkel en alleen originele onderdelen. Alleen zo behoud je je garantie.

We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je accessoire daarom met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Zowel voor als na de reparatie.

Fabrieksgarantie MicroFix

Tegenwoordig geeft Apple 1-2 jaar garantie op accessoires. MicroFix is als Authorised Service Provider van Apple een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim voor uit. Voor jou en voor Apple.

Valt je reparatie buiten de garantie?  Ook dan fixen we ‘m voor je. We geven je dan van tevoren een prijsopgave. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

MicroFix is het enige bedrijf in Nederland dat garantie en service verleend zonder zelf producten van Apple te verkopen. We hebben er dus belang bij dat we je accessoire snel en goed repareren.

Na het fixen, heb je 3 maanden garantie op het door ons gerepareerde onderdeel. Wel zo prettig.