iMac reparatie

Je iMac is je trouwste compagnon. Iedere dag staat hij met zijn mooie design op je te wachten. Tot hij het op een dag ineens niet meer doet of kuren vertoont… Je kunt je iMac echt niet missen! Voor een snelle iMac reparatie met goede service kom je natuurlijk naar Microfix.

Als je een Apple iMac gekocht hebt, heb je gekozen voor absolute betrouwbaarheid en jarenlang gebruiksplezier. Of je nu een 21,5 inch iMac hebt of een iMac 27 inch: je wilt erop kunnen vertrouwen. Je moet er dan ook niet aan denken dat je iMac je in de steek laat! Maar het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis is met je iMac. Dan fixt Microfix snel en vakkundig alles wat er mis kan zijn met je iMac.

Sjouwen met je iMac door een winkelstraat?

Bij Microfix is dit niet nodig. iMac reparatie in Leiden, iMac reparatie in Rotterdam, Den Haag of iMac reparatie in Amsterdam-Zuidoost? Bij alle Microfix vestigingen kan je parkeren voor de deur en zo je iMac naar binnen brengen. Veilig voor jou en je iMac

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
iMac reparatie

Start je iMac niet meer op?

Een van de meest voorkomende problemen die wij tegenkomen is dat een iMac niet meer opstart. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Maar, geen paniek! Wat de reden ook is dat jouw iMac niet op wil starten, wij repareren je iMac zodra we weten wat er aan de hand is.

Mogelijkheid 1: Vraagteken tijdens het opstarten

Start je iMac niet op en verschijnt er een ‘folder’ icoon met een vraagtekentje erin op je scherm? Dan betekent dit dat je iMac de opstartschijf niet meer kan vinden óf dat je besturingssysteem beschadigd is. Een defecte harde schijf is echter meestal de grote boosdoener.

Mogelijkheid 2: Scherm blijft zwart , grijs of blauw

Blijft je scherm grijs, zwart of blauw tijdens het opstarten van je iMac? Dan kan er echt van alles aan de hand zijn. Het probleem kan zich voordoen vanwege een kapotte harde schijf, SSD, Logic board, toetsenbord of muis, maar ook vanwege een niet werkende stroomkabel. Je kunt zelf proberen je iMac op te starten in Recovery-mode en daarna het Schijfhulpprogramma op te starten, maar je kunt het onderzoek naar de oorzaak ook door ons laten doen.

Mogelijkheid 3: Apple logo of voortgangsbalk

Ook bij dit probleem kunnen er verschillende oorzaken zijn. Vaak ligt er een probleem met het geheugen, de harde schijf of andere hardware onderdelen aan ten grondslag.

Heb je de stroomtoevoer gecontroleerd en geprobeerd de stappen voor herstel die Apple adviseert uit te voeren, zonder het gewenste resultaat? Dan kun je jouw iMac het beste even door ons laten controleren!

Je iMac wordt heet

Als je iMac het te warm krijgt, kan hij zomaar uit gaan en niet meer op willen starten. Vaak ligt de oorzaak van dit probleem in een proces dat blijft hangen of in een ‘loop’ raakt. Daardoor vraagt het veel processorvermogen van de CPU van je iMac en wordt deze warm.

Een andere oorzaak kan een defecte of vastgelopen ventilator zijn. Natuurlijk kunnen we je helpen bij de foutopsporing of het schoonmaken of vervangen van de ventilator van je iMac.

Videokaart iMac reparatie

Wordt het beeldscherm van je iMac ineens wazig of deelt zich op in meerdere delen? Of verschijnen er ineens meerdere kleuren op het beeldscherm? Start je iMac spontaan opnieuw op?

Dan heb je waarschijnlijk te maken met een defecte videokaart. De videokaart van je iMac is door onze Apple-experts in een mum van tijd vervangen, dus je hoeft nog niet op zoek naar een vervangende iMac.

microfix imac reparatie

Natuurlijk kun je voor andere iMac reparaties ook bij ons terecht!

Altijd, dus ook wanneer je een andere reparatie aan je iMac wilt laten uitvoeren. Bijvoorbeeld voor de reparatie van:

 • Scherm schade
 • Vochtschade
 • De speakers
 • De power button
 • Als je niet precies weet wat er precies mis is met je iMac
 • Of als je er graag een SSD in wilt laten zetten

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Wanneer wij u, na grondige diagnose van uw defecte apparaat, een prijsopgave doen en u besluit niet tot reparatie over te gaan berekenen wij u onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten zijn product afhankelijk. Indien wij uw apparaat niet kunnen repareren berekenen wij u uiteraard ook geen onderzoekskosten. Wanneer wij na uitvoerig testen van uw apparaat géén klacht hebben kunnen constateren (no-fault-found) zullen wij ook de onderzoekskosten in rekening brengen.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam en Den-Haag. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.