Samsung reparatie

Met een defect Samsung-apparaat kom je natuurlijk naar Microfix. Dan is je Samsung in no-time  gemaakt. Of je nu een kapotte telefoon, tablet of smartwatch hebt, wij regelen jouw Samsung reparatie snel en professioneel!
Is je Samsung mobiel, tablet of smartwatch stuk en wil je dat deze zo snel mogelijk wordt gerepareerd? Wil je weten of de reparatie van je Samsung nog de moeite waard is? Of heb je een andere vraag? Je kunt altijd bij ons terecht. Voor reparatie, maar ook voor advies. Samsung is een van de grootste merken in smartphones, tablets en wearables. Natuurlijk hebben wij dan ook veel ervaring met het repareren van diverse Samsung-producten.

Samsung reparatie

Binnen en buiten de fabrieksgarantie

Voor reparatie van je Samsung kun je altijd bij ons terecht. Of dit nu binnen of buiten de garantie is. Microfix repareert jouw Samsung altijd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En natuurlijk met de originele Samsung-onderdelen, zodat jouw fabrieksgarantie niet vervalt. Op onze reparaties krijg je overigens ook altijd drie maanden garantie. Fijn om te weten, toch?

Samsung telefoon reparatie

Je Samsung telefoon repareren we snel en vakkundig. Welk model je ook hebt. En wat het probleem ook is.

Scherm gebarsten?

Is je Samsung op de stoep gevallen toen je stond te hannesen met de sleutels van je voordeur? En is je scherm nu gebarsten? Dat ziet er natuurlijk niet best uit. De kans is zelfs groot dat je je telefoon niet meer goed kunt bedienen. Bij Microfix is de reparatie van je Samsung scherm eenvoudig geregeld. Gewoon even binnenlopen op een van onze vestigingen en we nemen je telefoon in behandeling.

Backcover stuk?

Ook je backcover kan stuk zijn. Zijn de bevestigingspinnetjes afgebroken of versleten? Of zit er een scheur in het plastic? Geen probleem bij Microfix. We vervangen de backcover graag voor je.

Samsung waterschade reparatie

Heeft je Samsung een bad genomen? Zelfs als hij nu nog goed lijkt te functioneren, kun je wachten op het moment waarop vochtschade voor problemen gaat zorgen. Het vocht zorgt namelijk voor oxidatie in je telefoon. Daardoor kan er bijvoorbeeld oxidatie op je moederbord ontstaan waardoor je smartphone kuren krijgt. De Samsung-professionals van Microfix weten precies wat ze moeten doen met waterschade en helpen jou graag verder!

Oplaadpoort Samsung repareren

De oplaadpoort van je Samsung kan bij langdurig gebruik verslijten. Of er verzamelt zich stof in de oplaadpoort. Wanneer je bij ons langskomt, zullen we altijd eerst kijken of de oplaadpoort weer functioneert na een grondige schoonmaakbeurt. Is dat niet de oplossing? Dan vervangen we de laadpoort natuurlijk voor je.

Speakers vervangen

Je luidspreker of oorspeaker kan door veelvuldig vallen beschadigd raken. Zelfs wanneer er op het eerste gezicht niets mis is met je telefoon. Het goede nieuws: de reparatie van je speakers is in de meeste gevallen een kleine reparatie die we snel en vakkundig voor je uitvoeren.

Accu snel leeg?

Het vervangen van de batterij van Samsung devices is een groot gedeelte van ons dagelijks werk. Slechte batterij? Wij vervangen deze graag voor je.

Samsung software reparatie

Wist je dat je ook voor problemen met je software bij ons aan kunt kloppen? Als je last hebt van een op hol geslagen proces, corrupte app of een virus, bijvoorbeeld. Onze door Samsung opgeleide medewerkers weten in de meeste gevallen het probleem snel te verhelpen. Meestal kan dat zonder dat jouw kostbare informatie verloren gaat. Wil je zeker weten dat we je snel kunnen helpen? Maak dan een afspraak voor je Samsung reparatie.

Samsung tablet reparatie

Heb je geen probleem met je Samsung telefoon, maar is je tablet stuk? Geen stress! Microfix helpt je uit de brand. Ongeacht het probleem. Wij fixen je Samsung tablet professioneel en uiteraard met originele Samsung-onderdelen.

MicroFix Samsung reparatie

Samsung smartwatch laten repareren?

Of je jouw smartwatch nu voor fitness of voor de fun hebt, een kapotte smartwatch is natuurlijk zonde! Juist doordat je je smartwatch continu draagt, kan hij vrij gemakkelijk stuk gaan. Een probleem met je touchscreen, gebroken scherm of een accu die niet meer goed oplaadt? Of weet je misschien niet precies wat er aan de hand is? Kom gerust langs bij een van onze vestigingen. Dan onderzoeken of repareren we je Samsung smartwatch snel voor je!

 Microfix garantie

Als jouw Samsung nog onder de fabrieksgarantie valt, kan Microfix hem waarschijnlijk kosteloos voor je repareren. En behoud jij jouw garantie van de fabrikant. Maar ook wanneer de garantie al verlopen is, kun je zonder zorgen bij Microfix aankloppen voor jouw Samsung reparatie. Onze medewerkers zijn door Samsung opgeleid en daardoor repareren zij jouw smartphone snel en met kennis van zaken. Daar hebben wij zoveel vertrouwen in dat we je op iedere reparatie standaard drie maanden garantie geven.

Laat jouw Samsung repareren waar en wanneer het jou uitkomt!

Bij Microfix bepaal jij wanneer je jouw Samsung laat repareren. Maak je een afspraak voor de reparatie? Dan staan wij klaar op het afgesproken tijdstip om jouw telefoon, smartwatch of tablet zo snel mogelijk weer zo goed als nieuw te hebben. Je kunt natuurlijk ook gewoon even bij ons binnenlopen voor de reparatie van je Samsung. Met vijf vestigingen is er altijd eentje bij jou in de buurt!

Ga je liever de deur niet uit voor je Samsung reparatie?

Kun je niet zelf naar een vestiging komen? Of vermijd je onnodig contact liever? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om je Samsung bij je thuis op te halen voor reparatie. Zijn we klaar met de reparatie? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug! Blijf vooral thuis en wij halen het toestel bij je op.

Bekijk ook:

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek