MacBook

MacBook-reparatie in Leiden? MicroFix helpt!

Dat is balen: je MacBook doet het niet meer. En je hebt ‘m elke dag nodig. Dan wil je natuurlijk dat je device zo snel mogelijk weer werkt. MicroFix voert MacBook-reparaties uit in Leiden. Vaak binnen enkele dagen en ongeacht het probleem. Of het nu gaat om je toetsenbord, harde schijf, beeldscherm of wat dan ook, wij lossen het voor je op. Valt de reparatie nog binnen de fabrieksgarantie? Dan doen we dit helemaal gratis.

Reparatie met originele Apple onderdelen…

Je MacBook bij ons laten repareren geeft veel voordelen. Wij zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple-producten. Dus ook voor de reparatie van jouw device. We gebruiken altijd alleen originele Apple-onderdelen. Want alleen dan blijft je garantie geldig.

…en volgens de richtlijnen van Apple

We houden ons daarbij aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je MacBook daarom met speciale Apple software en volgens de Apple-richtlijnen. Zowel voor als na de reparatie.

MicroFix als verlengstuk van Apple

Tegenwoordig geeft Apple twee jaar garantie op MacBooks. MicroFix is als Authorized Service Provider van Apple een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim uit. Voor jou en voor Apple. Valt je reparatie buiten de garantie?  Ook dan repareren we je MacBook voor je. Je krijgt dan van tevoren een prijsopgave. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Uniek in Nederland

MicroFix is het enige bedrijf in Nederland dat Apple-garantie en -service biedt zonder zelf producten van Apple te verkopen. We hebben er dus belang bij dat we je MacBook snel en goed repareren. Na de reparatie heb je drie maanden garantie op het door ons gerepareerde onderdeel. Wel zo prettig.

Je MacBook laten repareren in Leiden

Woon of werk je in Leiden? Dan heb je geluk. Want daar zit ons hoofdkantoor. Je vindt ons op het volgende adres: Willem Barentszstraat 21-23. Daar hebben we royale ruimte om je te ontvangen en je MacBook reparatie uit te voeren.

Pick up & return-service voor MacBook-reparatie in Leiden

MacBook stuk maar te druk om naar de winkel te gaan? Of gewoon geen zin? Doe dan je voordeel met onze pick up & return-service. Dan kun jij gewoon lekker thuisblijven en halen wij je device bij je op. Je krijgt hem gerepareerd en wel weer thuis gebracht. Maak vandaag nog een afspraak!