Nokia reparatie

Nokia is een begrip in de mobiele telefonie. Hoewel de overgang van gsm naar smartphone voor hen niet zonder slag of stoot verliep, produceren zij nu weer de mooiste smartphones. Betrouwbare, gebruiksvriendelijke en snelle toestellen waar jij niet meer zonder kunt. Maar wat als er iets mis is met jouw Nokia? Dan kom je voor de reparatie natuurlijk naar MicroFix!

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
nokia-reparatie

Nokia scherm vervangen

Is het scherm van je Nokia stuk? Het display van je Nokia bestaat uit verschillende onderdelen. Het glas op je Nokia zorgt ervoor dat jij het toestel met je vingers kan bedienen en het LCD- of OLED-scherm zorgt ervoor dat je beeld hebt. Zit er een breuk of scheur in je scherm, dan werkt je Nokia niet meer zoals je dat graag zou willen. Reparatie van je Nokia scherm is dan echt nodig. Maar ook als de kleuren niet meer correct worden weergegeven of je scherm nauwelijks meer reageert op jouw aanraking, kan het zijn dat het beeldscherm van je Nokia aan vervanging toe is. Deze reparatie is bij MicroFix vaak al klaar terwijl je wacht!

Batterij van je Nokia vervangen?

Je batterij is van onmisbare waarde voor je Nokia. Wanneer je accu het niet meer zo goed doet, kan je Nokia gsm spontaan uitvallen. Ook wanneer het lijkt of je nog een paar uur door zou moeten kunnen met je accu. Of loopt je accu telkens supersnel leeg en hangt hij vaker aan de oplader dan je er daadwerkelijk mee belt? Dan is je accu waarschijnlijk versleten en aan vervanging toe.

Bij MicroFix is dat een fluitje van een cent. Onze monteurs zijn niet alleen ervaren in het repareren van Nokia telefoons, ze worden ook continu opgeleid door Nokia om op de hoogte te blijven van de laatste stand van de techniek. Zo weet je zeker dat het vervangen van jouw Nokia batterij door een professional gebeurt en je niet binnen de kortste keren met grotere problemen zit.

Batterij laadt niet op

Als je batterij niet oplaadt als je je Nokia aansluit via de dock-connector, is deze waarschijnlijk stuk. Heel vervelend, want de dock-connector gebruik je óók om je Nokia smartphone aan je pc te koppelen. Nu kun je natuurlijk direct overgaan tot de aanschaf van een nieuw toestel, maar het vervangen van je connector is veel voordeliger. En bij MicroFix is die Nokia reparatie zó gepiept. Na de reparatie kan jouw Nokia nog jaren mee. Dat is een fijne gedachte, toch?

Defecte camera

Met je Nokia maak je de mooiste foto’s. Tenminste, als de camera’s in je toestel werken! Is nou een van jouw camera’s stuk, ligt er een waas over je foto’s, doet je flitser het niet of zitten er krassen op de lens van een van je camera’s? Dan baal je flink! Maar geen zorgen: de technici bij MicroFix repareren je camera snel en vakkundig als je langskomt in Leiden.

Problemen met het geluid van je Nokia?

Geluidsproblemen met Nokia telefoons komen vaker voor dan je denkt. Zo kan je microfoon stuk zijn, de speaker aan de onderzijde van je toestel kuren vertonen of je oorspeaker de geest geven. Maar hoe weet je nu wélk geluidsprobleem je hebt? We lichten de mogelijkheden even toe:

Microfoon:

Horen mensen jou niet tijdens het bellen? Kun je geen geluidsopnames meer maken? Dan is de microfoon van je Nokia waarschijnlijk defect. We kunnen de microfoonmodule niet repareren, maar zullen hem snel en professioneel voor je vervangen.

Luidspreker onderzijde of oorspeaker van je Nokia vervangen

Klinkt het geluid uit je Nokia blikkerig? Of schel? Of hoor je helemaal niets? Dan kan een van je speakers defect zijn. Als je jouw toestel naar een van onze winkels brengt, zal de monteur onderzoeken welke luidspreker defect is en deze voor je vervangen. Natuurlijk gebruikt hij daarvoor alleen originele Nokia-onderdelen, zodat jij zeker weet dat er alleen componenten van de beste kwaliteit in je toestel zitten. Soms blijkt echter dat een ander onderdeel van je Nokia voor de problemen zorgt. Dan overlegt onze monteur altijd even met jou wat de mogelijkheden voor vervanging of reparatie zijn.

Knoppen van je Nokia naar de knoppen?

Misschien merk je dat een knop op je Nokia zo nu en dan hapert. De homebutton, bijvoorbeeld, je aan-/uitknop of je volumetoetsen. Dan is het goed om te weten dat je óók deze onderdelen bij MicroFix snel kunt laten vervangen. Daarbij maakt het niet uit welk type Nokia je hebt: een Nokia 2 of een Nokia Lumen 950. De reparatie laat je zorgeloos aan de experts van MicroFix over!

MicroFix Nokia reparatie

Je Nokia reparatie is in goede handen bij MicroFix

Wij vinden kwaliteit en een goede, snelle service belangrijk. Daarom staan we altijd voor je klaar en zijn we ISO 9001 gecertificeerd. We hebben zelfs een spoedservice voor als je echt in de problemen komt doordat je Nokia kapot gaat buiten kantooruren. In al onze vestigingen bieden we een “Klaar terwijl je wacht”-service. Dat kan doordat wij de meeste onderdelen gewoon op voorraad hebben. Kunnen wij jouw Nokia niet direct repareren? Dan kun je online de status van de reparatie van jouw toestel volgen en weet je precies wanneer we klaar zijn.

MicroFix garantie of fabrieksgarantie?

Valt je Nokia nog binnen de fabrieksgarantie? Dan hebben wij goed nieuws voor je: je kunt gewoon met je Nokia naar MicroFix toe komen. We repareren je toestel snel en vakkundig voor je én zonder kosten! Maar ook als de garantie op je Nokia al een poosje geleden verliep, kun je bij ons terecht. We vertellen je dan altijd voor we aan de reparatie van je Nokia beginnen wat het je gaat kosten. Zo weet jij vooraf precies waar je aan toe bent en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. En om je helemaal blij te maken, geven we op iedere Nokia reparatie standaard drie maanden garantie. Als er dan toch onverhoopt iets niet goed gaat met het onderdeel dat wij voor je repareerden, kun je gewoon terugkomen!

Jouw Nokia reparatie klaar terwijl je wacht of liever de deur niet uit?

Microfix heeft een vestiging in Leiden waar je gemakkelijk naar binnen kan wandelen voor de reparatie voor jou Nokia. Je kan ook een afspraak maken, om er zeker van te zijn dat er een technici klaar staat om je te helpen!
Ga je op dit moment liever de deur niet uit? Dan is de Pickup & Return Service misschien wel wat voor jou. Wij halen uw Nokia telefoon op, en zodra hij klaar is, brengen we hem weer bij u terug.

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij ons hoofdkantoor en werkplaats in Leiden. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 36,30 € 30,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 72,60 € 60,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Matrixprinter
 • Multifunctional/ MFP
 • Inktprinter
 • Laserprinter
 • Overige Apparatuur
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

Iphone 13 op aanraden van medewerker ingeleverd om NFC te maken.
Was eerst wat huiverig om telefoon zomaar in te leveren.
De medewerker was zeer overtuigend en nam mijn twijfel weg. Achteraf bleek volledig terecht.
Best case scenario kwam uit en had de iphone binnen 2 dagen gemaakt en wel weer terug.
Top zaak met vaklui in dienst.

Edward

Ik heb recent mijn iPhone X zijn batterij laten vervangen. Was heel snel gebeurd in Leiden. Top service!

Hans

Mijn Macbook was gecrasht
Mijn Macbook was gecrasht. Harde schijf werd niet herkend. De zeer vriendelijke technicus van Microfix heeft 2 uur lang gewerkt naar een oplossing, helaas was het moederbord defect. Ondanks alle tijd die erin gestoken is hoefde ik niets te betalen. Een pleister op de wond, maar toch heel erg gewaardeerd.

Saun

Accu vervangen van iPhoneXS het duurde…
Accu vervangen van iPhoneXS het duurde wat langer voor ik het toestel terug had, maar werd aangenaam verrast toen ik de telefoon inschakelde, wat blijkt…zijn de speakers ook geheel gratis vervangen.
Toestel werd keurig verpakt weer teruggestuurd. Alles samengevat, het duurde wat langer voordat ik het toestel terug had (iets meer dan een week) maar wel zeer tevreden. Ik zou MicroFix aanraden als het werk goed gedaan moet worden. Top Service !!!

Paul

De eerste keer ben ik geholpen met een nieuwe batterij voor mijn MacBook, nu een jaar geleden. Alles functioneert nog steeds probleemloos. Recentelijk was mijn iPhone in het water gevallen en niet meer te redden. De volgende dag was een nieuwe voor me besteld. Goede service, duidelijke informatie en ze houden zich aan afspraken. Een betrouwbaar en deskundig bedrijf.

JVP

Ik heb de accu van mijn Iphone 7plus laten vervangen. Ik kon zonder afspraak terecht. De professionele uitstraling van de bedrijfsinrichting gaf mij een betrouwbaar gevoel. Dit in tegenstelling van veel bedrijfjes waar ook telefoonreparatieservice wordt aangeboden. De medewerker heeft mij plezierig en correct geholpen. In korte tijd was mijn toestel weer helemaal in orde, voor een zeer aanvaardbare prijs. Al eerder had ik goede ervaring met dit bedrijf. Aanbevelenswaardig!

Johan

De reparatie van de laptop werd snel en professioneel uitgevoerd. Jammer dat de lenovo levertijd zo lang was voor een batterij

Carlo

Niet goedkoop zo’n moederbord van Mac mini vervangen. Verder geen klachten. Prima bedrijf. Had wel de techneut zelf even gesproken willen hebben over hoe zoiets nu na 2 jaar kapot kan gaan.

Maarten

Schermreparatie goed en snel uitgevoerd. Enige minpuntje dat het nieuwe scherm best duur was – al zal Microfix daar misschien niet zo veel aan kunnen doen.

Mooie wachtruimte om te wachten terwijl je iPhone word gerepareerd

Alexander

Contact is goed. Goede service en het ontstane probleem en inzicht daarmee om te gaan was zeer professioneel. We zijn tot een mooi compromis gekomen en daarmee werd de zaak tot volle tevredenheid afgehandeld!

J van der Plas

Mijn 2 maanden oude iPad kreeg in het scherm ineens onverklaarbare strepen, dus heb ik deze opgestuurd naar het reparatiecentrum.

Ik heb binnen 1,5 week een splinternieuwe iPad toegestuurd gekregen. Mailtjes omtrent de reparatie werden altijd meteen beantwoord.

Topservice!
Dankjewel!!!

Iwan

Mijn printer deed het meer. Gelukkig heeft MicroFix het weer opgelost!

Snelle service. Dankjewel!

Donna