MacBook

MicroFix repareert
je defecte MacBook

Je defecte MacBook repareren we vaak binnen enkele dagen. Valt de MacBook reparatie nog binnen de fabrieksgarantie? Dan is dit helemaal gratis.

Je MacBook bij ons laten repareren geeft veel voordelen, want we zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten, dus ook voor reparatie van jouw MacBook. We gebruiken dan ook enkel en alleen originele Apple MacBook onderdelen. Alleen zo behoud je je garantie.

We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je MacBook daarom met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Zowel voor als na de reparatie.

MacBook reparatie Leiden onder Apple fabrieksgarantie bij MicroFix

Tegenwoordig geeft Apple 2 jaar garantie op MacBooks. MicroFix is als Authorised Service Provider van Apple een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim voor uit. Voor jou en voor Apple.

Valt je reparatie buiten de garantie?  Ook dan repareren we je MacBook voor je. We geven je dan van tevoren een prijsopgave. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

MicroFix is het enige bedrijf in Nederland dat Apple garantie en service verleend zonder zelf producten van Apple te verkopen. We hebben er dus belang bij dat we je MacBook snel en goed repareren.

Na de MacBookreparatie, heb je 3 maanden garantie op het door ons gerepareerde onderdeel. Wel zo prettig.

Waar bij Microfix kan je je MacBook het beste laten repareren?

Waar kan  je je MacBook het beste laten repareren? Microfix heeft twee vestigingen in Amsterdam. Namelijk in de Jan van Galenstraat 60H in Amsterdam-West en in Amsterdam-Zuidoost, Paasheuvelweg 34A. Dus als Amsterdam jouw plek is kan je kiezen. Woon of werk je in de omgeving van Microfix Amsterdam-Zuidoost, zoals bijvoorbeeld Amstelveen, Buitenveldert, Diemen, Duivendrecht of de Bijlmermeer of andere plaatsen daar in de buurt, dan kan je je MacBook reparatie het beste  in de Microfix vestiging in Amsterdam-Zuidoost laten doen. Ook vanaf plaatsen in Utrecht zijn we door ligging bij de snelwegen snel bereikbaar. Woon je in het centrum of aan de West kant van Amsterdam, Haarlem of boven het Noordzee kanaal dan ben je voor je Macbook reparatie het beste af in de Microfix vestiging Amsterdam-West. Microfix Amsterdam-West is niet ver van de Apple store. Je kan bij Microfix Amsterdam-West voor de deur of dichtbij goed betaald parkeren.

De kortste wachttijd heb je in Leiden: Macbook reparatie Leiden

De derde Microfix vestiging is in Leiden, Willem Barentszstraat 21-23. Daar is ons hoofdkantoor en hebben we royale ruimte om je te ontvangen en je MacBook reparatie te verzorgen. De vierde Microfix vestiging komt in november 2020 in Den Haag, Theresiastraat 82. Ook daar kan je dus binnenkort terecht voor je Apple geautoriseerde MacBook reparatie.

MacBook reparatie Leiden
MacBook reparatie Amsterdam-West
MacBook reparatie Amsterdam-Zuidoost