MacBook Pro reparatie

Is je MacBook Pro stuk? Dan wil je deze zo snel mogelijk laten repareren. Want of je hem nu gebruikt voor grafische of ‘normale’ werkzaamheden, je kunt hem eigenlijk niet missen! Voor een snelle MacBook Pro reparatie met goede service kom je natuurlijk naar Microfix.

Je defecte MacBook Pro repareren we vaak binnen enkele dagen. Valt het fixen nog binnen de fabrieksgarantie? Dan is dit helemaal gratis. Je MacBook bij ons laten fixen geeft veel voordelen, want we zijn door Apple geautoriseerd voor de reparatie van alle Apple producten, zoals de iPhone of MacMini, maar ook jouw MacBook Pro. We gebruiken dan ook enkel originele onderdelen. Alleen zo behoud je je garantie.

We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt. We testen je MacBook met speciale Apple software en volgens de Apple richtlijnen. Zowel voor als na de reparatie.

Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
Macbook pro reparatie

Welke MacBook Pro reparaties voeren wij uit?

Microfix fixt alles wat er stuk kan gaan aan je MacBook Pro. Of je nu vochtschade hebt, een defect beeldscherm of een toetsenbord dat niet meer functioneert.

Wist je trouwens dat Microfix een onafhankelijke Apple Authorised Service Provider is die garantie en service verleent zonder zelf producten van Apple te verkopen? We hebben maar één belang, jouw MacBook snel en goed repareren.

Beeldscherm van je MacBook Pro repareren?

Heeft je MacBook Pro een flinke smakkerd gemaakt en is je beeldscherm gebarsten? Auch! Dat is balen. Maak dan snel een afspraak bij MicroFox voor de reparatie van je MacBook Pro beeldscherm: we vervangen jouw gebarsten scherm snel en vakkundig.

Maar ook als je beeldscherm een van onderstaande kuren vertoont, ben je bij ons aan het juiste adres:

 • Strepen in je LCD-scherm
 • Vlekken in het display
 • Backlight werkt niet meer
 • Coating van je Retina scherm laat los of is beschadigd

Problemen met je accu oplossen

MacBook Pro’s gaan ontzettend lang mee. Hun levensduur is veel langer dan een ander merk laptop. Doordat je MacBook Pro na verloop van tijd een behoorlijk aantal laadcycli heeft doorlopen, kan het gebeuren dat je accu terugloopt in capaciteit. Hij laadt bijvoorbeeld niet meer goed op.

Of je MacBook Pro moet continu aan de lader aangesloten zijn. En in het ergste geval kan het zelfs voorkomen dat je accu een keer helemaal leeg was en nu niet meer op wilt starten. Slijtage is in dit geval de boosdoener. Je MacBook Pro kan ook trager worden door een versleten accu. Wanneer je de accu van jouw MacBook Pro laat vervangen, zijn bovenstaande problemen vaak direct verholpen.

Toetsenbord reageert niet

Een ander veel voorkomend probleem bij de MacBook Pro is dat het toetsenbord ineens kan stoppen met werken. In veel gevallen zit er dan een vuiltje onder één van de toetsen. Je kunt natuurlijk proberen dit voorzichtig zelf schoon te maken met perslucht, maar dit lost het probleem lang niet altijd op. Jouw MacBook Pro kan namelijk last hebben van een veel voorkomend toetsenbord-probleem. Het toetsenbord van je MacBook:

 • Herhaalt tekens of letters onverwacht
 • Slaat bepaalde toetsen niet aan, waardoor letters of tekens niet verschijnen
 • Voelt ‘plakkerig’ aan of reageert niet altijd hetzelfde

Is dit het geval bij jouw MacBook Pro? Controleer dan in ieder geval even of jouw MacBook in aanmerking komt voor het serviceprogramma van Apple. Reparatie is dan vaak kosteloos bij Microfix. Staat jouw MacBook Pro niet in het lijstje, maar heeft hij wel dezelfde symptomen? Dan helpen we je natuurlijk ook graag weer op weg.

Pick up & Return service

Een andere optie is onze Pick up & Return service. Wij halen en brengen je Ipad bij jou thuis op, helemaal gratis. Overal in Nederland, en ook buiten de garantie!
Je kan je Ipad ook zelf opsturen. De verantwoordelijkheid voor de verpakking en verzending ligt dan bij jou.

Natuurlijk kun je ook voor andere MacBook Pro reparaties bij ons terecht!

Microfix maakt blij. Altijd, dus ook wanneer je een andere reparatie aan je MacBook Pro wilt laten uitvoeren. Bijvoorbeeld voor de reparatie van:

 • Vochtschade valschade stootschade aan je MacBook Pro
 • Vervanging van je harde schijf of SSD
 • Reparatie van je speakers
 • Reparatie van het trackpad
 • Als je niet precies weet wat er mis is met je MacBook Pro
Apple service provider Microfix
microfix macbook pro reparatie

MacBook fabrieksgarantie bij Microfix

Tegenwoordig geeft Apple twee jaar garantie aan consumenten op MacBooks. Microfix is als Apple Authorised Service Provider de aangewezen partij op garantie- en servicegebied. Wij voeren de garantieclaim uit voor jou en voor Apple.

Valt je reparatie buiten de garantie? Ook dan fixen we ‘m voor je. We geven je dan van tevoren een prijsopgave. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Na het fixen heb je 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Wel zo prettig.

Klaar terwijl je wacht of vanuit huis?

We kunnen ons voorstellen dat je niet langer dan strikt nodig zonder jouw MacBook Pro wilt zitten. Daarom kan je langskomen bij ons in de winkel in Leiden. Past dit niet in jouw drukke schema? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om je laptop bij je thuis op te halen voor reparatie. Zijn we klaar met het repareren van je toestel? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug!

Meer informatie over de pickup & return service   >

 

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij ons hoofdkantoor en werkplaats in Leiden. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 36,30 € 30,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 72,60 € 60,00 excl.
 • Computer
 • Notebook
 • Matrixprinter
 • Multifunctional/ MFP
 • Inktprinter
 • Laserprinter
 • Overige Apparatuur
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

Iphone 13 op aanraden van medewerker ingeleverd om NFC te maken.
Was eerst wat huiverig om telefoon zomaar in te leveren.
De medewerker was zeer overtuigend en nam mijn twijfel weg. Achteraf bleek volledig terecht.
Best case scenario kwam uit en had de iphone binnen 2 dagen gemaakt en wel weer terug.
Top zaak met vaklui in dienst.

Edward

Ik heb recent mijn iPhone X zijn batterij laten vervangen. Was heel snel gebeurd in Leiden. Top service!

Hans

Mijn Macbook was gecrasht
Mijn Macbook was gecrasht. Harde schijf werd niet herkend. De zeer vriendelijke technicus van Microfix heeft 2 uur lang gewerkt naar een oplossing, helaas was het moederbord defect. Ondanks alle tijd die erin gestoken is hoefde ik niets te betalen. Een pleister op de wond, maar toch heel erg gewaardeerd.

Saun

Accu vervangen van iPhoneXS het duurde…
Accu vervangen van iPhoneXS het duurde wat langer voor ik het toestel terug had, maar werd aangenaam verrast toen ik de telefoon inschakelde, wat blijkt…zijn de speakers ook geheel gratis vervangen.
Toestel werd keurig verpakt weer teruggestuurd. Alles samengevat, het duurde wat langer voordat ik het toestel terug had (iets meer dan een week) maar wel zeer tevreden. Ik zou MicroFix aanraden als het werk goed gedaan moet worden. Top Service !!!

Paul

De eerste keer ben ik geholpen met een nieuwe batterij voor mijn MacBook, nu een jaar geleden. Alles functioneert nog steeds probleemloos. Recentelijk was mijn iPhone in het water gevallen en niet meer te redden. De volgende dag was een nieuwe voor me besteld. Goede service, duidelijke informatie en ze houden zich aan afspraken. Een betrouwbaar en deskundig bedrijf.

JVP

Ik heb de accu van mijn Iphone 7plus laten vervangen. Ik kon zonder afspraak terecht. De professionele uitstraling van de bedrijfsinrichting gaf mij een betrouwbaar gevoel. Dit in tegenstelling van veel bedrijfjes waar ook telefoonreparatieservice wordt aangeboden. De medewerker heeft mij plezierig en correct geholpen. In korte tijd was mijn toestel weer helemaal in orde, voor een zeer aanvaardbare prijs. Al eerder had ik goede ervaring met dit bedrijf. Aanbevelenswaardig!

Johan

De reparatie van de laptop werd snel en professioneel uitgevoerd. Jammer dat de lenovo levertijd zo lang was voor een batterij

Carlo

Niet goedkoop zo’n moederbord van Mac mini vervangen. Verder geen klachten. Prima bedrijf. Had wel de techneut zelf even gesproken willen hebben over hoe zoiets nu na 2 jaar kapot kan gaan.

Maarten

Schermreparatie goed en snel uitgevoerd. Enige minpuntje dat het nieuwe scherm best duur was – al zal Microfix daar misschien niet zo veel aan kunnen doen.

Mooie wachtruimte om te wachten terwijl je iPhone word gerepareerd

Alexander

Contact is goed. Goede service en het ontstane probleem en inzicht daarmee om te gaan was zeer professioneel. We zijn tot een mooi compromis gekomen en daarmee werd de zaak tot volle tevredenheid afgehandeld!

J van der Plas

Mijn 2 maanden oude iPad kreeg in het scherm ineens onverklaarbare strepen, dus heb ik deze opgestuurd naar het reparatiecentrum.

Ik heb binnen 1,5 week een splinternieuwe iPad toegestuurd gekregen. Mailtjes omtrent de reparatie werden altijd meteen beantwoord.

Topservice!
Dankjewel!!!

Iwan

Mijn printer deed het meer. Gelukkig heeft MicroFix het weer opgelost!

Snelle service. Dankjewel!

Donna