Samsung reparatie Rotterdam

Je gebruikt je Samsung voor alles: navigeren, bellen, e-mailen, videoconferences en gamen. In Rotterdam kun je gewoon niet zonder je Samsung. Dus als hij ermee ophoudt, ben jij niet blij. Gelukkig is de redding nabij: voor de reparatie van je kapotte Samsung kom je gewoon naar MicroFix! Daar wordt hij in no-time blij gemaakt. Wij repareren jouw Samsung smartphone óf tablet snel en vakkundig. En vaak zijn we gewoon klaar met de reparatie van jouw Samsung terwijl je wacht!

microfix samsung reparatie rotterdam

Samsung reparatie en eerlijk advies in Rotterdam

Je wilt natuurlijk niet langer dan strikt noodzakelijk zonder je Samsung zitten. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom zorgen we altijd voor de beste Samsung service. Jouw Samsung repareren we snel en altijd met originele onderdelen. We helpen je trouwens ook graag met eerlijk advies. Bijvoorbeeld als je niet weet of de reparatie van je Samsung nog wel de moeite – en de centen – waard is. Of als je niet weet wat er mis is met je telefoon.

Eigenlijk kunnen we elke vraag over Samsung telefoons, tablets en laptops wel beantwoorden. En ieders probleem oplossen. Maar we branden onze vingers liever niet aan de afstandsbediening van je Samsung TV. Dat is nou eenmaal niet onze specialiteit. Dus: schoenmaker, blijf bij je leest. Zo houden we onze klanten tevreden! Zien we je binnenkort bij een van onze vestigingen voor de reparatie van je Samsung?

Samsung smartphone reparatie in Rotterdam

Het repareren van telefoons is ons dagelijks werk. En we buigen ons al een behoorlijke poos over allerlei telefoongerelateerde problemen. MicroFix bestaat namelijk al sinds 1991 en onze monteurs maken natuurlijk gebruik van alle kennis en ervaring die ze inmiddels opdeden met Samsung-reparaties. We repareren jouw telefoon dan ook vakkundig en vliegensvlug. Vaak gewoon terwijl je wacht onder het genot van een kop hete thee of stevige koffie. Voor welke Samsung telefoon reparatie je bij ons terecht kunt in Rotterdam? Nou, eigenlijk voor iedere reparatie die je kunt bedenken! Maar de drie meest voorkomende reparaties in Rotterdam zijn toch wel:

1. Gebarsten Samsung-scherm

Je typt nog net het laatste berichtje aan je lief terwijl je over de Coolsingel loopt. Dan vraagt iemand je waar de Erasmusbrug is. En terwijl je hem de weg wijst, floept je nieuwe Samsung uit je handen en belandt ie in de goot. Dikke barst dwars over je scherm. Een gebarsten scherm is natuurlijk geen gezicht en het bedienen van wordt er niet prettiger op. Maar zo’n barst is ook een opening waardoor vocht of stof in je toestel komen. En dat zorgt op den duur voor grotere problemen. Bij MicroFix is de reparatie van je scherm eenvoudig geregeld. Gewoon even binnenlopen bij de dichtstbijzijnde vestiging en je telefoon is vaak al klaar terwijl je wacht!

2. Defecte batterij

Direct ná het gebarsten scherm vind je de versleten batterij in deze Samsung reparatie top 3. Hoewel de batterijen van Samsungs echt heel lang mee gaan, is er van een eeuwig leven geen sprake. Na een paar jaar intensief gebruik van je Samsung in Rotterdam zul je merken dat de batterij steeds sneller leegloopt. Of dat opladen een crime wordt. Voor onze Samsung monteurs bij al onze vestigingen is het vervangen van de batterij van jouw Samsung een fluitje van een cent. Zij vervangen jouw batterij dan ook binnen no-time.

3. Samsung back cover reparatie in Rotterdam

Je back cover is een stuk steviger dan het scherm van je Samsung. Maar toch staat deze reparatie van Samsungs op plek 3. Nog bóven waterschade-reparaties, die we ook ontzettend vaak uitvoeren. Of er nu sprake is van versleten of afgebroken bevestigingspinnetjes of je een scheur in de achterkant van je Samsung hebt; bij MicroFix is de reparatie geen probleem. We hebben de meeste onderdelen voor je Samsung gewoon op voorraad en vervangen de back cover terwijl je wacht. Of even wat door de stad slentert. Net waar jij zin in hebt!

Andere Samsung-reparatie in Rotterdam nodig?

Natuurlijk zijn dit niet de enige reparaties die wij voorbij zien komen vanuit Rotterdam. Je kunt bij ons ook terecht als je Samsung tijdens het afwassen in je afwaswater viel, je oplaadpoort naar de knoppen is, of je speakers vervangen moeten worden. En wanneer je headphonejack het niet meer doet of je microfoon er de brui aan heeft gegeven. Nogmaals: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt de reparatie van de hardware van jouw Samsung smartphone met een gerust hart over laten aan de technici van MicroFix.

MicroFix Samsung reparatie rotterdam

Samsung software-reparatie in Rotterdam

Dat wij de hardware van je Samsung repareren, is vast geen verrassing voor je. Je kent ons immers als de grootste serviceprovider van Nederland. Maar wist je dat je ook met problemen met je software bij onze technici in goede handen bent? Als je toestel weigert om nog software-updates te installeren bijvoorbeeld, of als je opslagruimte vol is en je geen idee hebt wat je nog van je toestel kunt verwijderen. Maar ook voor meer spoedeisende softwarematige problemen staan onze specialisten voor je klaar. Als er een proces op hol sloeg en je Samsung bevroren lijkt, of als je last hebt van een corrupte app of een virus bijvoorbeeld. Onze door Samsung opgeleide medewerkers weten in de meeste gevallen het probleem snel te verhelpen. Meestal kan dat zonder dat jouw kostbare informatie verloren gaat. Wil je zeker weten dat we je snel kunnen helpen? Maak dan via onze klantenservice een afspraak voor je Samsung reparatie vanuit Rotterdam.

Samsung tablet-reparatie

Heb je geen probleem met je telefoon, maar hield je tablet er van het ene op het andere moment mee op? Geen stress! MicroFix helpt je uit de brand. Wat het probleem met jouw Samsung ook is. Wij repareren je tablet professioneel en uiteraard met originele Samsung-onderdelen.

Samsung laptop laten repareren?

Of je jouw laptop nu voor je werk, je studie of gewoon voor thuisgebruik hebt, je kunt moeilijk zonder. Dus dan wil je dat de reparatie van je Samsung laptop door een professional wordt uitgevoerd. Maar waar vind je zo’n professional in de buurt van Rotterdam? Bij MicroFix natuurlijk! Want of jij nu kampt met accuproblemen, een kapot beeldscherm of losse toetsen op je toetsenbord, onze Samsung monteurs weten precies wat ze moeten doen om jouw laptop weer tiptop in orde te maken. Weet je niet precies wat er mis is? Dan zetten we graag onze tanden in het onderzoek naar de oorzaak van jouw probleem. De oplossing is bij MicroFix nooit ver weg!

Samsung-reparatie binnen en buiten de garantie in Rotterdam

Voor reparatie van je Samsung kun je altijd bij ons terecht. Of dit nu binnen of buiten de garantie is. MicroFix repareert jouw Samsung altijd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En uiteraard met de originele onderdelen. Als jouw apparaat nog onder de fabrieksgarantie valt, kan MicroFix hem waarschijnlijk gratis voor je repareren. Zonder verlies van de garantie van Samsung. Check dat altijd even bij onze technici!

MicroFix-garantie

Maar ook wanneer de garantie al verliep, kun je zonder zorgen bij MicroFix aankloppen voor jouw reparatie vanuit Rotterdam. Onze medewerkers zijn door Samsung opgeleid en daardoor repareren ze jouw apparaat snel en met kennis van zaken. Daar hebben wij zoveel vertrouwen in dat we je op iedere reparatie standaard drie maanden garantie geven.

Laat jouw Samsung repareren waar en wanneer het jou uitkomt!

Bij MicroFix bepaal je zelf wanneer je jouw Samsung laat repareren. Maak je een afspraak voor de reparatie? Dan heb je geen wachttijd en staan wij klaar op het afgesproken tijdstip om jouw telefoon, smartwatch of tablet zo snel mogelijk weer zo goed als nieuw te hebben. Je kunt natuurlijk ook gewoon even binnenlopen bij een van onze reparatiecentra.

Ga je liever de deur niet uit voor de reparatie?

Kun je niet zelf naar een vestiging komen? Of vermijd je onnodig contact liever? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om je Samsung bij je thuis in Rotterdam op te halen voor reparatie. Zijn we klaar met de reparatie? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar je terug! Dat is in tijden dat je persoonlijk contact zoveel mogelijk moet mijden best handig, toch?

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek
Locaties

Waar vind je
onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten