HP reparatie in Rotterdam?

Je ziet ze in iedere computerzaak: laptops van HP. Maar zodra het op de reparatie aankomt, is het ineens een stuk lastiger om een betrouwbare HP reparateur te vinden. Ook in Rotterdam vind je veel computerwinkels die de reparatie van HP ‘erbij’ doen. Bij MicroFix is het andere koek: we verkopen geen laptops, we repareren ze allen. Zo maakt MicroFix ook jouw HP laptop weer blij in Rotterdam.

microfix hp reparatie rotterdam

Ga naar MicroFix in Rotterdam voor de reparatie van je HP

Wat het probleem aan jouw desktop of laptop ook is, bij MicroFix zit je goed voor iedere HP reparatie in Rotterdam. Onze monteurs zijn namelijk niet alleen opgeleid door de technici van HP, ze beschikken ook nog eens over jarenlange ervaring en de juiste tools. Natuurlijk maken wij voor de reparatie alleen gebruik van originele onderdelen om jouw HP weer te laten draaien als een zonnetje.

Welke HP reparaties voeren wij voor je uit in Rotterdam?

Voor de specialisten van MicroFix kennen HP computers of laptops geen geheimen meer. Dus welk probleem jij ook hebt, wij lossen het op. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan een kapotte accu, een stuk beeldscherm, een toetsenbord dat naar de knoppen is of het repareren van waterschade. Maar ook als je tegen moeilijkheden aanloopt met randapparatuur, zoals HP printers, kunnen wij je verder helpen. Heb je moeite met het installeren van software, last van verouderde drivers of heb je een virus waar je maar niet vanaf komt? De experts van MicroFix helpen je professioneel en supersnel!

HP met wifi-problemen?

Heb je problemen met je wifi? Blijft het icoontje greyed out in de instellingen van je HP of is je ontvangst hondsberoerd? Dan kan het probleem te wijten zijn aan een defecte wifi-antenne of een kapotte wifi-chip op het moederbord. De specialisten van MicroFix gaan niet direct over tot reparatie van je HP, maar onderzoeken je laptop eerst grondig. Pas daarna volgt de reparatie. Je wifi-antenne vervangen we tamelijk snel, maar als de chip op je moederbord aan vervanging toe is, duurt dat wat langer. We overleggen dan altijd met je. Zo kun je zelf bepalen of je de kosten en reparatieduur acceptabel vindt of dat je toch liever op zoek gaat naar een andere laptop.

Vochtschade reparatie van je HP?

Het kan iedereen gebeuren: één ongecontroleerde beweging en je drankje vliegt over je laptop! Paniek! Dit kan immers weleens het einde van je laptop betekenen. Nee hoor! Je zet je laptop gewoon snel uit en neemt direct contact op met de HP specialisten van MicroFix. Onze experts weten precies wat we moeten doen om je laptop professioneel te drogen en grondig te reinigen zodat je binnen de kortste keren vergeten bent dat je ooit vochtschade aan je HP had!

Welke HP reparaties voeren wij nog meer uit in Rotterdam?

Natuurlijk kun je ook bij MicroFix terecht als je wat minder spoedeisende reparaties aan je HP laptop wilt laten uitvoeren. We zeggen namelijk niet voor niets: MicroFix maakt blij.

Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook terecht als:

 • Het beeldscherm van je HP aan reparatie toe is.
 • Je een nieuwe batterij nodig hebt .
 • De aansluiting voor de oplaadkabel van je HP defect is.

Geen reparatie van je HP maar een upgrade nodig?

Heb je geen probleem met je HP, maar wordt-ie steeds trager? Dan kan een flinke upgrade uitkomst bieden. We kunnen bijvoorbeeld meer werkgeheugen in je laptop zetten (RAM-geheugen) of je harde schijf vervangen door een grotere harddisk of misschien zelfs een SSD. Dat maakt je HP laptop zo snel dat je hem nauwelijks meer herkent.

Heb je hulp nodig bij het installeren van de nieuwste Windows-versie of zit je opgescheept met malware of een virus? Ook softwarematig weten onze HP specialisten de weg in jouw laptop. We helpen je graag!

Reparatie terwijl er nog fabrieksgarantie van HP op je laptop zit?

Je kunt een HP waar nog garantie op zit natuurlijk laten repareren door HP. Je bent je laptop dan wel een tijdje kwijt. Maar wist je dat MicroFix ook garantiereparaties voor HP mag uitvoeren? Dat kost jou niets en is vaak sneller! Vaak zijn al terwijl je wacht, maar altijd binnen een paar dagen. En natuurlijk houd jij gewoon de garantie van HP. Daar verandert niets aan.

MicroFix HP reparatie rotterdam

Geen garantie meer? MicroFix repareert je HP snel

Is de garantie op je HP al verlopen? Dan kun je vanzelfsprekend ook bij MicroFix terecht. Dan repareren wij je HP zo snel mogelijk en natuurlijk met drie maanden garantie op de reparatie. Om ervoor te zorgen dat jij precies weet wat de reparatie van je HP je gaat kosten, krijg je van ons vooraf een prijsopgave. Dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf. En dat is wel zo fijn!

HP reparatie in Rotterdam

MicroFix bedient vanuit haar vestigingen de hele randstad. Voor HP reparaties in Rotterdam ben je bij ons dus aan het juiste adres, ongeacht tegen welk probleem je aanloopt. Kun jij niet naar een van onze vestigingen komen? Dan halen we je laptop graag bij jou in Rotterdam op voor reparatie en brengen hem zodra we klaar zijn ook weer netjes terug. Maar wist je dat het ook mogelijk is om onze monteur naar Rotterdam te laten komen en je HP daar te laten repareren? Neem contact op via +31 (0) 71 – 568 25 55 voor jouw HP reparatie in Rotterdam!

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek