MacBook Air reparatie

Is je MacBook Air stuk? Dan wil je deze zo snel mogelijk laten repareren. Want of je hem nu gebruikt voor school of voor je werk, je kunt eigenlijk niet zonder! Voor een professionele MacBook Air reparatie kom je natuurlijk naar MicroFix.

Je MacBook bij ons laten fixen geeft veel voordelen, want we zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten, zoals de iPhone, maar ook jouw MacBook. We gebruiken dan ook enkel originele onderdelen. Alleen zo behoud je je garantie.

We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je MacBook met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Zowel voor als na de reparatie.

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
Macbook air reparatie

Welke MacBook Air reparaties voeren wij uit?

MicroFix fixt alles wat er stuk kan gaan aan je MacBook Air. Of je nu vochtschade hebt, een defect beeldscherm of een toetsenbord dat niet meer functioneert.

MicroFix is Apple Authorised Service Provider voor alle Apple producten, dus ook jouw MacBook Air. Daarom gebruiken we alleen originele onderdelen. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit. En weet je zeker dat je nog steeds gebruik kunt maken van je garantie van Apple als dat nodig is.

Wist je trouwens dat MicroFix een onafhankelijke Apple Authorised Service Provider is dat garantie en service verleent zonder zelf producten van Apple te verkopen? We hebben er dus belang bij dat we je MacBook snel en goed repareren.

MicroFix maakt blij!

Reparatie Programma MacBook Air 2018/2019

Heb je een MacBook Air Retina, 13 inch uit 2018 of 2019? Dan kan het zijn dat je problemen hebt met je toetsenbord. Speciaal voor deze modellen geldt dat je in aanmerking kunt komen voor een kosteloze reparatie van je MacBook Air als je één van onderstaande problemen ervaart:

 1. Letters of tekens worden onverwacht herhaald
 2. Letters of tekens verschijnen niet
 3. Toetsen voelen ‘plakkerig’ aan of reageren niet altijd hetzelfde

Ervaar je een van de problemen hierboven? Dan kun je bij MicroFix terecht voor jouw MacBook Air reparatie, want wij zijn Apple Authorised Service Provider.

Vochtschade repareren

Vochtschade is één van de vervelendste dingen die jouw MacBook Air kan overkomen, maar ook van één van de problemen die wij regelmatig tegenkomen. Het is zo gebeurd: in een onbewaakt ogenblik gaat er een kop koffie of thee over je MacBook Air. Natuurlijk veeg of dep je het vocht direct op, zet je MacBook Air uit. Maar nadat je hem een poosje hebt laten drogen, beginnen de problemen pas echt…

Misschien start je MacBook Air helemaal niet meer op, flikkert het beeldscherm, of werkt je toetsenbord of trackpad niet meer. Vocht in je MacBook Air gaat vroeg of laat voor grote problemen zorgen. Wij adviseren dan ook je Mac niet meer aan te zetten zodat er geen onnodige onderdelen defect raken.

Maar gelukkig repareert MicroFix jouw MacBook Air snel en met goede service.

Problemen met je accu oplossen

Aangezien de MacBook Air over het algemeen een stuk langer meegaat dan een ander merk laptop, gebruik je hem ook langer. Na een poosje kan het gebeuren dat je accu het niet meer zo goed doet. Hij laadt bijvoorbeeld niet meer goed op. Of je MacBook Air moet continu aan de lader aangesloten zijn.

En in het ergste geval kan het zelfs voorkomen dat je accu een keer helemaal leeg was en nu niet meer op wilt starten. Dit is simpelweg een kwestie van slijtage van je accu. Je MacBook Air kan ook trager worden door een versleten accu. Wanneer je jouw MacBook Air batterij laat vervangen, zijn de problemen hierboven vaak direct verholpen.

Natuurlijk kun je ook voor andere MacBook Air reparaties bij ons terecht!

MicroFix maakt blij. Altijd, dus ook wanneer je een andere reparatie aan je MacBook Air wilt laten uitvoeren. Bijvoorbeeld voor de reparatie van:

 • Vervanging van je beeldschermfrotte
 • Vervanging van je harde schijf of SSD
 • Reparatie van je speakers
 • Reparatie van het trackpad
 • Als je niet precies weet wat er mis is met je MacBook Air

Pick-up & Return service

Een andere optie is onze Pick-up & Return service. Wij halen en brengen je MacBook Air bij jou thuis op, helemaal gratis. Overal in Nederland, en ook buiten de garantie!

Je kan je MacBook Air ook zelf opsturen. De verantwoordelijkheid voor de verpakking en verzending ligt dan bij jou.

Klaar terwijl je wacht of vanuit huis?

We kunnen ons voorstellen dat je niet langer dan strikt nodig zonder jouw MacBook Air wilt zitten. Daarom kun je bij ons gewoon langskomen op een van onze vestigingen voor de reparatie van je laptop. Past dit niet in jouw drukke schema? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om je laptop bij je thuis op te halen voor reparatie. Zijn we klaar met het repareren van je scherm? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug!

Pick-up & Return service voor jouw MacBook Air is tijdelijk gratis. Blijf vooral thuis en wij halen het toestel bij je op.

MacBook fabrieksgarantie bij MicroFix

Tegenwoordig geeft Apple twee jaar garantie op MacBooks. MicroFix is als Apple Authorised Service Provider een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim uit voor jou en voor Apple.

Valt je reparatie buiten de garantie? Ook dan fixen we je MacBook voor je. We geven je dan van tevoren een prijsopgave. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Na het fixen, heb je 3 maanden garantie op het door ons gerepareerde onderdeel. Wel zo prettig.

Apple service provider Microfix
microfix macbook air reparatie

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek