Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

MacBook

MacBook reparatie in Leiden en Amsterdam? MicroFix helpt!

Dat is balen: je MacBook doet het niet meer. En je hebt ‘m elke dag nodig. Dan wil je natuurlijk dat je device zo snel mogelijk weer werkt. MicroFix voert MacBook reparaties uit in onder meer Leiden en Amsterdam. Vaak binnen enkele dagen en ongeacht het probleem. Of het nu gaat om je toetsenbord, harde schijf, beeldscherm of wat dan ook, wij lossen het voor je op. Valt de reparatie nog binnen de fabrieksgarantie? Dan doen we dit helemaal gratis.

Reparatie met originele Apple onderdelen…

Je MacBook bij ons laten repareren geeft veel voordelen. Wij zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten. Dus ook voor de reparatie van jouw device. We gebruiken altijd alleen originele Apple onderdelen. Want alleen dan blijft je garantie geldig.

…en volgens de richtlijnen van Apple

We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je MacBook daarom met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Zowel voor als na de reparatie.

MicroFix als verlengstuk van Apple

Tegenwoordig geeft Apple 2 jaar garantie op MacBooks. MicroFix is als Authorized Service Provider van Apple een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim uit. Voor jou en voor Apple. Valt je reparatie buiten de garantie?  Ook dan repareren we je MacBook voor je. Je krijgt dan van tevoren een prijsopgave. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Uniek in Nederland

MicroFix is het enige bedrijf in Nederland dat Apple garantie en service biedt zonder zelf producten van Apple te verkopen. We hebben er dus belang bij dat we je MacBook snel en goed repareren. Na de reparatie heb je 3 maanden garantie op het door ons gerepareerde onderdeel. Wel zo prettig.

Je MacBook laten repareren in Amsterdam

Wil je je device laten repareren in Amsterdam? Dat kan! Want hier vind je 2 MicroFix vestigingen:

·         Jan van Galenstraat 60H (Amsterdam-West)

·         Paasheuvelweg 34A (Amsterdam-Zuidoost)

Meer over de MicroFix-vestiging in Amsterdam-West

Woon je in het centrum of aan de westkant van Amsterdam, Haarlem of boven het Noordzeekanaal? Dan ben je voor je MacBook reparatie het beste af bij de MicroFix vestiging aan de Jan van Galenstraat. Er is genoeg (betaalde) parkeerruimte voor de deur of in de buurt. Trouwens, MicroFix Amsterdam-West is niet ver van de Apple Store.

Meer over de MicroFix-vestiging in Amsterdam-Zuidoost

MicroFix Amsterdam-Zuidoost ligt strategisch. Woon of werk je bijvoorbeeld in Amstelveen, Buitenveldert, Diemen, Duivendrecht, de Bijlmermeer of andere plaatsen daar in de buurt? Dan kan je je MacBook reparatie het beste in de MicroFix vestiging in Amsterdam-Zuidoost laten doen. Ook vanuit Utrecht ben je door deze strategische plek bij de snelwegen zó bij ons .

Je MacBook laten repareren in Leiden

Woon of werk je in Leiden? Dan heb je geluk. Want daar zit ons hoofdkantoor. Je vindt ons op het volgende adres:

·         Willem Barentszstraat 21-23

Daar hebben we royale ruimte om je te ontvangen en je MacBook reparatie uit te voeren.

Je MacBook laten repareren in andere MicroFix vestigingen

Leiden of Amsterdam te ver weg voor jou? Geen nood, want MicroFix heeft ook nog 2 andere filialen. Je vindt ons op de volgende locaties:

·         Theresiastraat 82 (Den Haag)

·         Mariniersweg 82a (Rotterdam)

Pick-up & returnservice voor MacBook reparatie in Leiden en Amsterdam

MacBook stuk maar te druk om naar de winkel te gaan? Of gewoon geen zin? Doe dan je voordeel met onze pick-up & returnservice! Deze geldt ook voor MacBook reparatie in Leiden en Amsterdam. Dan kun jij gewoon lekker thuisblijven en halen wij je device bij je op. Je krijgt het gerepareerd en wel weer thuis gebracht. Het beste nieuws: deze haal- en brengservice is helemaal gratis. Maak daarom vandaag nog een afspraak!

MacBook reparatie Leiden
MacBook reparatie Amsterdam-West
MacBook reparatie Amsterdam-Zuidoost