MacBook Pro reparatie

Is je MacBook Pro stuk? Dan wil je deze zo snel mogelijk laten repareren. Want of je hem nu gebruikt voor grafische of ‘normale’ werkzaamheden, je kunt hem eigenlijk niet missen! Voor een snelle MacBook Pro reparatie met goede service kom je natuurlijk naar Microfix.

Je defecte MacBook Pro repareren we vaak binnen enkele dagen. Valt het fixen nog binnen de fabrieksgarantie? Dan is dit helemaal gratis. Je MacBook bij ons laten fixen geeft veel voordelen, want we zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten, zoals de iPhone of MacMini, maar ook jouw MacBook Pro. We gebruiken dan ook enkel originele onderdelen. Alleen zo behoud je je garantie.

We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je MacBook met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Zowel voor als na de reparatie.

apple-authorized-dealer-png-autorised-apple-service-centre-gold-coast-550
Macbook pro reparatie

Welke MacBook Pro reparaties voeren wij uit?

Microfix fixt alles wat er stuk kan gaan aan je MacBook Pro. Of je nu vochtschade hebt, een defect beeldscherm of een toetsenbord dat niet meer functioneert.

Wist je trouwens dat Microfix een onafhankelijke Apple Authorised Service Provider is die garantie en service verleent zonder zelf producten van Apple te verkopen? We hebben maar één belang, jouw MacBook snel en goed repareren.

Microfix maakt blij!

Beeldscherm van je MacBook Pro repareren?

Heeft je MacBook Pro een flinke smakkerd gemaakt en is je beeldscherm gebarsten? Auch! Dat is balen. Maak dan snel een afspraak bij MicroFox voor de reparatie van je MacBook Pro beeldscherm: we vervangen jouw gebarsten scherm snel en vakkundig.

Maar ook als je beeldscherm een van onderstaande kuren vertoont, ben je bij ons aan het juiste adres:

 • Strepen in je LCD-scherm
 • Vlekken in het display
 • Backlight werkt niet meer
 • Coating van je Retina scherm laat los of is beschadigd

Problemen met je accu oplossen

MacBook Pro’s gaan ontzettend lang mee. Hun levensduur is veel langer dan een ander merk laptop. Doordat je MacBook Pro na verloop van tijd een behoorlijk aantal laadcycli heeft doorlopen, kan het gebeuren dat je accu terugloopt in capaciteit. Hij laadt bijvoorbeeld niet meer goed op.

Of je MacBook Pro moet continu aan de lader aangesloten zijn. En in het ergste geval kan het zelfs voorkomen dat je accu een keer helemaal leeg was en nu niet meer op wilt starten. Slijtage is in dit geval de boosdoener. Je MacBook Pro kan ook trager worden door een versleten accu. Wanneer je de accu van jouw MacBook Pro laat vervangen, zijn bovenstaande problemen vaak direct verholpen.

Toetsenbord reageert niet

Een ander veel voorkomend probleem bij de MacBook Pro is dat het toetsenbord ineens kan stoppen met werken. In veel gevallen zit er dan een vuiltje onder één van de toetsen. Je kunt natuurlijk proberen dit voorzichtig zelf schoon te maken met perslucht, maar dit lost het probleem lang niet altijd op. Jouw MacBook Pro kan namelijk last hebben van een veel voorkomend toetsenbord-probleem. Het toetsenbord van je MacBook:

 • Herhaalt tekens of letters onverwacht
 • Slaat bepaalde toetsen niet aan, waardoor letters of tekens niet verschijnen
 • Voelt ‘plakkerig’ aan of reageert niet altijd hetzelfde

Is dit het geval bij jouw MacBook Pro? Controleer dan in ieder geval even of jouw MacBook in aanmerking komt voor het serviceprogramma van Apple. Reparatie is dan vaak kosteloos bij Microfix. Staat jouw MacBook Pro niet in het lijstje, maar heeft hij wel dezelfde symptomen? Dan helpen we je natuurlijk ook graag weer op weg.

Pick up & Return service

Een andere optie is onze Pick up & Return service. Wij halen en brengen je Ipad bij jou thuis op, helemaal gratis. Overal in Nederland, en ook buiten de garantie!
Je kan je Ipad ook zelf opsturen. De verantwoordelijkheid voor de verpakking en verzending ligt dan bij jou.

Natuurlijk kun je ook voor andere MacBook Pro reparaties bij ons terecht!

Microfix maakt blij. Altijd, dus ook wanneer je een andere reparatie aan je MacBook Pro wilt laten uitvoeren. Bijvoorbeeld voor de reparatie van:

 • Vochtschade valschade stootschade aan je MacBook Pro
 • Vervanging van je harde schijf of SSD
 • Reparatie van je speakers
 • Reparatie van het trackpad
 • Als je niet precies weet wat er mis is met je MacBook Pro
microfix macbook pro reparatie

MacBook fabrieksgarantie bij Microfix

Tegenwoordig geeft Apple twee jaar garantie aan consumenten op MacBooks. Microfix is als Apple Authorised Service Provider de aangewezen partij op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim uit voor jou en voor Apple.

Valt je reparatie buiten de garantie? Ook dan fixen we ‘m voor je. We geven je dan van tevoren een prijsopgave. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Na het fixen heb je 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Wel zo prettig.

Klaar terwijl je wacht of vanuit huis?

We kunnen ons voorstellen dat je niet langer dan strikt nodig zonder jouw MacBook Pro wilt zitten. Daarom kun je bij ons gewoon langskomen op een van onze vestigingen voor de reparatie van je laptop. Past dit niet in jouw drukke schema? Dan bieden we je ook de mogelijkheid* om je laptop bij je thuis op te halen voor reparatie. Zijn we klaar met het repareren van je toestel? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug!

*Pick up & Return service voor jouw MacBook Pro is tijdelijk gratis. Blijf vooral thuis en wij halen het toestel bij je op.

Onze tarieven

Voor veel reparaties hebben wij vaste tarieven. Bij het aanmelden van uw reparatie ziet u vooraf het tarief van uw reparatie. Voor de reparaties waarvoor we geen vast reparatietarief hebben doen wij vooraf eerst een prijsopgave. Indien u, na het ontvangen van de prijsopgave, besluit van de reparatie af te zien berekenen wij u naast de transport- of voorrijkosten ook onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten verschillen per product.

Onderzoekskosten

Wanneer wij u, na grondige diagnose van uw defecte apparaat, een prijsopgave doen en u besluit niet tot reparatie over te gaan berekenen wij u onderzoekskosten. De hoogte van de onderzoekskosten zijn product afhankelijk. Indien wij uw apparaat niet kunnen repareren berekenen wij u uiteraard ook geen onderzoekskosten. Wanneer wij na uitvoerig testen van uw apparaat géén klacht hebben kunnen constateren (no-fault-found) zullen wij ook de onderzoekskosten in rekening brengen.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Smartphone
 • Tablet
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 59,29 € 49,00 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt MicroFix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam en Den-Haag. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.