Jouw Apple reparatie is in vertrouwde handen bij MicroFix

Kwaliteit staat bij ons voorop. Daarom voeren wij zowel binnen als buiten de standaard garantieperiode, je Apple reparatie uit met enkel originele Apple-onderdelen. Natuurlijk maakt het ons niet uit waar jij jouw Apple device kocht, wij willen alleen maar dat jij onze vestiging als tevreden klant weer verlaat. En onze door Apple opgeleide technici zorgen daarvoor.
Voor alle apparaten gaan wij kijken of er een oplossing voor te vinden is. Als Apple geautoriseerde serviceprovider, gebruiken we alleen originele Apple onderdelen voor de reparatie van jouw Apple device. Zo kun jij jouw Apple met een gerust hart laten repareren.

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
microfix apple reparatie

Welke Apple producten repareren wij?

Bij MicroFix repareren we álle Apple apparaten die nog door Apple ondersteund worden. Maar dan ook echt alle! Van een Mac Mini tot de nieuwste iPad Pro. En alles daar tussenin. Onze Apple experts weten wat ze met jouw Apple apparaat moeten doen om hem weer tiptop in orde te maken.

Is je iPhone toe aan reparatie?

Jouw iPhone kent voor ons echt geen geheimen meer. Welke generatie iPhone je ook hebt, wij repareren hem fluitend voor je. Een kapot beeldscherm? Geen probleem! Een defecte camera? Snel gefixt. Apple iPhone reparaties zijn vaak klaar terwijl je wacht.

We repareren, reinigen of vervangen trouwens ook:

 • Het display
 • De accu
 • De laad-connector
 • De oorspeaker
 • De microfoon
 • De volumeknop
 • De accu van je iPhone
 • Vochtschade

iPad fabrieksgarantie bij MicroFix

Tegenwoordig geeft Apple 2 jaar garantie aan consumenten op de meeste apparaten in haar assortiment. MicroFix is als Apple Authorised Service Provider een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim uit, voor jou en voor Apple.

Valt je reparatie buiten de garantie? Ook dan fixen we  je iPad natuurlijk voor je. Eerst bepalen we wat er mis is met jouw Apple apparaat. Dan geven we je vooraf een prijsopgave. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Ben jij akkoord met onze prijsopgave? Dan repareren we jouw Apple device zo snel mogelijk voor je en laten jou weten wanneer hij gereed is.

Wist je trouwens dat MicroFix  garantie en service verleent zonder zelf producten van Apple te verkopen? We hebben dus geen verborgen agenda. We willen alleen maar jouw Apple goed en vakkundig repareren.

Na de reparatie heb je 3 maanden garantie op het door ons gerepareerde onderdeel. Wel zo prettig en duidelijk.

Apple service provider Microfix
microfix apple reparatie

Defecte accessoires? MicroFix doet iedere Apple reparatie

Maar wist je dat je bijvoorbeeld ook bij ons terecht kunt als je Apple TV er de brui aan heeft gegeven? Of als een kabel, adapter, stylus, extern toetsenbord, AirPods, Magic Mouse of een ander accessoire stuk is? MicroFix fixt alles van Apple. Loop binnen bij de vestiging in Leiden, of meld een reparatie online aan, of maak gebruik van de pickup & return service.

Apple iPad kapot?

Is je iPad, iPad Pro of iPad Mini defect? Een gebarsten scherm misschien? Of een oplaad connector die het niet meer doet? Wat jouw mankement ook is, wij behandelen iPad in een mum van tijd voor je! Daarbij kun je denken aan problemen met:

 • Kapot scherm
 • Vochtschade
 • Defecte accu
 • Defecte oplaadconnector
 • Software problemen
 • Defecte camera
 • Defecte home knop
 • Defecte microfoon
 • Alles wat er verder aan je iPad kan mankeren

Pick-up & Return service

Een andere optie is onze Pick-up & Return service. Wij halen en brengen je iPad bij jou thuis op. Overal in Nederland, en ook buiten de garantie!
Je kan je iPad ook zelf opsturen. De verantwoordelijkheid voor de verpakking en verzending ligt dan bij jou.

Voor meer informatie op de pickup & return service   >

Apple iMac laten repareren?

Probleem met je iMac? Is je iMac vreselijk traag? Wij upgraden hem voor je. Of is je scherm gebarsten, of je videokaart aan vervanging toe? Geen enkel probleem, want dan kom je gewoon naar MicroFix dit kan in Leiden bij ons hoofdkantoor en werkplaats. We repareren of vervangen overigens ook:

 • De HD/SSD
 • Het logic board
 •  De ventilator
 •  Vochtschade
 •  De speakers
 •  De power button
 •  Als je niet precies weet wat er precies mis is met je iMac
 •  Of als je er graag een SSD in wilt laten zetten

Microfix inschakelen voor de reparatie van je Apple

Je defecte Apple fixen we in no time. Een iPhone binnen één uur en een MacBook of iMac indien nodig binnen enkele dagen. Valt het defect nog binnen de fabrieksgarantie? Dan is dit helemaal gratis.

Je Apple apparaat bij ons laten fixen heeft zo zijn voordelen, want we zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten, van iPhone tot Mac Pro We gebruiken dan ook enkel en alleen originele onderdelen. Alleen zo behoud je je garantie.

We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je Apple device daarom met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Zowel voor als na de reparatie.

Klaar terwijl je wacht of vanuit huis?

We kunnen ons voorstellen dat je niet langer dan strikt nodig zonder jouw Apple wilt zitten. Daarom kun je bij ons gewoon langskomen op onze vestiging in Leiden voor de reparatie van je Apple apparaat. Past dit niet in jouw drukke schema of ga je nu liever niet onnodig de deur uit? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om je Apple bij je thuis op te halen. Zijn we klaar met de reparatie? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug!

Blijf vooral thuis en wij halen jouw device bij je op!
Voor meer informatie over de pickup & return service     >

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij ons hoofdkantoor en werkplaats in Leiden. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 36,30 € 30,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 72,60 € 60,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Matrixprinter
 • Multifunctional/ MFP
 • Inktprinter
 • Laserprinter
 • Overige Apparatuur
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

Iphone 13 op aanraden van medewerker ingeleverd om NFC te maken.
Was eerst wat huiverig om telefoon zomaar in te leveren.
De medewerker was zeer overtuigend en nam mijn twijfel weg. Achteraf bleek volledig terecht.
Best case scenario kwam uit en had de iphone binnen 2 dagen gemaakt en wel weer terug.
Top zaak met vaklui in dienst.

Edward

Ik heb recent mijn iPhone X zijn batterij laten vervangen. Was heel snel gebeurd in Leiden. Top service!

Hans

Mijn Macbook was gecrasht
Mijn Macbook was gecrasht. Harde schijf werd niet herkend. De zeer vriendelijke technicus van Microfix heeft 2 uur lang gewerkt naar een oplossing, helaas was het moederbord defect. Ondanks alle tijd die erin gestoken is hoefde ik niets te betalen. Een pleister op de wond, maar toch heel erg gewaardeerd.

Saun

Accu vervangen van iPhoneXS het duurde…
Accu vervangen van iPhoneXS het duurde wat langer voor ik het toestel terug had, maar werd aangenaam verrast toen ik de telefoon inschakelde, wat blijkt…zijn de speakers ook geheel gratis vervangen.
Toestel werd keurig verpakt weer teruggestuurd. Alles samengevat, het duurde wat langer voordat ik het toestel terug had (iets meer dan een week) maar wel zeer tevreden. Ik zou MicroFix aanraden als het werk goed gedaan moet worden. Top Service !!!

Paul

De eerste keer ben ik geholpen met een nieuwe batterij voor mijn MacBook, nu een jaar geleden. Alles functioneert nog steeds probleemloos. Recentelijk was mijn iPhone in het water gevallen en niet meer te redden. De volgende dag was een nieuwe voor me besteld. Goede service, duidelijke informatie en ze houden zich aan afspraken. Een betrouwbaar en deskundig bedrijf.

JVP

Ik heb de accu van mijn Iphone 7plus laten vervangen. Ik kon zonder afspraak terecht. De professionele uitstraling van de bedrijfsinrichting gaf mij een betrouwbaar gevoel. Dit in tegenstelling van veel bedrijfjes waar ook telefoonreparatieservice wordt aangeboden. De medewerker heeft mij plezierig en correct geholpen. In korte tijd was mijn toestel weer helemaal in orde, voor een zeer aanvaardbare prijs. Al eerder had ik goede ervaring met dit bedrijf. Aanbevelenswaardig!

Johan

De reparatie van de laptop werd snel en professioneel uitgevoerd. Jammer dat de lenovo levertijd zo lang was voor een batterij

Carlo

Niet goedkoop zo’n moederbord van Mac mini vervangen. Verder geen klachten. Prima bedrijf. Had wel de techneut zelf even gesproken willen hebben over hoe zoiets nu na 2 jaar kapot kan gaan.

Maarten

Schermreparatie goed en snel uitgevoerd. Enige minpuntje dat het nieuwe scherm best duur was – al zal Microfix daar misschien niet zo veel aan kunnen doen.

Mooie wachtruimte om te wachten terwijl je iPhone word gerepareerd

Alexander

Contact is goed. Goede service en het ontstane probleem en inzicht daarmee om te gaan was zeer professioneel. We zijn tot een mooi compromis gekomen en daarmee werd de zaak tot volle tevredenheid afgehandeld!

J van der Plas

Mijn 2 maanden oude iPad kreeg in het scherm ineens onverklaarbare strepen, dus heb ik deze opgestuurd naar het reparatiecentrum.

Ik heb binnen 1,5 week een splinternieuwe iPad toegestuurd gekregen. Mailtjes omtrent de reparatie werden altijd meteen beantwoord.

Topservice!
Dankjewel!!!

Iwan

Mijn printer deed het meer. Gelukkig heeft MicroFix het weer opgelost!

Snelle service. Dankjewel!

Donna