iPhone 11 Serviceprogramma  voor problemen met touchscreen

Een klein percentage van de iPhone 11 gebruikers kampt met problemen met het beeldscherm. Het gaat om iPhone 11’s die gemaakt zijn tussen november 2019 en mei 2020. Het meest voorkomende probleem; het beeldscherm dat niet reageert op aanrakingen. Microfix voert in opdracht van Apple het iPhone 11 serviceprogramma voor touchscreens uit. Denk je  last te hebben van dit probleem? In dit programma inspecteert Microfix de iPhone 11 die wat betreft serienummer en aankoopdatum in het speciale Apple programma valt. Als alles aan de eisen voldoet mogen we het defect kosteloos herstellen.

Heb je last van dit probleem? Dan is de kans groot dat Microfix dit gratis voor je repareert. Klik op deze link om te kijken of jouw iPhone onder het iPhone 11 serviceprogramma valt. Let op: alleen bij de iPhone 11 die binnen de bovenstaande termijn geproduceerd is, heb je kans op gratis telefoon reparatie.**

Blijkt dat jouw iPhone niet onder het serviceprogramma valt? Ook dan helpen we je graag. Microfix is een officiële serviceprovider van Apple, wat betekent dat we werken volgens de hoge eisen die worden gesteld op het gebied van kwaliteit en service. Daarnaast werkt MicroFix uitsluitend met officiële Apple onderdelen en wordt het team getraind door Apple. In verband met Corona en wisselende drukte is het noodzakelijk dat u voor een bezoek aan onze vestigingen in Amsterdam een afspraak maakt. Maar ook dan kan er soms nog wachttijd optreden. Dus bel 071 – 568 25 55

**Bepaalde beschadigingen aan de iPhone 11 of het scherm kunnen er toe leiden dat wij conform  de Apple regels, dit probleem niet kosteloos voor u mogen oplossen.

Links:

- iPhone reparatie
- Pick-up en return service
- AirPods Pro serviceprogramma

Apple-dealer

 

 

iPhone-11-serviceprogramma

 

VERTROUWEN IS BELANGRIJK

Wat zeggen
onze klanten?

"Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje 🙂 "

Marc Sulsters

"Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek
dell
samsung
asus
Untitled-1
acer
lenovo
sony

Veelgestelde vragen

Contactgegevens

Op welke manier kan ik MicroFix bereiken?

Je kunt Microfix op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch op het nummer 071-5682555 van maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, per e-mail info@microfix.nl, via Facebook of Twitter.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij hebben verschillende vestigingen in Leiden, Amsterdam en Den-Haag. Klik hier om alle vestigingen te bekijken.

Leiden 01 02 Amsterdam West maandag t/m vrijdag: 9:00 – 18:00 uur
zaterdag : 9:00 – 17:00 uur
zondag: gesloten
Bekijk vestiging → 02 Amsterdam West 03 Amsterdam Zuid Oost 03 Amsterdam ZO maandag t/m vrijdag: 8:30 – 17:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten
Bekijk vestiging → 01 Leiden maandag t/m vrijdag: 8:30 – 17:00 uur
zaterdag en zondag: gesloten
Bekijk vestiging → Onze vestigingen