MicroFix behandelt
Apple accessoires

 

Wat zijn Apple accessoires?

MicroFix verzorgt Apple accessoires garantie voor EarPods, AirPods, AirPods Pro, Kabels, Laders, Apple TV en vele andere accessoires die je bij Apple kunt kopen. Je defecte accessoire behandelen we vaak binnen enkele dagen, of ook wel klaar terwijl je wacht. Valt  dit nog binnen de fabrieksgarantie? Dan is dit helemaal gratis.

Waarom schrijven we: “MicroFix behandelt Apple accessoires”  in plaats van repareren? Veel Apple accessoires zijn uit één stuk gemaakt waardoor soms van reparatie geen sprake kan zijn. Wel schoonmaken, inspecteren en soms na inspectie omruilen, daarom.

Slimme Apple software en testgereedschappen

Je Apple accessoire bij ons laten inspecteren geeft veel voordelen, want we zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten, dus ook jouw accessoire. We gebruiken dan ook enkel en alleen originele onderdelen. Alleen zo behoud je je garantie. Voor diverse accessoires hebben we diverse technische hulpmiddelen om ze te inspecteren en af te regelen. Zo kunnen we precisiewerk op maat leveren.

We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je Apple accessoire daarom met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Zowel voor als na de reparatie. MicroFix behandelt Apple accessoires omdat we Apple geautoriseerd service partner zijn. Alleen dan kan je immers gebruik maken van de slimme Apple instrumenten en software en garantieservice verlenen.

MicroFix - accessoires

Testen, inspecteren & reinigen

Zo testen we de geluidssterkte van AirPods en reinigen we AirPods waar nodig. Als dit niet helpt ruilen we om, gratis bij garantie, tegen betaling na garantie.  Ook op kabels en laders doen we een check-up en handelen we naar wat nodig blijkt. Ook voert MicroFix nu het AirPods Pro service programma uit met testen van AirPods Pro en waar nodig gratis vervangen. Het voert te ver om alle Apple-accessoires hier te noemen.

Fabrieksgarantie MicroFix, MicroFix behandelt Apple accessoires

Tegenwoordig geeft Apple 1-2 jaar garantie op accessoires. MicroFix is als Authorised Service Provider van Apple een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim uit. Voor jou en voor Apple.

Valt je accessoire buiten de garantie?  Ook dan repareren we ‘m voor je. We geven je dan van tevoren een prijsopgave. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

MicroFix is het enige bedrijf in Nederland dat Apple garantie en service verleent zonder zelf producten van Apple te verkopen. We hebben er dus belang bij dat we je accessoire snel en goed repareren, zodat jij tevreden bent en bij ons terugkomt. We moeten natuurlijk wel altijd ook rekening houden met de Apple richtlijnen.

Na de reparatie, heb je 3 maanden garantie op het door ons gerepareerde onderdeel. Wel zo prettig.

Op Trustpilot kan je alle reviews over MicroFix lezen, nu al meer dan 5000, ook de minder goede, eerlijk zoals het hoort.

Zie ook
AirPods Pro serviceprogramma
– MacBook reparatie

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Wanneer wij u, na grondige diagnose van uw defecte apparaat, een prijsopgave doen en u besluit niet tot reparatie over te gaan berekenen wij u onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten zijn product afhankelijk. Indien wij uw apparaat niet kunnen repareren berekenen wij u uiteraard ook geen onderzoekskosten. Wanneer wij na uitvoerig testen van uw apparaat géén klacht hebben kunnen constateren (no-fault-found) zullen wij ook de onderzoekskosten in rekening brengen.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam en Den-Haag. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.