MacBook Air reparatie

Is je MacBook Air stuk? Dan wil je deze zo snel mogelijk laten repareren. Want of je hem nu gebruikt voor school of voor je werk, je kunt eigenlijk niet zonder! Voor een professionele MacBook Air reparatie kom je natuurlijk naar MicroFix.

Je MacBook bij ons laten fixen geeft veel voordelen, want we zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten, zoals de iPhone, maar ook jouw MacBook. We gebruiken dan ook enkel originele onderdelen. Alleen zo behoud je je garantie.

We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je MacBook met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Zowel voor als na de reparatie.

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
Macbook air reparatie

Welke MacBook Air reparaties voeren wij uit?

MicroFix fixt alles wat er stuk kan gaan aan je MacBook Air. Of je nu vochtschade hebt, een defect beeldscherm of een toetsenbord dat niet meer functioneert.

MicroFix is Apple Authorised Service Provider voor alle Apple producten, dus ook jouw MacBook Air. Daarom gebruiken we alleen originele onderdelen. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit. En weet je zeker dat je nog steeds gebruik kunt maken van je garantie van Apple als dat nodig is.

Wist je trouwens dat MicroFix een onafhankelijke Apple Authorised Service Provider is dat garantie en service verleent zonder zelf producten van Apple te verkopen? We hebben er dus belang bij dat we je MacBook snel en goed repareren.

Reparatie Programma MacBook Air 2018/2019

Heb je een MacBook Air Retina, 13 inch uit 2018 of 2019? Dan kan het zijn dat je problemen hebt met je toetsenbord. Speciaal voor deze modellen geldt dat je in aanmerking kunt komen voor een kosteloze reparatie van je MacBook Air als je één van onderstaande problemen ervaart:

 1. Letters of tekens worden onverwacht herhaald
 2. Letters of tekens verschijnen niet
 3. Toetsen voelen ‘plakkerig’ aan of reageren niet altijd hetzelfde

Ervaar je een van de problemen hierboven? Dan kun je bij MicroFix terecht voor jouw MacBook Air reparatie, want wij zijn Apple Authorised Service Provider.

Vochtschade repareren

Vochtschade is één van de vervelendste dingen die jouw MacBook Air kan overkomen, maar ook van één van de problemen die wij regelmatig tegenkomen. Het is zo gebeurd: in een onbewaakt ogenblik gaat er een kop koffie of thee over je MacBook Air. Natuurlijk veeg of dep je het vocht direct op, zet je MacBook Air uit. Maar nadat je hem een poosje hebt laten drogen, beginnen de problemen pas echt…

Misschien start je MacBook Air helemaal niet meer op, flikkert het beeldscherm, of werkt je toetsenbord of trackpad niet meer. Vocht in je MacBook Air gaat vroeg of laat voor grote problemen zorgen. Wij adviseren dan ook je Mac niet meer aan te zetten zodat er geen onnodige onderdelen defect raken.

Maar gelukkig repareert MicroFix jouw MacBook Air snel en met goede service.

Problemen met je accu oplossen

Aangezien de MacBook Air over het algemeen een stuk langer meegaat dan een ander merk laptop, gebruik je hem ook langer. Na een poosje kan het gebeuren dat je accu het niet meer zo goed doet. Hij laadt bijvoorbeeld niet meer goed op. Of je MacBook Air moet continu aan de lader aangesloten zijn.

En in het ergste geval kan het zelfs voorkomen dat je accu een keer helemaal leeg was en nu niet meer op wilt starten. Dit is simpelweg een kwestie van slijtage van je accu. Je MacBook Air kan ook trager worden door een versleten accu. Wanneer je jouw MacBook Air batterij laat vervangen, zijn de problemen hierboven vaak direct verholpen.

Natuurlijk kun je ook voor andere MacBook Air reparaties bij ons terecht!

Ja, je kan ook voor andere reparaties bij MicroFix terecht. Bijvoorbeeld:

 • Vervanging van je beeldschermfrotte
 • Vervanging van je harde schijf of SSD
 • Reparatie van je speakers
 • Reparatie van het trackpad
 • Als je niet precies weet wat er mis is met je MacBook Air

Pick-up & Return service

Een andere optie is onze Pick-up & Return service. Wij halen en brengen je MacBook Air bij jou thuis op, helemaal gratis. Overal in Nederland, en ook buiten de garantie!

Je kan je MacBook Air ook zelf opsturen. De verantwoordelijkheid voor de verpakking en verzending ligt dan bij jou.

Klaar terwijl je wacht of vanuit huis?

We kunnen ons voorstellen dat je niet langer dan strikt nodig zonder jouw MacBook Air wilt zitten. Daarom mag je langskomen in onze winkel in Leiden Past dit niet in jouw drukke schema? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om je laptop bij je thuis op te halen voor reparatie. Zijn we klaar met het repareren van je scherm? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug!

Meer informatie over de pickup & return service   >

MacBook fabrieksgarantie bij MicroFix

Tegenwoordig geeft Apple twee jaar garantie op MacBooks. MicroFix is als Apple Authorised Service Provider een soort verlengstuk van Apple op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim uit voor jou en voor Apple.

Valt je reparatie buiten de garantie? Ook dan fixen we je MacBook voor je. We geven je dan van tevoren een prijsopgave. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Na het fixen, heb je 3 maanden garantie op het door ons gerepareerde onderdeel. Wel zo prettig.

Apple service provider Microfix
microfix macbook air reparatie

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij ons hoofdkantoor en werkplaats in Leiden. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 36,30 € 30,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 72,60 € 60,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Matrixprinter
 • Multifunctional/ MFP
 • Inktprinter
 • Laserprinter
 • Overige Apparatuur
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

Iphone 13 op aanraden van medewerker ingeleverd om NFC te maken.
Was eerst wat huiverig om telefoon zomaar in te leveren.
De medewerker was zeer overtuigend en nam mijn twijfel weg. Achteraf bleek volledig terecht.
Best case scenario kwam uit en had de iphone binnen 2 dagen gemaakt en wel weer terug.
Top zaak met vaklui in dienst.

Edward

Ik heb recent mijn iPhone X zijn batterij laten vervangen. Was heel snel gebeurd in Leiden. Top service!

Hans

Mijn Macbook was gecrasht
Mijn Macbook was gecrasht. Harde schijf werd niet herkend. De zeer vriendelijke technicus van Microfix heeft 2 uur lang gewerkt naar een oplossing, helaas was het moederbord defect. Ondanks alle tijd die erin gestoken is hoefde ik niets te betalen. Een pleister op de wond, maar toch heel erg gewaardeerd.

Saun

Accu vervangen van iPhoneXS het duurde…
Accu vervangen van iPhoneXS het duurde wat langer voor ik het toestel terug had, maar werd aangenaam verrast toen ik de telefoon inschakelde, wat blijkt…zijn de speakers ook geheel gratis vervangen.
Toestel werd keurig verpakt weer teruggestuurd. Alles samengevat, het duurde wat langer voordat ik het toestel terug had (iets meer dan een week) maar wel zeer tevreden. Ik zou MicroFix aanraden als het werk goed gedaan moet worden. Top Service !!!

Paul

De eerste keer ben ik geholpen met een nieuwe batterij voor mijn MacBook, nu een jaar geleden. Alles functioneert nog steeds probleemloos. Recentelijk was mijn iPhone in het water gevallen en niet meer te redden. De volgende dag was een nieuwe voor me besteld. Goede service, duidelijke informatie en ze houden zich aan afspraken. Een betrouwbaar en deskundig bedrijf.

JVP

Ik heb de accu van mijn Iphone 7plus laten vervangen. Ik kon zonder afspraak terecht. De professionele uitstraling van de bedrijfsinrichting gaf mij een betrouwbaar gevoel. Dit in tegenstelling van veel bedrijfjes waar ook telefoonreparatieservice wordt aangeboden. De medewerker heeft mij plezierig en correct geholpen. In korte tijd was mijn toestel weer helemaal in orde, voor een zeer aanvaardbare prijs. Al eerder had ik goede ervaring met dit bedrijf. Aanbevelenswaardig!

Johan

De reparatie van de laptop werd snel en professioneel uitgevoerd. Jammer dat de lenovo levertijd zo lang was voor een batterij

Carlo

Niet goedkoop zo’n moederbord van Mac mini vervangen. Verder geen klachten. Prima bedrijf. Had wel de techneut zelf even gesproken willen hebben over hoe zoiets nu na 2 jaar kapot kan gaan.

Maarten

Schermreparatie goed en snel uitgevoerd. Enige minpuntje dat het nieuwe scherm best duur was – al zal Microfix daar misschien niet zo veel aan kunnen doen.

Mooie wachtruimte om te wachten terwijl je iPhone word gerepareerd

Alexander

Contact is goed. Goede service en het ontstane probleem en inzicht daarmee om te gaan was zeer professioneel. We zijn tot een mooi compromis gekomen en daarmee werd de zaak tot volle tevredenheid afgehandeld!

J van der Plas

Mijn 2 maanden oude iPad kreeg in het scherm ineens onverklaarbare strepen, dus heb ik deze opgestuurd naar het reparatiecentrum.

Ik heb binnen 1,5 week een splinternieuwe iPad toegestuurd gekregen. Mailtjes omtrent de reparatie werden altijd meteen beantwoord.

Topservice!
Dankjewel!!!

Iwan

Mijn printer deed het meer. Gelukkig heeft MicroFix het weer opgelost!

Snelle service. Dankjewel!

Donna