Samsung reparatie

Met een defect Samsung-apparaat kom je natuurlijk naar Microfix. Dan is je Samsung in no-time gemaakt. Of je nu een kapotte telefoon, tablet of smartwatch hebt, wij regelen jouw Samsung reparatie snel en professioneel!
Is je Samsung mobiel, tablet of smartwatch stuk en wil je dat deze zo snel mogelijk wordt gerepareerd? Wil je weten of de reparatie van je Samsung nog de moeite waard is? Of heb je een andere vraag? Je kunt altijd bij ons terecht. Voor reparatie, maar ook voor advies. Samsung is een van de grootste merken in smartphones, tablets en wearables. Natuurlijk hebben wij dan ook veel ervaring met het repareren van diverse Samsung-producten.

Samsung reparatie

Binnen en buiten de fabrieksgarantie

Voor reparatie van je Samsung kun je altijd bij ons terecht. Of dit nu binnen of buiten de garantie is. Microfix repareert jouw Samsung altijd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En natuurlijk met de originele Samsung-onderdelen, zodat jouw fabrieksgarantie niet vervalt. Op onze reparaties krijg je overigens ook altijd drie maanden garantie. Fijn om te weten, toch?

Samsung telefoon reparatie

Je Samsung telefoon repareren we snel en vakkundig. Welk model je ook hebt. En wat het probleem ook is.

Scherm gebarsten?

Is je Samsung op de stoep gevallen toen je stond te hannesen met de sleutels van je voordeur? En is je scherm nu gebarsten? Dat ziet er natuurlijk niet best uit. De kans is zelfs groot dat je je telefoon niet meer goed kunt bedienen. Bij Microfix is de reparatie van je Samsung scherm eenvoudig geregeld. Gewoon even binnenlopen op een van onze vestigingen en we nemen je telefoon in behandeling.

Backcover stuk?

Ook je backcover kan stuk zijn. Zijn de bevestigingspinnetjes afgebroken of versleten? Of zit er een scheur in het plastic? Geen probleem bij Microfix. We vervangen de backcover graag voor je.

Samsung waterschade reparatie

Heeft je Samsung een bad genomen? Zelfs als hij nu nog goed lijkt te functioneren, kun je wachten op het moment waarop vochtschade voor problemen gaat zorgen. Het vocht zorgt namelijk voor oxidatie in je telefoon. Daardoor kan er bijvoorbeeld oxidatie op je moederbord ontstaan waardoor je smartphone kuren krijgt. De Samsung-professionals van Microfix weten precies wat ze moeten doen met waterschade en helpen jou graag verder!

Oplaadpoort Samsung repareren

De oplaadpoort van je Samsung kan bij langdurig gebruik verslijten. Of er verzamelt zich stof in de oplaadpoort. Wanneer je bij ons langskomt, zullen we altijd eerst kijken of de oplaadpoort weer functioneert na een grondige schoonmaakbeurt. Is dat niet de oplossing? Dan vervangen we de laadpoort natuurlijk voor je.

Speakers vervangen

Je luidspreker of oorspeaker kan door veelvuldig vallen beschadigd raken. Zelfs wanneer er op het eerste gezicht niets mis is met je telefoon. Het goede nieuws: de reparatie van je speakers is in de meeste gevallen een kleine reparatie die we snel en vakkundig voor je uitvoeren.

Accu snel leeg?

Het vervangen van de batterij van Samsung devices is een groot gedeelte van ons dagelijks werk. Slechte batterij? Wij vervangen deze graag voor je.

Samsung software reparatie

Wist je dat je ook voor problemen met je software bij ons aan kunt kloppen? Als je last hebt van een op hol geslagen proces, corrupte app of een virus, bijvoorbeeld. Onze door Samsung opgeleide medewerkers weten in de meeste gevallen het probleem snel te verhelpen. Meestal kan dat zonder dat jouw kostbare informatie verloren gaat. Wil je zeker weten dat we je snel kunnen helpen? Maak dan een afspraak voor je Samsung reparatie.

Samsung tablet reparatie

Heb je geen probleem met je Samsung telefoon, maar is je tablet stuk? Geen stress! Microfix helpt je uit de brand. Ongeacht het probleem. Wij fixen je Samsung tablet professioneel en uiteraard met originele Samsung-onderdelen.

MicroFix Samsung reparatie

Samsung smartwatch laten repareren?

Of je jouw smartwatch nu voor fitness of voor de fun hebt, een kapotte smartwatch is natuurlijk zonde! Juist doordat je je smartwatch continu draagt, kan hij vrij gemakkelijk stuk gaan. Een probleem met je touchscreen, gebroken scherm of een accu die niet meer goed oplaadt? Of weet je misschien niet precies wat er aan de hand is? Kom gerust langs bij onze vestiging in Leiden Dan onderzoeken of repareren we je Samsung smartwatch snel voor je!

 Microfix garantie

Als jouw Samsung nog onder de fabrieksgarantie valt, kan Microfix hem waarschijnlijk kosteloos voor je repareren. En behoud jij jouw garantie van de fabrikant. Maar ook wanneer de garantie al verlopen is, kun je zonder zorgen bij Microfix aankloppen voor jouw Samsung reparatie. Onze medewerkers zijn door Samsung opgeleid en daardoor repareren zij jouw smartphone snel en met kennis van zaken. Daar hebben wij zoveel vertrouwen in dat we je op iedere reparatie standaard drie maanden garantie geven.

Laat jouw Samsung repareren waar en wanneer het jou uitkomt!

Bij Microfix bepaal jij wanneer je jouw Samsung laat repareren. Maak je een afspraak voor de reparatie? Dan staan wij klaar op het afgesproken tijdstip om jouw telefoon, smartwatch of tablet zo snel mogelijk weer zo goed als nieuw te hebben. Je kunt natuurlijk ook gewoon even bij ons binnenlopen voor de reparatie van je Samsung.

Ga je liever de deur niet uit voor je Samsung reparatie?

Kun je niet zelf naar de vestiging komen? Of vermijd je onnodig contact liever? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om je Samsung bij je thuis op te halen voor reparatie. Zijn we klaar met de reparatie? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug! Blijf vooral thuis en wij halen het toestel bij je op.

Meer informatie over de pickup & return service   >

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij ons hoofdkantoor en werkplaats in Leiden. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 36,30 € 30,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 72,60 € 60,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Matrixprinter
 • Multifunctional/ MFP
 • Inktprinter
 • Laserprinter
 • Overige Apparatuur
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

Iphone 13 op aanraden van medewerker ingeleverd om NFC te maken.
Was eerst wat huiverig om telefoon zomaar in te leveren.
De medewerker was zeer overtuigend en nam mijn twijfel weg. Achteraf bleek volledig terecht.
Best case scenario kwam uit en had de iphone binnen 2 dagen gemaakt en wel weer terug.
Top zaak met vaklui in dienst.

Edward

Ik heb recent mijn iPhone X zijn batterij laten vervangen. Was heel snel gebeurd in Leiden. Top service!

Hans

Mijn Macbook was gecrasht
Mijn Macbook was gecrasht. Harde schijf werd niet herkend. De zeer vriendelijke technicus van Microfix heeft 2 uur lang gewerkt naar een oplossing, helaas was het moederbord defect. Ondanks alle tijd die erin gestoken is hoefde ik niets te betalen. Een pleister op de wond, maar toch heel erg gewaardeerd.

Saun

Accu vervangen van iPhoneXS het duurde…
Accu vervangen van iPhoneXS het duurde wat langer voor ik het toestel terug had, maar werd aangenaam verrast toen ik de telefoon inschakelde, wat blijkt…zijn de speakers ook geheel gratis vervangen.
Toestel werd keurig verpakt weer teruggestuurd. Alles samengevat, het duurde wat langer voordat ik het toestel terug had (iets meer dan een week) maar wel zeer tevreden. Ik zou MicroFix aanraden als het werk goed gedaan moet worden. Top Service !!!

Paul

De eerste keer ben ik geholpen met een nieuwe batterij voor mijn MacBook, nu een jaar geleden. Alles functioneert nog steeds probleemloos. Recentelijk was mijn iPhone in het water gevallen en niet meer te redden. De volgende dag was een nieuwe voor me besteld. Goede service, duidelijke informatie en ze houden zich aan afspraken. Een betrouwbaar en deskundig bedrijf.

JVP

Ik heb de accu van mijn Iphone 7plus laten vervangen. Ik kon zonder afspraak terecht. De professionele uitstraling van de bedrijfsinrichting gaf mij een betrouwbaar gevoel. Dit in tegenstelling van veel bedrijfjes waar ook telefoonreparatieservice wordt aangeboden. De medewerker heeft mij plezierig en correct geholpen. In korte tijd was mijn toestel weer helemaal in orde, voor een zeer aanvaardbare prijs. Al eerder had ik goede ervaring met dit bedrijf. Aanbevelenswaardig!

Johan

De reparatie van de laptop werd snel en professioneel uitgevoerd. Jammer dat de lenovo levertijd zo lang was voor een batterij

Carlo

Niet goedkoop zo’n moederbord van Mac mini vervangen. Verder geen klachten. Prima bedrijf. Had wel de techneut zelf even gesproken willen hebben over hoe zoiets nu na 2 jaar kapot kan gaan.

Maarten

Schermreparatie goed en snel uitgevoerd. Enige minpuntje dat het nieuwe scherm best duur was – al zal Microfix daar misschien niet zo veel aan kunnen doen.

Mooie wachtruimte om te wachten terwijl je iPhone word gerepareerd

Alexander

Contact is goed. Goede service en het ontstane probleem en inzicht daarmee om te gaan was zeer professioneel. We zijn tot een mooi compromis gekomen en daarmee werd de zaak tot volle tevredenheid afgehandeld!

J van der Plas

Mijn 2 maanden oude iPad kreeg in het scherm ineens onverklaarbare strepen, dus heb ik deze opgestuurd naar het reparatiecentrum.

Ik heb binnen 1,5 week een splinternieuwe iPad toegestuurd gekregen. Mailtjes omtrent de reparatie werden altijd meteen beantwoord.

Topservice!
Dankjewel!!!

Iwan

Mijn printer deed het meer. Gelukkig heeft MicroFix het weer opgelost!

Snelle service. Dankjewel!

Donna