Reparatie aanmelden of afspraak maken
Menu

iPhone repareren Rotterdam

Is je iPhone stuk? Laat dan vakkundig jouw iPhone repareren. Als je in Rotterdam woont, repareren de experts van MicroFix je iPhone terwijl je wacht! Het maakt niet uit welke iPhone je hebt: de inmiddels ‘antieke’ iPhone 4 of het allernieuwste model. In onze vestiging in Rotterdam repareren we iedere iPhone. En vanzelfsprekend krijg je garantie op iedere iPhone-reparatie die wij uitvoeren. MicroFix fixt álles wat er stuk kan aan je iPhone. Zo kan MicroFix Rotterdam bijvoorbeeld het scherm van iPhone vervangen. Maar we kunnen ook:

 • Batterij vervangen
 • De oorspeaker repareren
 • De microfoon repareren
 • Wifi problemen verhelpen
 • De camera of selfie-camera vervangen
Geautoriseerde Apple Service provider Microfix
iPhone reparatie Rotterdam

iPhone scherm vervangen in Rotterdam

Er zijn eigenlijk maar drie redenen om je iPhonescherm te vervangen en valschade is de meest voor de hand liggende. Maar wist je dat je ook drukschade aan je iPhone scherm kunt krijgen?

Drukschade

Drukschade komt niet zo vaak voor als een gebroken scherm, maar is net zo vervelend. Drukschade ontstaat doordat er grote druk op het scherm van je iPhone komt te staan. Dat klinkt onwaarschijnlijk, want je legt natuurlijk geen betonblokken op je iPhone, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Als je bijvoorbeeld je telefoon standaard in de achterzak van je broek hebt, kan het toestel licht buigen. Daardoor ontstaat er druk op het scherm en kan het stuk gaan. Je herkent drukschade aan lichte of donkere vlekken op je scherm. Heeft jouw iPhone drukschade? Geen paniek: onze experts in Rotterdam zijn razendsnel in iPhones repareren!

Je scherm reageert niet

Als je scherm niet of nauwelijks reageert op aanraking, of als je iPhonescherm reageert terwijl je niets doet, kunnen er meerdere oorzaken zijn: je scherm moet vervangen worden of de batterij van je iPhone heeft zijn beste tijd gehad.

iPhone batterij repareren in Rotterdam

Er zijn verschillende signalen die aangeven dat jouw batterij aan vervanging toe is. We sommen de meest voorkomende even voor je op:

 1. Je iPhone wordt heet
 2. De batterij loopt sneller leeg dan een ballon
 3. De capaciteit van je batterij ligt na laden onder de 80%

Waarom laat je MicroFix jouw iPhone repareren?

Jouw iPhone repareren kun je laten doen door onze experts in Rotterdam. We hebben enorm veel ervaring. Maar bij Microfix begrijpen ook we hoe belangrijk jouw smartphone voor je is. Je wilt niet met een defecte iPhone rondlopen, maar je wilt hem ook geen dagen kwijt zijn. Daarom doen we er altijd alles aan om hem zo snel mogelijk weer aan je terug te geven. Gerepareerd en wel, natuurlijk. Vaak is hij gewoon klaar terwijl je wacht, meestal binnen een half uur!

MicroFix is Apple Authorised Service Provider voor alle Apple producten, dus ook jouw iPhone. Daarom gebruiken we alleen originele onderdelen. Zo ben je verzekerd van hoge kwaliteit. En weet je zeker dat je nog steeds gebruik kunt maken van je garantie van Apple als dat nodig is.

We houden ons daarbij strikt aan de garantieregels die Apple stelt en repareren je iPhone alleen met originele onderdelen. We testen je iPhone zowel vóór als na de reparatie met speciale Apple software en volgens de richtlijnen van Apple.

Onze garantie

Wanneer de reparatie van je iPhone niet onder de garantie valt, is het verstandig om hem toch te laten repareren. Lang niet iedere Apple reseller of reparateur kan “klaar terwijl je wacht” reparaties uitvoeren. Je iPhone wordt dan voor reparatie opgestuurd of er worden eerst onderdelen bij Apple besteld.

Bij MicroFix kunnen we veel sneller jouw iPhone repareren in Rotterdam, want wij hebben daarvoor de speciale Apple gereedschappen, onderdelen en autorisatie. Wij houden niet van onduidelijkheid en dat geldt vast en zeker ook voor jou. Daarom geven we je na het vervangen van het scherm altijd 3 maanden garantie. Of je nu met een kapotte laad-connector bij ons komt of met een defecte accu. Wel zo prettig en duidelijk.

Binnen de fabrieksgarantietermijn behoud je de garantie van Apple. Dat kan doordat we Apple geautoriseerd service provider zijn en alleen met originele onderdelen werken.

MicroFix iPhone reparatie Rotterdam

Je iPhone in Rotterdam laten repareren terwijl je wacht?

We kunnen ons voorstellen dat je niet langer dan strikt nodig zonder jouw iPhone wilt zitten. Daarom kun je bij ons gewoon langskomen op onze vestiging en zullen we vakkundig en snel jouw iPhone repareren in Rotterdam. Past dit niet in jouw drukke schema? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om je toestel bij je thuis op te halen voor reparatie. Zijn we klaar met het repareren van je scherm? Dan brengen we hem uiteraard ook zo snel mogelijk weer naar jou terug!

*Pick up & Return service voor jouw iPhone is tijdelijk gratis. Blijf vooral thuis en wij halen het toestel bij je op.

Zie ook
– iPhone 11 reparatie
– Apple reparatie Rotterdam

Onze tarieven

Veel reparaties hebben bij ons een vast tarief. Dat tarief zie je meteen als je de reparatie aanmeldt. Als er geen vast tarief staat, krijg je van ons vooraf eerst een prijsopgave.

Natuurlijk kun je dan besluiten om het toestel niet te laten repareren. Dan betaal je alleen de eventuele kosten die we maakten om je apparaat op te halen, te brengen en/of te onderzoeken.

Hieronder lees je de onderzoekskosten per product.

Snelle diagnose en kosten voor onderzoek

Voor reparaties van veelvoorkomende, eenvoudige problemen hebben wij vaste reparatieprijzen. Loop hiervoor even binnen bij een van onze vestigingen. Dan kunnen we vaak op voorhand al zeggen wat de kosten zullen zijn.

Zijn de problemen aan je toestel ingewikkelder? Dan plannen wij je apparaat in voor uitgebreider onderzoek. Als het defect daarna niet onder de fabrieksgarantie valt, ontvang je vooraf een prijsopgave. Laat je daarna je apparaat door ons repareren? Dan worden er geen onderzoekskosten berekend.

Je betaalt alleen onderzoekskosten als je het toestel niet laat repareren. Dat geldt ook als wij na uitbreid onderzoek geen storing vinden of als de storing in de software zit. Deze onderzoekskosten hangen af wat voor apparaat het betreft. Zie de tabel voor de onderzoekskosten voor jouw toestel.

Onderzoeks

Kosten

€ 35,09 € 29,00 excl.
 • Apple iPod
 • Apple TV
 • Apple AirPods
 • Apple Accessoires
 • Apple Watch
Onderzoeks

Kosten

€ 47,19 € 39,00 excl.
 • Apple iPad
 • Apple iPhone
 • Smartphone
 • Tablet
Onderzoeks

Kosten

€ 63,53 € 52,50 excl.
 • Apple iMac
 • Apple MacBook (Pro)
 • Apple MacBook Air
 • Apple Mac Pro
 • Apple Mac Mini
 • HP Designjet
 • Large Format PTR
Vertrouwen is belangrijk

Wat zeggen
onze klanten

“Ik heb mijn iPhone X laten voorzien van een nieuwe batterij bij Microfix. Het was zo gepiept, netjes gedaan en werkt weer als een zonnetje ? “

Marc Sulsters

“Ik heb recent mijn Macbook Pro laten repareren door MicroFix in verband met het repair program voor het toetsenbord, afspraken zijn nagekomen ben erg tevreden! ”

Frans van den Broek
Locaties

Waar vind je
onze vestigingen?

1

Leiden

Willem Barentszstraat 21-23, Leiden
 • Maandag – Vrijdag: 8:30 – 17:00
 • Zaterdag – Zondag: gesloten