Nokia reparatie

Nokia is een begrip in de mobiele telefonie. Hoewel de overgang van gsm naar smartphone voor hen niet zonder slag of stoot verliep, produceren zij nu weer de mooiste smartphones. Betrouwbare, gebruiksvriendelijke en snelle toestellen waar jij niet meer zonder kunt. Maar wat als er iets mis is met jouw Nokia? Dan kom je voor de reparatie natuurlijk naar MicroFix! Daar wordt hij blij gemaakt!

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
nokia-reparatie

Nokia scherm vervangen

Is het scherm van je Nokia stuk? Het display van je Nokia bestaat uit verschillende onderdelen. Het glas op je Nokia zorgt ervoor dat jij het toestel met je vingers kan bedienen en het LCD- of OLED-scherm zorgt ervoor dat je beeld hebt. Zit er een breuk of scheur in je scherm, dan werkt je Nokia niet meer zoals je dat graag zou willen. Reparatie van je Nokia scherm is dan echt nodig. Maar ook als de kleuren niet meer correct worden weergegeven of je scherm nauwelijks meer reageert op jouw aanraking, kan het zijn dat het beeldscherm van je Nokia aan vervanging toe is. Deze reparatie is bij MicroFix vaak al klaar terwijl je wacht!

Batterij van je Nokia vervangen?

Je batterij is van onmisbare waarde voor je Nokia. Wanneer je accu het niet meer zo goed doet, kan je Nokia gsm spontaan uitvallen. Ook wanneer het lijkt of je nog een paar uur door zou moeten kunnen met je accu. Of loopt je accu telkens supersnel leeg en hangt hij vaker aan de oplader dan je er daadwerkelijk mee belt? Dan is je accu waarschijnlijk versleten en aan vervanging toe.

Bij MicroFix is dat een fluitje van een cent. Onze monteurs zijn niet alleen ervaren in het repareren van Nokia telefoons, ze worden ook continu opgeleid door Nokia om op de hoogte te blijven van de laatste stand van de techniek. Zo weet je zeker dat het vervangen van jouw Nokia batterij door een professional gebeurt en je niet binnen de kortste keren met grotere problemen zit.

Batterij laadt niet op

Als je batterij niet oplaadt als je je Nokia aansluit via de dock-connector, is deze waarschijnlijk stuk. Heel vervelend, want de dock-connector gebruik je óók om je Nokia smartphone aan je pc te koppelen. Nu kun je natuurlijk direct overgaan tot de aanschaf van een nieuw toestel, maar het vervangen van je connector is veel voordeliger. En bij MicroFix is die Nokia reparatie zó gepiept. Na de reparatie kan jouw Nokia nog jaren mee. Dat is een fijne gedachte, toch?

Defecte camera

Met je Nokia maak je de mooiste foto’s. Tenminste, als de camera’s in je toestel werken! Is nou een van jouw camera’s stuk, ligt er een waas over je foto’s, doet je flitser het niet of zitten er krassen op de lens van een van je camera’s? Dan baal je flink! Maar geen zorgen: de technici bij MicroFix repareren je camera snel en vakkundig als je langskomt bij ons Nokia reparatiecenter in Amsterdam, Leiden, Rotterdam of Den Haag!

Problemen met het geluid van je Nokia?

Geluidsproblemen met Nokia telefoons komen vaker voor dan je denkt. Zo kan je microfoon stuk zijn, de speaker aan de onderzijde van je toestel kuren vertonen of je oorspeaker de geest geven. Maar hoe weet je nu wélk geluidsprobleem je hebt? We lichten de mogelijkheden even toe:

Microfoon:

Horen mensen jou niet tijdens het bellen? Kun je geen geluidsopnames meer maken? Dan is de microfoon van je Nokia waarschijnlijk defect. We kunnen de microfoonmodule niet repareren, maar zullen hem snel en professioneel voor je vervangen.

Luidspreker onderzijde of oorspeaker van je Nokia vervangen

Klinkt het geluid uit je Nokia blikkerig? Of schel? Of hoor je helemaal niets? Dan kan een van je speakers defect zijn. Als je jouw toestel naar een van onze winkels brengt, zal de monteur onderzoeken welke luidspreker defect is en deze voor je vervangen. Natuurlijk gebruikt hij daarvoor alleen originele Nokia-onderdelen, zodat jij zeker weet dat er alleen componenten van de beste kwaliteit in je toestel zitten. Soms blijkt echter dat een ander onderdeel van je Nokia voor de problemen zorgt. Dan overlegt onze monteur altijd even met jou wat de mogelijkheden voor vervanging of reparatie zijn.

Knoppen van je Nokia naar de knoppen?

Misschien merk je dat een knop op je Nokia zo nu en dan hapert. De homebutton, bijvoorbeeld, je aan-/uitknop of je volumetoetsen. Dan is het goed om te weten dat je óók deze onderdelen bij MicroFix snel kunt laten vervangen. Daarbij maakt het niet uit welk type Nokia je hebt: een Nokia 2 of een Nokia Lumen 950. De reparatie laat je zorgeloos aan de experts van MicroFix over!

MicroFix Nokia reparatie

Je Nokia reparatie is in goede handen bij MicroFix

Wij vinden kwaliteit en een goede, snelle service belangrijk. Daarom staan we altijd voor je klaar en zijn we ISO 9001 gecertificeerd. We hebben zelfs een spoedservice voor als je echt in de problemen komt doordat je Nokia kapot gaat buiten kantooruren. In al onze vestigingen bieden we een “Klaar terwijl je wacht”-service. Dat kan doordat wij de meeste onderdelen gewoon op voorraad hebben. Kunnen wij jouw Nokia niet direct repareren? Dan kun je online de status van de reparatie van jouw toestel volgen en weet je precies wanneer we klaar zijn.

MicroFix garantie of fabrieksgarantie?

Valt je Nokia nog binnen de fabrieksgarantie? Dan hebben wij goed nieuws voor je: je kunt gewoon met je Nokia naar MicroFix toe komen. We repareren je toestel snel en vakkundig voor je én zonder kosten! Maar ook als de garantie op je Nokia al een poosje geleden verliep, kun je bij ons terecht. We vertellen je dan altijd voor we aan de reparatie van je Nokia beginnen wat het je gaat kosten. Zo weet jij vooraf precies waar je aan toe bent en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. En om je helemaal blij te maken, geven we op iedere Nokia reparatie standaard drie maanden garantie. Als er dan toch onverhoopt iets niet goed gaat met het onderdeel dat wij voor je repareerden, kun je gewoon terugkomen!

Jouw Nokia reparatie klaar terwijl je wacht of liever de deur niet uit?

MicroFix is met vestigingen in Leiden, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam altijd bij jou in de buurt. In Amsterdam hebben we zelfs twee shops waar je jouw Nokia telefoon kunt laten maken. Je kunt dus makkelijk bij ons naar binnen wandelen voor de reparatie van je Nokia. Wil je zeker weten dat we direct aan de slag kunnen met de reparatie van jouw telefoon? Maak dan vooraf even een afspraak, dan staat een van onze technici klaar om je telefoon te repareren. Ga je op het moment liever de deur niet uit, of heb je geen tijd om langs te komen? Dan is onze Pick-up & Return-service perfect voor jou!

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Wanneer wij u, na grondige diagnose van uw defecte apparaat, een prijsopgave doen en u besluit niet tot reparatie over te gaan berekenen wij u onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten zijn product afhankelijk. Indien wij uw apparaat niet kunnen repareren berekenen wij u uiteraard ook geen onderzoekskosten. Wanneer wij na uitvoerig testen van uw apparaat géén klacht hebben kunnen constateren (no-fault-found) zullen wij ook de onderzoekskosten in rekening brengen.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam en Den-Haag. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.

Locaties

Waar vind je
Onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
2

Amsterdam-West

Jan van Galenstraat 60H, Amsterdam-West
 • Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00
 • Zaterdag: 9:00 – 17:00 | Zondag: gesloten
3

Amsterdam-Zuidoost

Paasheuvelweg 34A, Amsterdam
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten
4

Den Haag

Theresiastraat 82, Den Haag
 • Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00
 • Zaterdag: 9:00 – 17:00 | Zondag: gesloten
5

Rotterdam

Mariniersweg 82 a, Rotterdam
 • Maandag – Vrijdag: 9:00 – 18:00
 • Zaterdag: 9:00 – 17:00 | Zondag: gesloten